- Konu Sahibi kutlumelek
berri yiğitin tavsiyesiyle tere tohumu ve darülfülfül ekleyeceğim saba tümerde söylemişti ramazanda da sahurda aç kanına 1 kaşık yutulabilir daha kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzen tutturamadığım için sonuç yazamıyorum arkadaşlar tatilin araya girmesi kötü oldu ne olursa olsun devam arzetmesi gerekiyor ben beceremedim pzt. tekrar başlıyacağım inşallah ama bala karıştırıp 2 baharat daha ekleyerek umarım devamı gelir en azından ramazana girene kadar yapıcam sonucu paylaşırım ramazanda yiyebilirmiyim bilmem
yoğurdu bu kadar çok kullanmak doğru değil, içinde yağ var çünkü. her ne kadar light alsanızda...
yeni bir hayat diyetisyeni yoğurdu kilo vermeniz durduğunda öğlen yemek yerine 1 öğün yiyin demişti. ve yeni bir hayatta en çok kilo veren Halil Bey bana sadece akşamları ayran içmemi söyledi yatmadan. ve bu diyet ile kilo bile alabilirsiniz...
ilginç ama discovery channel da bir programda iki kişi aynı yemeği yedi 1 hafta ama 1 tanesi yoğurt yediği için daha çok yağ kaybetmişti bilmem ki hangisi doğru ben yerken d,yetle beraber kilo vermiştim ama süreklilik şart ve herkesin metabolizması farklı kimine yarayan kimine hiç yaramıyor enteresan
arkadaşlar bu kür en fazla ne kadr süre uygulanıyor?
1 hafta uyguladıktn sonra belli bir süre ara veriliyor mu?yoksa uzun bir süre uygulayabiliyor muyuz?
Günde 500 gr tuvalete gidince bile veriliyor kızlarBence sinameki çayı deneyin ishal yapıyor,zayıflatır bence.
yoğurtla yiyemiyenler balla da deneyebilir
günde 500 gr zayıflatır mı bilemiyorum ama deli gibi tok tuttuğu kesin!!!!!!!!
yemeklerden önce yiyorum, ne iştah kalıyo ne de bi şey. ekmek falan aramıyorum hiç yemekte ve gayet midem şiş olarak kalkıyorum yemekten, sanki dünyayı yemişim gibi. bu yüzden günde 500 gr verdirmesini beklemek yanlış olur ama kilo vermeye yardımcı olduğunu söyleyebilirim.
Selam kızlar bu yoğurt kürüne bugün başladım biraz genzimi yaksa da tadı yenmiyecek gibi değil bakalım faydasını görecek miyim bu kürün yanında sabah ve akşamları yürüyüş , sabah ve akşam elma sırkesi + bal ve ılık su ıcıyorum tabı gun içinde de karbonatlı su :) bakalım sonuç ne olacak
bu küre devam eden var mı arkadaşlar
Bir süre devam ettim ama bıraktım aslında iyide gidiyordu ancak misafirdi bayramdı derken verilenler geri geldi ama zaten istikrarlı değilim onuda sürdüremedim