- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi kutlumelek
bugün aldım malzemeleri yarın başlarım sanırım.. pek böle şeyleri düzenli yapamam ama artık yapmanın zamanı geldi düğünüm var 5 kilo vermem lazım ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay müthiş teşekkür ederim konu sahibine ben bu kürü çok sevdim hem kilo verdim hem de sindirim sistemimi çalıştırdı...kaç hafta yapsam acaba ?
sabahları zencefili ben biraz az koyuyorum yarım çay kaşığı belki dokunur diye yapan arkadaşlar acaba sadece bana mı oldu yoksa sizede gün için menapoza girmiş gibi ateş bastı mı zencefilin ısıtıcı etkisi varmış terletirmiş terlemedim ama dediğim gibi bi ateş bastı geçti 1 kere galiba
ne kadar sürede kaç kilo verdin canım paylaşırmısın.
bende bugun aksam yemeginden once yedim tadi biraz kotu geldi ama bir hafta denemeyi dusunuyorum.bir aydan beri ayni kiloda takildim kaldim. kalori sayiyorum, son zamanlarda cok kacamak yaptim sanirim ondan durdu kilo vermem.bu kurle belki tekrar harekete gecer insallah.
İnşallah hatice cim blende ise yaramadi biraktim ama...
Allahim sana geliyorum :120::120:
Bu nasil biseydir boyle, hani yanlislik yaptim desem o da degil kac kez okudum karisimi.
Iki gun konuyu okudum dun karar verdim bugun gittim aldim ve aksam basladim ama 3 tatli kasigi ancak yiyebildim :120:
Once ates basti sonra gecti, ama bunn nasil tadina dayanip yiyicez ki yahu:44:
Aksam yemekten sonra 30 dk ev bisikleti bindim, 10.5 km yaptim 990 kl yaktim inanilmaz derece de terletti beni.
Elma s. Bal kuru de yapiyorum. Bunuda yapiyim dedim ama off yaaaa.
Neyse 1 hafta artik tutar burnumu yutarim. Bu kadar kiside yaradiysa bi hikmeti vardir elbet.
Kolay gele bacilar
Kurkuma - zerdacallezzeeeetttt zerdecali nerden buldun cadim nerden aliyim offffff
Kurkuma - zerdacal
Ingwer - zencefil
Ben ikisinide burdan migrostan aldim. Canim sanirim almanyada edeka lidl gibi yerlerde vardir. Toz baharat canim.
Tek başına işe yarıyomu yoksa yanında dıyet ve sporda lazımmı canım ? ben 3 ay boyunca elma sırkesı ıctım sabahları. duzenlıde yuruyus yaptım 5 kılo vermıstım ama elma sırkesının tadı kotu oluyo alısınca sorun kalmıyo ama. Ise yaradıgıda bı gercek
Azimli kankim benimcadim ben simdi cikiyorum nettoda vardir insaallah hemen aliyim geliyim arada facene bak oldumu oradan haber veririm yoksa nettoda lidil e giderim artik yada edekaya bakarim bunlari bulayim dekern kilodan duserim belki birazcik