• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

bugün aldım malzemeleri yarın başlarım sanırım.. pek böle şeyleri düzenli yapamam ama artık yapmanın zamanı geldi düğünüm var 5 kilo vermem lazım ..

vay müthiş teşekkür ederim konu sahibine ben bu kürü çok sevdim hem kilo verdim hem de sindirim sistemimi çalıştırdı...kaç hafta yapsam acaba ?

sabahları zencefili ben biraz az koyuyorum yarım çay kaşığı belki dokunur diye yapan arkadaşlar acaba sadece bana mı oldu yoksa sizede gün için menapoza girmiş gibi ateş bastı mı zencefilin ısıtıcı etkisi varmış terletirmiş terlemedim ama dediğim gibi bi ateş bastı geçti 1 kere galiba

gerçekten işe yarıyotmu?

Ben bugün başladım. Tadı çok kötü değil. Tat tomurcuklarınızı hareketlendirmeden yeyin.. :)

Açıkçası benim iştahımı kesmedi. Yine açım, yine aç. Ben aynı zamanda küçük bir diyet de uyguluyorum, ayrıca da çok yorgundum o yüzden tok tutmamış olabilir. Ama kararlıyım, kesinlikle bir hafta deneyeceğim.. Sonucu paylaşırım..

daha önce elma sirkesini denedim faydasını gördüm. zencefil ve zerdaçalı deneyeyim şimdi sonuçları yazarım...

arkadaşlar bu kür en fazla ne kadr süre uygulanıyor?
1 hafta uyguladıktn sonra belli bir süre ara veriliyor mu?yoksa uzun bir süre uygulayabiliyor muyuz?

bende bugun aksam yemeginden once yedim tadi biraz kotu geldi ama bir hafta denemeyi dusunuyorum.bir aydan beri ayni kiloda takildim kaldim. kalori sayiyorum, son zamanlarda cok kacamak yaptim sanirim ondan durdu kilo vermem.bu kurle belki tekrar harekete gecer insallah.

bende bugun aksam yemeginden once yedim tadi biraz kotu geldi ama bir hafta denemeyi dusunuyorum.bir aydan beri ayni kiloda takildim kaldim. kalori sayiyorum, son zamanlarda cok kacamak yaptim sanirim ondan durdu kilo vermem.bu kurle belki tekrar harekete gecer insallah.

İnşallah hatice cim blende ise yaramadi biraktim ama...

merhaba,
yeni üyeyim nasıl konu açabilirim? yardımcı olabilecek kimse varmı???????
dün bacaklarıma biber yağı sürdüm, yaklaşık 15 dk sonra terlemeye başladım ve inanılmaz, dayanılmaz bir yanma hissiyle kendimi banyoya zor attım. buz gibi su tutmama rağmen yanma devam etti.sanki bacaklarıma kaynar su dökmüşümde yanıyormuş gibi hissettim. soğuk su, buz, yanık kremi, domates suyu aklıma ne geldiyse sürdüm bacaklarıma ama yanması anca 2 saat sonra geçti. acıdan ağlamamak için kendimi zor tuttum. evde ordan oraya gezindim. problem nerde anlayamadım neden böyle oldu??? nasıl kullanmak gerektiği ile ilgili bilgisi olan varmı? bi yerde bi yanlışlık var ama çözemedim :(

Allahim sana geliyorum :120::120:

Bu nasil biseydir boyle, hani yanlislik yaptim desem o da degil kac kez okudum karisimi.

Iki gun konuyu okudum dun karar verdim bugun gittim aldim ve aksam basladim ama 3 tatli kasigi ancak yiyebildim :120:
Once ates basti sonra gecti, ama bunn nasil tadina dayanip yiyicez ki yahu:44:

Aksam yemekten sonra 30 dk ev bisikleti bindim, 10.5 km yaptim 990 kl yaktim inanilmaz derece de terletti beni.

Elma s. Bal kuru de yapiyorum. Bunuda yapiyim dedim ama off yaaaa.

Neyse 1 hafta artik tutar burnumu yutarim. Bu kadar kiside yaradiysa bi hikmeti vardir elbet.

Kolay gele bacilar:1:

Allahim sana geliyorum :120::120:

Bu nasil biseydir boyle, hani yanlislik yaptim desem o da degil kac kez okudum karisimi.

Iki gun konuyu okudum dun karar verdim bugun gittim aldim ve aksam basladim ama 3 tatli kasigi ancak yiyebildim :120:
Once ates basti sonra gecti, ama bunn nasil tadina dayanip yiyicez ki yahu:44:

Aksam yemekten sonra 30 dk ev bisikleti bindim, 10.5 km yaptim 990 kl yaktim inanilmaz derece de terletti beni.

Elma s. Bal kuru de yapiyorum. Bunuda yapiyim dedim ama off yaaaa.

Neyse 1 hafta artik tutar burnumu yutarim. Bu kadar kiside yaradiysa bi hikmeti vardir elbet.

Kolay gele bacilar:1:

lezzeeeetttt zerdecali nerden buldun cadim nerden aliyim offffff

Tek başına işe yarıyomu yoksa yanında dıyet ve sporda lazımmı canım ? ben 3 ay boyunca elma sırkesı ıctım sabahları. duzenlıde yuruyus yaptım 5 kılo vermıstım ama elma sırkesının tadı kotu oluyo alısınca sorun kalmıyo ama. Ise yaradıgıda bı gercek

Kurkuma - zerdacal

Ingwer - zencefil

Ben ikisinide burdan migrostan aldim. Canim sanirim almanyada edeka lidl gibi yerlerde vardir. Toz baharat canim.

cadim ben simdi cikiyorum nettoda vardir insaallah hemen aliyim geliyim arada facene bak oldumu oradan haber veririm yoksa nettoda lidil e giderim artik yada edekaya bakarim bunlari bulayim dekern kilodan duserim belki birazcik :52::52::52::52:

Tek başına işe yarıyomu yoksa yanında dıyet ve sporda lazımmı canım ? ben 3 ay boyunca elma sırkesı ıctım sabahları. duzenlıde yuruyus yaptım 5 kılo vermıstım ama elma sırkesının tadı kotu oluyo alısınca sorun kalmıyo ama. Ise yaradıgıda bı gercek

Hic birsey tek basina ise yaramaz canim.
Yediklerine dikkat etmeden
Gunde en az yarim saat spor yapmadan ise yaramaz bence.

Evet sirkeli su mucize zaten o bas tacimm benim:9: ama onda bile 30 dk bisiklet suruyodum ben. Sporsuz sadece kurler ise yaramiyo.

Back