- Konu Sahibi kutlumelek
-
Günaydınnn arkadaşlar....
Umarım hepimiz en kısa sürede fıssstık gibi oluruz:) Bende şubat 23 de 74 kiloydum.İlk aylar güzelll kilo verdim ama bu ay sanki yapıştı üzerime.Diyetisyen eşliğinde veriyorum kiloları.Bana haftada 3 gün yürüyüş yap sadece çok yaparsan bıraktığın an daha çok alırsın vücüdu alıştırma dedi.Ama ben bu cuma günü kilo kontrolüne gidicem veremiyorum diye nerdeyse hergün yarım saat tempolu yürüyorum.Çünkü hedef kilo 63 . ama ben az önce tartıldım 66.2 çıktımZaten geçen ay 67.2 idim.yani 1 kilo...Hedef 4 dü ((
birazdan yoğurtlı karışımı yiyeceğim.Umarım gerçekten işe yarıyordur.Gelişmeleri paylaşıcam sizinle...
Lütfen işe yarasınnnnn:18:
QUOTE=firefly38;24706964]Günaydınnn arkadaşlar....
Umarım hepimiz en kısa sürede fıssstık gibi oluruz:) Bende şubat 23 de 74 kiloydum.İlk aylar güzelll kilo verdim ama bu ay sanki yapıştı üzerime.Diyetisyen eşliğinde veriyorum kiloları.Bana haftada 3 gün yürüyüş yap sadece çok yaparsan bıraktığın an daha çok alırsın vücüdu alıştırma dedi.Ama ben bu cuma günü kilo kontrolüne gidicem veremiyorum diye nerdeyse hergün yarım saat tempolu yürüyorum.Çünkü hedef kilo 63 . ama ben az önce tartıldım 66.2 çıktımZaten geçen ay 67.2 idim.yani 1 kilo...Hedef 4 dü ((
birazdan yoğurtlı karışımı yiyeceğim.Umarım gerçekten işe yarıyordur.Gelişmeleri paylaşıcam sizinle...
QUOTE=firefly38;24706964]Günaydınnn arkadaşlar....
selam canım ne güzel kilo vermişsin iki ayda tebrik ederim seni nasıl bir program yaptın merak ettim doğrusu.nasıl bir diyet yaptığını yazarsan sevinirim şimdiden tşk[/QUOTE]Günaydın....
Dün sabah tartıldım 65.8 çıktım sevindim tabi .Ama bugün 65.8 çıktım(Gerçi bugün kabızlık problemim baş gösterdi.Off ya işe yarasın nolurrrr....
selam canım ne güzel kilo vermişsin iki ayda tebrik ederim seni nasıl bir program yaptın merak ettim doğrusu.nasıl bir diyet yaptığını yazarsan sevinirim şimdiden tşk
[/QUOTE]Günaydın....
Dün sabah tartıldım 65.8 çıktım sevindim tabi .Ama bugün 65.8 çıktım(Gerçi bugün kabızlık problemim baş gösterdi.Off ya işe yarasın nolurrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?