Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

ben denedim dün öğlen ve akşam 2 öğünümden önce vallaha galiba işe yarıyor akşam orta bir balık bol salata-2 dilim karpuz-3-4 çatal fırında helva yedim. akşam yani biraz kaçtı ona nazaran 100 gr.gitti yürüyüş falan yapamdaım ama belki akşam bu kadar yemesem daha çok verirdim 59.500 den 59.400.vallaha 100 gr.100 gr.dır zira hafta sonu 2 gün bunu bile veremedim her gün 100 gr.versem keşke:)bugün daha dikkatli yapcam vucudum az yemeğe alıştı balık çok geldi hala tokum yani.. kilo vermesen bile hergün 2kase yoğurt tüketiyorsun bu bile güzel zencefil zerdeçal tarçın zaten faydalı ben denemeye devam etcem.

Günaydın....

Dün sabah tartıldım 65.8 çıktım sevindim tabi .Ama bugün 65.8 çıktım(Gerçi bugün kabızlık problemim baş gösterdi.Off ya işe yarasın nolurrrr....

QUOTE=firefly38;24706964]Günaydınnn arkadaşlar....

Umarım hepimiz en kısa sürede fıssstık gibi oluruz:) Bende şubat 23 de 74 kiloydum.İlk aylar güzelll kilo verdim ama bu ay sanki yapıştı üzerime.Diyetisyen eşliğinde veriyorum kiloları.Bana haftada 3 gün yürüyüş yap sadece çok yaparsan bıraktığın an daha çok alırsın vücüdu alıştırma dedi.Ama ben bu cuma günü kilo kontrolüne gidicem veremiyorum diye nerdeyse hergün yarım saat tempolu yürüyorum.Çünkü hedef kilo 63 . ama ben az önce tartıldım 66.2 çıktımZaten geçen ay 67.2 idim.yani 1 kilo...Hedef 4 dü((
birazdan yoğurtlı karışımı yiyeceğim.Umarım gerçekten işe yarıyordur.Gelişmeleri paylaşıcam sizinle...

Lütfen işe yarasınnnnn:18:[/QUOTE]

Günaydın....

Dün sabah tartıldım 65.8 çıktım sevindim tabi .Ama bugün 65.8 çıktım(Gerçi bugün kabızlık problemim baş gösterdi.Off ya işe yarasın nolurrrr....

Günaydın....

Dün sabah tartıldım 65.8 çıktım sevindim tabi .Ama bugün 65.8 çıktım(Gerçi bugün kabızlık problemim baş gösterdi.Off ya işe yarasın nolurrrr....[/QUOTE]

Günaydın....

Dün sabah tartıldım 65.8 çıktım sevindim tabi .Ama bugün 65.8 çıktım(Gerçi bugün kabızlık problemim baş gösterdi.Off ya işe yarasın nolurrrr....[/QUOTE]
selam canım ne güzel kilo vermişsin iki ayda tebrik ederim seni nasıl bir program yaptın merak ettim doğrusu.nasıl bir diyet yaptığını yazarsan sevinirim şimdiden tşk

Günaydın....

selam canım ne güzel kilo vermişsin iki ayda tebrik ederim seni nasıl bir program yaptın merak ettim doğrusu.nasıl bir diyet yaptığını yazarsan sevinirim şimdiden tşk[/QUOTE]

Merhaba canım şubat 23 de başlamıştım 3 ay oldu aslında.Evet güzel kilo verdim doğumdan sonra yani 3.5 yıldır üzerime yapışmıştı bir türlü veremiyordum.Kızılay altıntepede çiğden hn gittim.yiyerek zayıflıyorum.ilk 2 ay daha rahat verdim ama bu ay çok zor gidiyor nedense.Cuma kontrol var stresteyim resmenBaşka bir topikte ilk fırsatta yazıcam canım ay ay...burayı boşuna meşkul etmiyeyim...

Merhaba kızlar
Bende başladım bu karışıma dün itibariyle,ama tadı çok kötü geldi acı oldu,
bitiremedim yani akşam yaptığımı kalanı da sabah yedim,
15 gündür hiç kilo veremiyorum spor yapıyorum,bir hafta tavuk salata diyeti bir hafta das 5 günde 5 kilo diyeti uyguladım ama tık yok
çok şaşkınım 65 ten aşağı inmiyor kilom,
umarım bu karışım işe yarar

bende dün başlayanlardanım ara öğün olarak 2 kase yedim fakat ne başlamadan önce nede bu sabah mesela tartılmadım al ver daha çok morelim bozuluyor 1 hafta yiyeyim bakayım hafta sonu tartılırım :))

bana tadı kötü gelmedi görünüüşü çok kötü geldiama bi başlayınca bitti gitti 2 kaşık yoğurt zaten

ayrıca ne ateş basması ne tuvalete gitme ne gaz sncısı hiçbi etki görmedim yemeden nasılsım şuanda öyleyim sizi takipteyim sonuçları yazıcam

selam canım ne güzel kilo vermişsin iki ayda tebrik ederim seni nasıl bir program yaptın merak ettim doğrusu.nasıl bir diyet yaptığını yazarsan sevinirim şimdiden tşk

Merhaba canım şubat 23 de başlamıştım 3 ay oldu aslında.Evet güzel kilo verdim doğumdan sonra yani 3.5 yıldır üzerime yapışmıştı bir türlü veremiyordum.Kızılay altıntepede çiğden hn gittim.yiyerek zayıflıyorum.ilk 2 ay daha rahat verdim ama bu ay çok zor gidiyor nedense.Cuma kontrol var stresteyim resmenBaşka bir topikte ilk fırsatta yazıcam canım ay ay...burayı boşuna meşkul etmiyeyim...[/QUOTE

İstediğin listeyi burda yazdım cnm.Umarım sizde faydasını görürsünüz....

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/530544-3-ayda-8-kilo-verdimnasil.html

bende nihayet bugün aldım ve şimdi yiyorum tadı pek ahım şahım değil ama yenebilir yinede hepsinden 50 gr aldım..deneyelim görelim cuma günü 75 kğ dım..adet dönemindeyim 75,50 den aşağıya inemedim cumadan beri sinir oluyorum 78,8 ile başlamıştım 20 gün önce rejime motivasyonum düşüyor..işallah bu kür işe yarar...

Kızlar topiğin sahibi olarak burayı biraz boş bıraktım galiba ama affedin 3 ayların gelişiyle 3 gün oruç tutmak isteyince biraz kürüm sekteye uğradı. takdir edersiniz ki sahurda ve iftarda bu yoğurdu tüketmek biraz zor. Az yiyorum gene de bakalım cuma günü göreceğiz cum asadece protein günü yapayım diyorum biraz hızlansın diye kürle beraber gelişmeleri yazarım.

Günaydın....

[/QUOTE]

Günaydınnnnnn:Çok mutluyum az önce tartıldım aç karnına 65.2 çıktımmmmm.Gerçi bugün kabızlık sıkıntım hafifledi onunda etkisi olabilir ama neyin etkisi olursa olsun çok mutluyum:) Eğer böyle giderse topik sahibine kocaman bir öpücük yollayacağım:))tşklerrrr

herkese günaydın ben karışımı dün akşam yedim sadece,75,5 geliyordum bu sabah 75,1/75,00 arası bişey gösterdi bu neyin etkisi bilemiyorum ama bugünde devam edicem haftaya kadar en az 73 olmak istiyorum...

arkadaşlar size gram olarak söyleyemicem ama giysilerimden anlıyorum inceldiğimi diyet yapmıyorum sadece ekmeği çikolata azalttım günde 5-6 tane yiyordum çikolata birde çayıma şeker atmıyorum ve bu kürü yapıyorum haftada bir kez de 20-30 dk lık spor yapıyorum zayıflamak için değil vücudum esnek olsun diye, ve sınavlara hazırlandığım için çok hareketsizim sürekli oturuyorum ona rağmen bu küre başladığımdan beri inceldiğime dair tepkiler alıyorum

tok tutuyor o kesin acıkmıyor değilsin ama yemeklerden önce yediğin için az yemek yiyorsun..yemesi çok zor geliyo bana ama sabah özellikle zorla yedim en azından aldıklarımı bitirsem şükür dicem..:))

bugün saba tümerde kanser uzmanı ünlü bir doktor vardı dinleyenler oldu mu arkadaşlar

zencefil zerdeçal tarçın çörek otu bunları hergün tüketin diyordu her derde deva

az önce tartıldım...sonuç:74,7 oleyy zincir kırıldı.bu karışım metebolizmayı hızlandırıyır gerçekten yürürken vücudum daha çabuk ısındı ... böyle devam etmek üzere inş...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…