• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

canım ben baktım tek tek buldum kopyalıyorum

KULLANILIŞI: Mutfakta: Günde alınacak miktar 1 tatlı kaşığıdır, bu miktar toz pasta, elma komposto, pirinçli ve irmikli tatlılara konur. 1 kahve kaşığı toz 1 bardak sıcak suya konur ve tekrar ısıtılmadan içilir, günde 3 bardak içilebilir. Soğuk algınlığında, süt, salep gibi sıcak içecekler üzerine ekerek, alınır. NOT : Tansiyonu yüksek olanlar tarçını çok az veya hiç almamalı Tarçın hiç brr zaman kaynatılmamalı, kokuşu uçar faydası kalmaz.

Son düzenleme:
canım ben baktım tek tek buldum kopyalıyorum

KULLANILIŞI: Mutfakta: Günde alınacak miktar 1 tatlı kaşığıdır, bu miktar toz pasta, elma komposto, pirinçli ve irmikli tatlılara konur. 1 kahve kaşığı toz 1 bardak sıcak suya konur ve tekrar ısıtılmadan içilir, günde 3 bardak içilebilir. Soğuk algınlığında, süt, salep gibi sıcak içecekler üzerine ekerek, alınır. NOT : Tansiyonu yüksek olanlar tarçını çok az veya hiç almamalı Tarçın hiç brr zaman kaynatılmamalı, kokuşu uçar faydası kalmaz.

teşekkürler..çok naziksin..:)

merhaba kızlar bende bugun basladım bu küre 1 hatfa denıcem ve sonucu sızınle payşasacam...kılom 68 ıns 1 haftada 1 kılo gıder hadı hayırlısı

Merhaba kızlar,
uzun süredir forumdayım bir kaç konu açıp diyet yapma girişimim oldu ancak sonu gelmedi. Diyetlerim hep yarıda kaldı. 36 yaşında 1.60 boyunda 2 çocuk annesiyim mart ın 5 in de 78,5 kiloydum şimdi 69 kiloyum. Normal diyet yaparak verdim. Ama Haziran ın 9 un da yiğenimin sünneti var ve biraz hızlanmak istiyorum. Nette araştırırken zerdeçal tarçın zencefil light yoğurt la hızlı kilo verileceği yazılmış dün denemeye başladım. Bugün tartıldım 69,5 tum şimdi 69 . Çok sevindim ve benim gibi hergün okuyanlara bir haber vereyim dedim . Ben bunu yapıcam ve hergün size deneyimlrimi yazacağım işe yararsa ne ala yaramazsa bu başlıkta silinir gider . Diyet yapan herkese başarılar ve kolay gelsin.

Yapılışı : 3 öğün yemeklerden yarım saat önce zencefil 1 çay kaşığı tarçın 1 çay kaşığı zerdeçel 1 çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırıp yiyorum .

yarın görüşürüz:))))))

Başlığa tıklayıp okuyan arkadaşlar ben bu kürü tam bir hafta yaptım başta iyi gidiyor gibiydi ama toplamda ancak 900 gr. verdim . Ancak şöyle yardımcı olayım bu hafta çok kaçırdım tatlı. Ben 1 hafta daha devam edicem aynı zamanda zencefil kansere karşı koruyucuymuş çünkü .Öyle haftada 3,5 kilo yani günde 500 gr. verdirmiyor ancak 1 kere verebildim hafta sonu kaçamakları beni mahvetti . Yapacak arkadaşlara başarılar . Gene hergün verdiğim gr. ları yazacağım. haftaya görüşürüz.

slm herkese ben bu kürü kulanmaya başladım 2 gün oldu ,yalnız yerken midemi bulandırıyor yiyemiyorum .su ile fena olmuyor bu şekilde tüketsem etkisi azalırmı acaba cevaplarsan sevinirim .bu arada sen devam ediyormusunuz bu küre zayıflayabildinmi cevap bekliyorum.

arkadaşlar bende dün kullanmaya başladım ama benimde baş ağrılarım oluyor birde tansiyonum yükkseliyor kürle alakası var mıdır ? bu arada benddee işe yarıyor galiba dün 96.1dim bugün 95.4üm akşamları da az yiyorum inş devam edebilirim

benim normalde tansiyonum yüksektir ve kolayca fırlar azıcık kızartmalı birşey yesem bile Allah'a şükür bu kürü yediğimde bir problem olmadı tansiyon veya baş ağrısı şeklinde yalnızca bir sıcaklık basıyor acayip enerjik oluyorum buda benim işime yarıyor ya sporumu yapıyorum ya da göbek atıyorum :1: iki hafta gibi bir zamanda bariz incelme var topik sahibi hu hu teşekkürler bacım :54:

benim normalde tansiyonum yüksektir ve kolayca fırlar azıcık kızartmalı birşey yesem bile Allah'a şükür bu kürü yediğimde bir problem olmadı tansiyon veya baş ağrısı şeklinde yalnızca bir sıcaklık basıyor acayip enerjik oluyorum buda benim işime yarıyor ya sporumu yapıyorum ya da göbek atıyorum :1: iki hafta gibi bir zamanda bariz incelme var topik sahibi hu hu teşekkürler bacım :54:

Bişey değil bacım:9: ben hala karışımı yemeğe devam ediyorum her zaman üçlemesemde 1 kere mutlaka yiyorum adet dönemindeyim ve öncesinde ve ilk 3 gün kıtlıktan çıkmış gibi saldırmama rağmen kilo almadım şişliğim gitsede verdiğim kiloyu görsem diye bekliyorum .Ama incelmeyi bende hissediyorum ayrıca o ateş basmalar bende de devam menapozdayım sanki ama mutlu menapoz topiği yapmadan okuyan bacılar bence deneyin en azından günde 1 kere inanın farkı göreceksiniz tabi herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum ya yaparsa :emir_bebek: :emir_bebek:

Bişey değil bacım:9: ben hala karışımı yemeğe devam ediyorum her zaman üçlemesemde 1 kere mutlaka yiyorum adet dönemindeyim ve öncesinde ve ilk 3 gün kıtlıktan çıkmış gibi saldırmama rağmen kilo almadım şişliğim gitsede verdiğim kiloyu görsem diye bekliyorum .Ama incelmeyi bende hissediyorum ayrıca o ateş basmalar bende de devam menapozdayım sanki ama mutlu menapoz topiği yapmadan okuyan bacılar bence deneyin en azından günde 1 kere inanın farkı göreceksiniz tabi herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemiyorum ya yaparsa :emir_bebek: :emir_bebek:

bende geçtiğimiz 5 gün regli dönemindeydim ama 5 gün hiç tüketmedim yoğurt kürünü ama ne hikmetse önceden sancıdan kıvranan ben ne sancılandım nede şiştim ne de yiyeceklere saldırdım bunu yoğurt kürüne bağladım ama şöyle bir durum var normalde reglim 3-4 gün sürerdi hep ilk defa 6 gün sürdü

bende geçtiğimiz 5 gün regli dönemindeydim ama 5 gün hiç tüketmedim yoğurt kürünü ama ne hikmetse önceden sancıdan kıvranan ben ne sancılandım nede şiştim ne de yiyeceklere saldırdım bunu yoğurt kürüne bağladım ama şöyle bir durum var normalde reglim 3-4 gün sürerdi hep ilk defa 6 gün sürdü

içindekilerin kan sulandırma etkisindenmi acaba ben hala yiyorum günde en az iki kez ama kilo vermem durdu olmadı belli bi diyet yapacağım olmuyo böyle kilo verme isteğim kaçmadan birşeyler yapmam lazım :(

bende başlıyacağım buna zerdeçalım yok onuda alıp başlıyacağım çok heveslendim...bu kürü yapanlar mutlaka yağsız yoğurtmu olacak normal yada yarım yağlı yoğurtla yapan oldumu

ben evde mayalanmış yoğurtla yapıyorum hiç hazır almadım yağlı ya da yağsız dolayısıyla evdeki biraz yağlı

kızlar bu sabah 73,6 500 gr gitmiş dünden beri tarih olarak ne zaman başladığımı hatırlamıyorum burdan bakıp net bişey yazıcam hafta sonuna kadar 73 ü görmem lazım demiştim inş olucak:) baş ağrısı bendede oluyordu tarçını azalttım bir arkadaş baiağrım oldu demiş ona tavsiyemde tarçını azaltması olabilir.

Back