Günde 500 gr Verdiren Yoğurtlu Kür

Günaydınnnnnn:Çok mutluyum az önce tartıldım aç karnına 65.2 çıktımmmmm.Gerçi bugün kabızlık sıkıntım hafifledi onunda etkisi olabilir ama neyin etkisi olursa olsun çok mutluyum:) Eğer böyle giderse topik sahibine kocaman bir öpücük yollayacağım:))tşklerrrr[/QUOTE]

senin adına sevindim darısı bize inşallah

ben geçen perşembe günü başlamıştım dün itibariyle tam 1.200 gram verdim diyet yapmadım belki daha fazlada vermiş olabilirim çünkü sabah reglim başladı

twitterde arattım bir sürü selahattin dönmez cıktı nasıl bulacam yardımcı olursan sevınırım tesekkurler

twitterde arattım bir sürü selahattin dönmez cıktı nasıl bulacam yardımcı olursan sevınırım tesekkurler

Mango havuç zencefil selahattin dönmez twitter yaz çıkar canım facebok sayfasında da görebilirsin yada twitter adresinde

seldonmez twitter adresi
yenibirhayat facebok sayfası yada
mucizesiz zayıflama facebook sayfası var
sdonmez web sayfasın dan da inceleyebilirsin

Kabızlık sorunum 3 gundur yok oldu bu karışımı kullanalı. Yediklerime ve uyku düzenime dikkat etmediğim için şu an tartılmamın anlamı yok. Fakat iştahım kesildi. Kabızlık sorunu halloldu.

Fakat herşey gibi bunu da yarıda bırakmayıp en az 15 gün denemem gerekiyor ki sonuçları doğru yorumlayayım.

merhaba arkadaşlar konuyu bi kaç gündür takip ediyorum ve üye olup denemeye karar verdim zaten 1 haftadır nesfitle diyet yapmaya çalışıyordum fakat zorlanıyordum bu kür kafama yattı denemeye başladım bugün

bu arada boy 160 kilo 80le başlamıştım pazartesi leslie ile bugün 77 78 gibiyim (tartı dijital değil gram olarak anlayamıyorum )
şimdi leslie ve yoğurt olarak devam etmeye çalışacağım umarım işe yarar

ideal kilom 55 falan ama bana 65 yeter
elimden geldiğince yazmaya çalışacağım takipteyim

75,5 ile başlamıştım bu küre tokluk hissi yaratıyor bu kesin şu anda 74,4 üm diyetle beraber karnımın toparlandığı gözle görünüyor..düzenli devam etmek herşeyde olduğu gibi önemli bugün bir kez yedim..bu hafta çok düzenli yapıcam hafta sonuna kadar neler olucak bakalım..:)

Arkadaşlar emziren anneler bu kür yapabilirmi acba 1 yaşında oğlum var gerçi geceden geceye süt içiyo çalışıyorum gün içinde içemiyor ama ona sakıncası olurmuki

Arkadaşlar emziren anneler bu kür yapabilirmi acba 1 yaşında oğlum var gerçi geceden geceye süt içiyo çalışıyorum gün içinde içemiyor ama ona sakıncası olurmuki

ben bi sakıncası olduğunu sanmıyorum canım bol bol su içersen bence hiç bi sorun olmaz benim oğlum 10.5 aylık sürekli gece gündüz emziriyorum da 3 gün oldu başlayalı ama bi sorunyok zayıflayana kadar devam 55 olana kadar

arkadaşlar merhaba bende 23 yaşındayım 168 boyundayım 3 hafta öncesine kadar 100 kiloydum ama bugün 95.8 kiloyum bende bu karışımı yapacam inş daha hızlı veririm 2 ay sonra kardeşimin sünneti var o zamana kadar 85lerde olsam yeter bana yarın ve hergün sonucu bildiririm herkese kolay gelsin umarım herkes istediği kiloya biran önce ulaşır

Bu karışımı konunun açıldığı ilk günlerden itibaren deneyip devam eden arkadaşlar durumunuzu yazarmısınız lütfen. İşe yarıyormu gerçekten. Mesela haftada kaç kilo verdiniz

Bende bu küre başlaman bi araştırayım dedm kızlar.Ama zencefilin iştah açıcı özelligini okudum.Zerdeçalında yag yakıcı özelligi varmış.Fakat zedeçalı hamile ve emzirenler dr. izni olmadan kullanmamalı yazıyordu:44:

Bende gecen. Persembeden beri kullaniyorum Cok guzel istah kapatiyor basldigimda65 kiloyddum simdi 63 800 yediklerimede dikkat ediyorum bence ise yariyor tavsiye ederim

bende yazayım bu küre başlamadan önce 77 ile 78 arası idi dikkat etmediğim ve sadece yoğurt kürünü yediğim halde şimdi 76 77 arasında kilom biraz dikkat etmeye çalışacağım belki o zaman daha hızlı veririm

Son düzenleme:
kesinlikle iştah kapatıyor hatta ben bu sabah baktım iştahımı kesiyor (dün biraz fazla kaçamak yapmıştım birazda o yüzden :) )

yoğurdu fazla koydum yani ufak bi kase kadar yoğurtlu karışım yedim ve o kahvaltım oldu başka bir şey yiyemedim

bende bugün zerdeçalla tarçın aldım zencefil pek sevmiyorum bi böyle deniyim olmadı alırım artık bugün öğlen çok yedim ben ama üzerine 1 saat yürüdüm şu an hiç acıkmadım acıkırsam yoğurttan yicem yoksa yarın başlicam buraya yazarım gelişmeleri inşallah bendede işe yarar

yoğurtlu karışımın tadına iyice alıştım tok tutuyor 75,5 ile başlamıştım arada atladığım çok oldu bir hafta tam olmadı sarım bugün tartıda 74,1 gördüm işte bu süperdi...diyetle birlikte yemeye devam ama bende başağrısı yaptı galiba yediğim günden beri başım ağrıyo yüksek tansiyon var bende araştırdım ama içindekilerin tansiyon yükseltici bir etkisini bulamadım atladığım bişey varmı bilmiyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…