- 25 Eylül 2014
- 177
- 106
- 38
- 34
- Konu Sahibi my time is now
kocaman aç bir beden aç bir ruh.... ye ye ye... nereye kadar be kardeşim olmuşun kocaman bişey başıma... kilolar almış başını gitmiş... diyet diyet diye kafayı yedin onca zaman eline ne geçti +kilolardan başka? hayır yani diyete uysan gam yemicem verceksin kiloları olcak bitcek ama nerdeeeeee.... başladığın günün daha akşamına amaaaannnn nolcak yarın başlarım diye diye yedin o tabaklarıda ömrünüde... aldın koşu bandını bisikletini mekik aletini step aletimi dambılı ekstra kol çalışmalarını yok yanlarım var erimesi lazım dedin gittin bide twister aldın... aldında noldu sanki 2 senedir hangisinin üstüne bindinde 2 gr kalori yaktın??? odanın bi köşesine teptin onları bide yer kaplıyolar verdiğin paralara ise dicek laf bulamıyorum...öyle böyle geçti seneler... ala ala 1kilo daha 2 kilo daha diye diye oldunmu kocaman bişey...çocuğun yok bari onun için zayıfla (isteyip duruyon ya hani her gece ağlıyon dualar ediyon kendini parçalıyon)bari biraz kilo verde doktorlarda yanaşsın tedaviye... aaaa bide kocan var ya senin dünya yakışıklısı bi bakanın bidaha baktığı onun yanına yakış bari onu elinde tut. tamam seviyor seviyorda nereye kadar...bikerede unutma şunu seni sevdiğinde zayıftın böyle kocaman değil....
öyle böyle diye diye başaramadım hiç bir şeyi. kilolu bayanlar bilir anlar bu hallerimi. kıyafet konusuna girmyorum bile çünkü girsem çıkamam.. ah hele de o ben düğün sevmiyorum deyipte gitmediğin düğünler yokmu...kuzenlerim evlendide gitmedim be... bide diyemiyorumda elbisem yok elbise bulamıyorum die. hep aynı bahaneler yok düğün sevmemler yok hastayımlar falanlar filanlar...
bugün herşeyin geride kaldığı gündür dostlar... bugün kararlılığımın ilk günüdür...tamam yolum uzun belki ama aydınlığa çıkacağım yolun ilk günüdür...
kilo vermek için hedefim yediğim yemeklerin kalorilerini topluycam gün içindeki spor ve bazal metabolizma hızımı çıkarıcam ve -1000 kalorinin altına düşmemeye çalışıcam.
günlük 1000 kalori yakmam haftada 1 kilo demek aydada 4 kilo gider.. 1 senede 52 kilo eder eee zayıflamış olurum ya lan
bana gelirsek yaş 23 boy 1.68
kilom ise şimdilik 116 bakalım görücez neler olucak... bana laf söyleyenlere inat başarıcam. bebeğim olsun diye başarıcam. beni seven kocam için başarıcam. kendim için başarıcam!!!!
ben
27.09.2014---->116
01.10.2014---->114.4
13.10.2014---->116 başa donduk gene
20.10.2014---->113.3
icell_84
13.10.2014--->76
20.10.2014--->74.8
öyle böyle diye diye başaramadım hiç bir şeyi. kilolu bayanlar bilir anlar bu hallerimi. kıyafet konusuna girmyorum bile çünkü girsem çıkamam.. ah hele de o ben düğün sevmiyorum deyipte gitmediğin düğünler yokmu...kuzenlerim evlendide gitmedim be... bide diyemiyorumda elbisem yok elbise bulamıyorum die. hep aynı bahaneler yok düğün sevmemler yok hastayımlar falanlar filanlar...
bugün herşeyin geride kaldığı gündür dostlar... bugün kararlılığımın ilk günüdür...tamam yolum uzun belki ama aydınlığa çıkacağım yolun ilk günüdür...
kilo vermek için hedefim yediğim yemeklerin kalorilerini topluycam gün içindeki spor ve bazal metabolizma hızımı çıkarıcam ve -1000 kalorinin altına düşmemeye çalışıcam.
günlük 1000 kalori yakmam haftada 1 kilo demek aydada 4 kilo gider.. 1 senede 52 kilo eder eee zayıflamış olurum ya lan

bana gelirsek yaş 23 boy 1.68
kilom ise şimdilik 116 bakalım görücez neler olucak... bana laf söyleyenlere inat başarıcam. bebeğim olsun diye başarıcam. beni seven kocam için başarıcam. kendim için başarıcam!!!!
ben
27.09.2014---->116
01.10.2014---->114.4
13.10.2014---->116 başa donduk gene
20.10.2014---->113.3
icell_84
13.10.2014--->76
20.10.2014--->74.8
Son düzenleme: