Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
:):) Umarım işe yaramıştır :)
Jennifer gibi olmak istiyorsan kalçalarına sür :))))

süper bi tespit bayıldım
bugün cildimi çok yaktı ben de korktum yıkadım hemen sbaha dersim var yüzüme bişi olmasın dedim :18: bugün biraz su ile seyreltip kullanmaya devam edicem. jennifer lopez hayaline devam

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben de bugun surdum, aynen beni de yakti ve kuruladiktan sonra yapis yapis his birakiyo. Rahatsiz oldum 15 dk sonra yikadim. Her aksam yapicam. Yanagimda kocaman sivilce cikti nasil olustuysa.. Bakalim geciricek mi. Yazicam..

:) Valla benim cildimi en başta fena takardı .
Sivilce ve yaraların üstü yanardı bende zevk alırdım resmen manyak mıyım neyim
Şimdi cildim alıştı hiiç yanmıyor :)
Merhaba kizlar ben de bugun surdum, aynen beni de yakti ve kuruladiktan sonra yapis yapis his birakiyo. Rahatsiz oldum 15 dk sonra yikadim. Her aksam yapicam. Yanagimda kocaman sivilce cikti nasil olustuysa.. Bakalim geciricek mi. Yazicam..

İnşallah etki eder canım :)
Haber ver mutlaka :)

bende bu aksam basliycam denemeye benimde denemedigim urun kalmadi son carem artik bir kac gunsonra etkilerini yazarim. Insallah ise yarar

ben limon suyunu tek başına değilde bal ve yoğurda karıştırıp sürüyorum çok memnunum:)
Balda çok iyidir ben dudaklarıma sürerim ama yoğurdu süremiyorum ya cildime bi garip oluyorum
bende bu aksam basliycam denemeye benimde denemedigim urun kalmadi son carem artik bir kac gunsonra etkilerini yazarim. Insallah ise yarar

İnşallah etki eder canım .
Bende çok sıkılmıştım yüzümdekilerden birde ne zaman önemli bir yere gidecek olsam, güzel görünmem gereken bir yer olsa o zaman çıkarlardı .
Çok sinir bozucu biliyorum .
Sabırla kullanmaya devam et .
Lİmonu yıkadıktan sonra nemlendirici sürme yeterli .
Gözeneklerin açık oluyor daha fena sivilce çıkar .
Banyodan sonra da sürmemeye dikkat edersen bebek gibi olursun :)

aa krem olayını iyi ki söyledin canım. bi de limonu sürüyorum ama ister istemez damlıyo yüzdeki limon damlaları, o yüzden tüm yüzü peçeteyle kuruluyorum damlaları alsın diye. etki eder mi yine de kurulayınca? yoksa kurulamamak mı gerek:26: ve ne kadar süre sonra durulamak gerek:26: ben gece limonu sürüp üstüne krem sürüp yattım, ta sabah yıkadım:26: ayy ve sanki sivilceleri daha kızartıyo daha kötü yapıyo gibi de geliyo:26: daha 2-3 gün oldu tabi başlayalı, devam ediyim di mi:26: nolur hepimize çare olsun artığğğğk

O kadar çok sürme sende o zaman limonu 5-6 damla limon sık sür yüzüne yetmezse 5-6 damla daha .
Ondan sonra dokunma yüzüne sabah kalkıp durularken azıcık ov yüzünü :)

5-6 aydir gecmeyen sivilce izimden eser kalmadi.Konu sahibine gercekten tesekkur ederim :) Siyah noktalarima bile iyi geldi suruyorum pirt diye cikiyorlar yuzeye :) Tekrar tesekkur ederim...Tavsiye ediyorum herkese

5-6 aydir gecmeyen sivilce izimden eser kalmadi.Konu sahibine gercekten tesekkur ederim :) Siyah noktalarima bile iyi geldi suruyorum pirt diye cikiyorlar yuzeye :) Tekrar tesekkur ederim...Tavsiye ediyorum herkese
Rica ederim :)
İnan öyle sevindim ki :)
Ne kadar süre uyguladın :)

Kızlar var mı bir değişim ? :)

öncelikle çok teşekkürler bilgi için. ben yeni başladım nasıl olcak bakalım. yalnız bişe var aklımda. hani yüzümüzü önce ılık suyla yıkayıp kuruluyoruz ya. onun amacı ne tam olarak? hani temizleme desek temizleyici bir ürün ve tonik kullanmadan temizlemez gibime geliyor.
ikincisi de mesela makyaj varken normal yüz temizleyicisiyle makyajı temizleyip sonra tonik kullanmadan bunu kullansak yüzü çok mu kurutur bu uygulama? ben nemlendirici kullanmıyorum zaten normalde sivilce yapıyor ne sürsem :S

Canım yüzü başka bir ürünle kullanmayı denedim daha önce ama etkisini azaltıyor gibi geldi bana .
Ilık suyla temizleyince daha doğal geliyor bana .
Ben çok makyaj yapan biri değilim makyajımı temizlemek için cliniquein makyaj temizleyicisini kullanıyorum sonra da limonu sürüyorum .
Tonik falan kullanmıyorum ama eğer güvendiğin bir tonik varsa sivilce yapmayan uygulayabilirsin .

Tessekür ederim canim :)

Rica ederim :)
Bekliyorum güzel haberlerini :)

Kozmetik içeren her şey neredeyse faydasız o sabunlar filan. Genelde akne ve sivilce problemleri iç organlarla ilişkili oldugu için aslında bu tür ilaç ve kremlerin tedavisi de yüzeysel kalıyor. Ben de çok çektim bu sivilcelerden. Biraz da psikolojik olarak rahat olmaya bağlı hatta çoğunlukla diyebilirim. Kafaya takmayın. Böyle de güzelsiniz. :)

bende limon suyu kullanıyorum çok işe yarıyor gerçekten kullanmanızı tavsiye ederim

Bende üç gündür limon suyu uygulamaya başladım henüz çok büyük bir değişim yok ama gözlemlerimi mutlaka yazıcam buraya :)21 yaşındayım ve sadece alın bölgemde sivilce mevcut (kara yazı gibi ) gerçekten benimde denemediğim şey kalmamıştı tesadüfen okudum burayı ve denemeye değer buldum çok teşekkürler paylaştığınız için

bende limon suyu kullanıyorum çok işe yarıyor gerçekten kullanmanızı tavsiye ederim

Güzel haberlerinizi bekliyorum :)

bendede yılların vermiş olduğu akne tedavisinden kalan , kendi yüzüme dahi bakmaktan çekinen özgüvenini kaybetmiş bir insandım daha önce. 35 yaşında olmama rağmen yüzüme doktorun vermiş olduğu merhemden başka birşey kullanmaya korkuyordum. o merhemi de bir ümit diye kullanıyordum. sivilcelerin geçmesi için.
bir arkadaş tavsiyesiyle HAREMS YOSUNLU KİL MASKESİ VE HAREMS ARGAN LEKE KREMİNİ ALDIM.
şimdi cildim eskisinden çok çok çok çok daha güzel . ve birde harems gold şampuanını kullandım, belki inanmayacaksınız ama saçlarımdan beyazlamış saç teli kalmadı. anneme , babama götürdüm onlarda beyaz saç tellerinin yavaş yavaş eski saç rengine döndüğün görünce inanamadılar. şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. mutlaka deneyin, benden söylemesi.
bana tavsiye eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum buradan.

reklam yapmak yasak
insanlarin duygulari ile oynamayin para kazanmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…