- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
:):) Umarım işe yaramıştır :)
Jennifer gibi olmak istiyorsan kalçalarına sür :))))
:) Valla benim cildimi en başta fena takardı .süper bi tespit bayıldım
bugün cildimi çok yaktı ben de korktum yıkadım hemen sbaha dersim var yüzüme bişi olmasın dedim :18: bugün biraz su ile seyreltip kullanmaya devam edicem. jennifer lopez hayaline devam
Merhaba kizlar ben de bugun surdum, aynen beni de yakti ve kuruladiktan sonra yapis yapis his birakiyo. Rahatsiz oldum 15 dk sonra yikadim. Her aksam yapicam. Yanagimda kocaman sivilce cikti nasil olustuysa.. Bakalim geciricek mi. Yazicam..
Balda çok iyidir ben dudaklarıma sürerim ama yoğurdu süremiyorum ya cildime bi garip oluyorumben limon suyunu tek başına değilde bal ve yoğurda karıştırıp sürüyorum çok memnunum:)
bende bu aksam basliycam denemeye benimde denemedigim urun kalmadi son carem artik bir kac gunsonra etkilerini yazarim. Insallah ise yarar
Balda çok iyidir ben dudaklarıma sürerim ama yoğurdu süremiyorum ya cildime bi garip oluyorum
İnşallah etki eder canım .
Bende çok sıkılmıştım yüzümdekilerden birde ne zaman önemli bir yere gidecek olsam, güzel görünmem gereken bir yer olsa o zaman çıkarlardı .
Çok sinir bozucu biliyorum .
Sabırla kullanmaya devam et .
Lİmonu yıkadıktan sonra nemlendirici sürme yeterli .
Gözeneklerin açık oluyor daha fena sivilce çıkar .
Banyodan sonra da sürmemeye dikkat edersen bebek gibi olursun :)
aa krem olayını iyi ki söyledin canım. bi de limonu sürüyorum ama ister istemez damlıyo yüzdeki limon damlaları, o yüzden tüm yüzü peçeteyle kuruluyorum damlaları alsın diye. etki eder mi yine de kurulayınca? yoksa kurulamamak mı gerek:26: ve ne kadar süre sonra durulamak gerek:26: ben gece limonu sürüp üstüne krem sürüp yattım, ta sabah yıkadım:26: ayy ve sanki sivilceleri daha kızartıyo daha kötü yapıyo gibi de geliyo:26: daha 2-3 gün oldu tabi başlayalı, devam ediyim di mi:26: nolur hepimize çare olsun artığğğğk
Rica ederim :)5-6 aydir gecmeyen sivilce izimden eser kalmadi.Konu sahibine gercekten tesekkur ederim :) Siyah noktalarima bile iyi geldi suruyorum pirt diye cikiyorlar yuzeye :) Tekrar tesekkur ederim...Tavsiye ediyorum herkese
süper bi tespit bayıldım
bugün cildimi çok yaktı ben de korktum yıkadım hemen sbaha dersim var yüzüme bişi olmasın dedim :18: bugün biraz su ile seyreltip kullanmaya devam edicem. jennifer lopez hayaline devam
Merhaba kizlar ben de bugun surdum, aynen beni de yakti ve kuruladiktan sonra yapis yapis his birakiyo. Rahatsiz oldum 15 dk sonra yikadim. Her aksam yapicam. Yanagimda kocaman sivilce cikti nasil olustuysa.. Bakalim geciricek mi. Yazicam..
bende bu aksam basliycam denemeye benimde denemedigim urun kalmadi son carem artik bir kac gunsonra etkilerini yazarim. Insallah ise yarar
5-6 aydir gecmeyen sivilce izimden eser kalmadi.Konu sahibine gercekten tesekkur ederim :) Siyah noktalarima bile iyi geldi suruyorum pirt diye cikiyorlar yuzeye :) Tekrar tesekkur ederim...Tavsiye ediyorum herkese
Canım yüzü başka bir ürünle kullanmayı denedim daha önce ama etkisini azaltıyor gibi geldi bana .öncelikle çok teşekkürler bilgi için. ben yeni başladım nasıl olcak bakalım. yalnız bişe var aklımda. hani yüzümüzü önce ılık suyla yıkayıp kuruluyoruz ya. onun amacı ne tam olarak? hani temizleme desek temizleyici bir ürün ve tonik kullanmadan temizlemez gibime geliyor.
ikincisi de mesela makyaj varken normal yüz temizleyicisiyle makyajı temizleyip sonra tonik kullanmadan bunu kullansak yüzü çok mu kurutur bu uygulama? ben nemlendirici kullanmıyorum zaten normalde sivilce yapıyor ne sürsem :S
Tessekür ederim canim :)
Uzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)
bende limon suyu kullanıyorum çok işe yarıyor gerçekten kullanmanızı tavsiye ederim
Bende üç gündür limon suyu uygulamaya başladım henüz çok büyük bir değişim yok ama gözlemlerimi mutlaka yazıcam buraya :)21 yaşındayım ve sadece alın bölgemde sivilce mevcut (kara yazı gibi) gerçekten benimde denemediğim şey kalmamıştı tesadüfen okudum burayı ve denemeye değer buldum çok teşekkürler paylaştığınız için
bendede yılların vermiş olduğu akne tedavisinden kalan , kendi yüzüme dahi bakmaktan çekinen özgüvenini kaybetmiş bir insandım daha önce. 35 yaşında olmama rağmen yüzüme doktorun vermiş olduğu merhemden başka birşey kullanmaya korkuyordum. o merhemi de bir ümit diye kullanıyordum. sivilcelerin geçmesi için.
bir arkadaş tavsiyesiyle HAREMS YOSUNLU KİL MASKESİ VE HAREMS ARGAN LEKE KREMİNİ ALDIM.
şimdi cildim eskisinden çok çok çok çok daha güzel . ve birde harems gold şampuanını kullandım, belki inanmayacaksınız ama saçlarımdan beyazlamış saç teli kalmadı. anneme , babama götürdüm onlarda beyaz saç tellerinin yavaş yavaş eski saç rengine döndüğün görünce inanamadılar. şiddetle tavsiye ediyorum kızlar. mutlaka deneyin, benden söylemesi.
bana tavsiye eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?