- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.402
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
limon cildi yakmaz mı ama?
ben de dusundum ama ayni anda baska bisey kullanmiyosan, yani boyle cildi soyan ilaclar falan, yakmaz bisey olmaz.
Rica ederim :)Bu güzel tavsiye için teşekkür ederim...
Evet evet kesinlikle küçüldüğünü fark edeceksin .Canım yağ bezeleri için de etkili olurmu acaba
Evet kesinlikle . Tuzla karıştırıp bacaklarına masaj yaparsan daha etkili olur :)benım de bacaklarımda batık lekeleri var onlara da iyi gelir mi acaba?
İnşallah güzel haberlerini bekliyorum :)Aynı dertten muzdaribim sivilceler ve izlerBende birçok yöntem krem maske vs denedim hafif lekelerimde açılma oldu şükür ama tamamen yok olmadı. Bende deneyeyim bakalım yarın limon alıp inşallah benimde derdime derman olur :) Teşekkür ederim paylaştığın için.
Sürdüğün ilk dakika biraz yanma oluyor ama sonra geçiyor çok hassas değilse cildin sorun yaratmaz .limon cildi yakmaz mı ama?
ben de dusundum ama ayni anda baska bisey kullanmiyosan, yani boyle cildi soyan ilaclar falan, yakmaz bisey olmaz.
Sonuçta ne kadar açılabilir ki genetik faktörlerde etkili belki en fazla 1 ton açılır .beyaz tenlilerin de cildi açılırsa iyice :/
Aynen öyle :)denemeye başlayım o zaman gelsin limonlar :)
limon gerçekten çok etkili bende bi süre denemiştim ve çok işe yaramıştı. bacaklarımdaki batık lekeleri geçti limon sayesinde. yüzümede inanılmaz etki etti bende tavsiye ederim herkese. ellerimede sürüyorum ben hem tırnaklarım güçleniyo hemde ellerim bembeyaz oluyo :)
Kesinlikle öyle .evet benmde sivilce problemlerim cok oldu birsürü ürün kullandım ama nafile .. en etkili sey limonu alın yüzünüze sıkın arkadaslar kurutuo gayet ve canlandırıo yuzu =)
Denemekte fayda varbide bunu deneyelim teşekkürler
Evet tabi .iltihaplı sivilceye de sürülür mü
Rica ederimDenemediğim yöntem kalmadı. Sonuçta doğal. Denemekte fayda var. Teşekkürler :)
Canım senin cilt tipin nasıldı ki...hassas benimki ve cit derim ince...bundan daha da inceltir ve geri döünlmez sonçlara yol açar diye korkuyorum.bi bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?