• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
limon gerçekten çok etkili bende bi süre denemiştim ve çok işe yaramıştı. bacaklarımdaki batık lekeleri geçti limon sayesinde. yüzümede inanılmaz etki etti bende tavsiye ederim herkese. ellerimede sürüyorum ben hem tırnaklarım güçleniyo hemde ellerim bembeyaz oluyo :)

canım bacaklarına nasıl uyguladın

sade limon zarar vermez mi ya? bi sitede de öyle bi şyler okumuştum aylar evvel. hiç olumsuz sonuç alan yok valla çok merak ettim. ama denemye korkuyorum

Merhabalar guzel bir konu olmus :) Benim de burnumda sivilce izi kaldi yaziyi okuyunca hemen yapmak istedim bu aksamdan itibaren basliyorum, deneyip sonuc alan var mi bu arada?

Bendede ayni sorun var cildiye doktoru bir ilaç basladi fayda gordum yuzumde ama butun boyun bolgem kabardi mecbur biraktim.bugun aksam deniyecegim cok sağolun.
Güzel haberlerinizi bekliyorum :)
sade limon zarar vermez mi ya? bi sitede de öyle bi şyler okumuştum aylar evvel. hiç olumsuz sonuç alan yok valla çok merak ettim. ama denemye korkuyorum
Canım korkuyorsan suyla seyrekleştir öyle kullan elbet etki gösterir cildin alışınca saf limon suyu kullanırsın .
Merhabalar guzel bir konu olmus :) Benim de burnumda sivilce izi kaldi yaziyi okuyunca hemen yapmak istedim bu aksamdan itibaren basliyorum, deneyip sonuc alan var mi bu arada?

Sanırım en bariz sonucu ben aldım :)
Haberlerini bekliyorum bak :)

dün korkarak da olsa yaptım :D sade limon yaptım hem de. biraz yandı ama geçti. sabah uyanınca baktım yeni çıkmaya başlayan, hani böyle sadece kırmızılık ve hafif şişlik olur ya, o sivilceler kurumuş küçülmüş :O

dün korkarak da olsa yaptım :D sade limon yaptım hem de. biraz yandı ama geçti. sabah uyanınca baktım yeni çıkmaya başlayan, hani böyle sadece kırmızılık ve hafif şişlik olur ya, o sivilceler kurumuş küçülmüş :O

Ayy sevindim inan ki :)
Eğer çok hassasiyet gösterdiyse cildin ( yanmadan bahsetmiyorum ) kızardıysa falan 2 günde bir uygula canım .

mutlaka deneyeceğim =) teşekkürler =)

Sonuçlarını bekliyorum :)
Cildin kuruysa suyla seyrekleştirebilirsin sakın güneşe çıkma yüzünde limon varken :)
Bu arada kilo almaya çalışıyorsun sanırım 1 ayda 10 kilo alan biri olarak söylemem lazım pekmez çok işe yarıyor :)))

Sonuçlarını bekliyorum :)
Cildin kuruysa suyla seyrekleştirebilirsin sakın güneşe çıkma yüzünde limon varken :)
Bu arada kilo almaya çalışıyorsun sanırım 1 ayda 10 kilo alan biri olarak söylemem lazım pekmez çok işe yarıyor :)))

bi tane limon almıştım marketten ama limon suyuna tuz karıştırıp epilasyondan sonra sürünce azaltıyomuş:34: bunu da öğrendiim ya bi kilo limon alır kullanırım artık :1: limonun cilt üzerinde çok faydası olduğunu biliyordum bunları öğrenmem iyi oldu. ben çok kilo istemiyorum ya aşırı bi zayıflığım yok, sadece göbeğim içine gitmesin hafif toplu durayım yeter :9:

bi tane limon almıştım marketten ama limon suyuna tuz karıştırıp epilasyondan sonra sürünce azaltıyomuş:34: bunu da öğrendiim ya bi kilo limon alır kullanırım artık :1: limonun cilt üzerinde çok faydası olduğunu biliyordum bunları öğrenmem iyi oldu. ben çok kilo istemiyorum ya aşırı bi zayıflığım yok, sadece göbeğim içine gitmesin hafif toplu durayım yeter :9:

:) Dene canım mutlaka .
Eğer yıkadıktan sonra yanma hissi devam ederse suyla seyrekleştir günaşırı kullan .
Sormak istediğin bir şey olursa özelden de yazabilirsin :)

:) Dene canım mutlaka .
Eğer yıkadıktan sonra yanma hissi devam ederse suyla seyrekleştir günaşırı kullan .
Sormak istediğin bir şey olursa özelden de yazabilirsin :)
çok teşekkür ederim :10::10: bişi sorcam sen bi limonun suyunu çıkarıp bi şişeye felan mı koyup kullandın yoksa kesip eline sıkıp mı kullandın?:61:

çok teşekkür ederim :10::10: bişi sorcam sen bi limonun suyunu çıkarıp bi şişeye felan mı koyup kullandın yoksa kesip eline sıkıp mı kullandın?:61:

Her gün taze limonu sıktım :)
Hadi sürünce bir yanma hissi oluşuyor ya o tek taze limonda oluyor .
Bir süre sonra o yanma hissi olmuyor hafif kaşıntı gibi oluyor diğer türlü yaparsan fark edersin ne demek istediğimi :)

Her gün taze limonu sıktım :)
Hadi sürünce bir yanma hissi oluşuyor ya o tek taze limonda oluyor .
Bir süre sonra o yanma hissi olmuyor hafif kaşıntı gibi oluyor diğer türlü yaparsan fark edersin ne demek istediğimi :)

canım merhaba. benimde sıktığım için sivilce izlerim var. lekeler ve gözenekler. cildim de pul pul dökülmez ama kuru sayılabilir. sence bende kullansam etki eder mi? duru bir cildim olsun istiyorum. özellikle gözeneklere etkisi nedir acaba? teşekkürler şimdiden tatlimmm

evet dediğin gibi yaktı biraz bu da ileride başarı olduğuna işaret ediyor değil mi:10: yarın jennifer lopez olarak uyanacağımı hayal ediyorum :60::60:
:):) Umarım işe yaramıştır :)
Jennifer gibi olmak istiyorsan kalçalarına sür :))))

canım merhaba. benimde sıktığım için sivilce izlerim var. lekeler ve gözenekler. cildim de pul pul dökülmez ama kuru sayılabilir. sence bende kullansam etki eder mi? duru bir cildim olsun istiyorum. özellikle gözeneklere etkisi nedir acaba? teşekkürler şimdiden tatlimmm

Etki eder elbette canım lakin cildin kuruymuş gün aşırı kullanabilirsin sen öyle yap bakalım 1 hafta kadar değişim fark etmezsen günlük kullanırsın .
Umarım tahriş etmez .
Akşam yatarken ılık suyla yıka yüzünü limonu sür sabah kalkınca yıkayıp nemlendir :)
Kolay gelsin :)

Back
X