- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
ceylinim 4 gün falan oldu uyguluyorum bu kadar sürede anlaşılmaz değil mi
Kaç günde etkisini görmeye başlarız yapmaya başladıktan sonra birde benim cildim hassas elmacık kemiklerimde pembelik var yani limon asitli zarar verir mi diye korktum...
Denemeden ogrenilmez ki.
Bir gün yapin bakalim.
Zarari olmazsa devam edersiniz.
Canim 2 hafta içinde görürsün mutlaka.
benimde kızarıyor canım sonuçta limon sitrik asit var. ama geçiyor zaten hiç bi fonksiyon oluşmasa işe yaramaz kiKaç günde etkisini görmeye başlarız yapmaya başladıktan sonra birde benim cildim hassas elmacık kemiklerimde pembelik var yani limon asitli zarar verir mi diye korktum...
Hamilelikte limon sürmek zarar verir mibenimde kızarıyor canım sonuçta limon sitrik asit var. ama geçiyor zaten hiç bi fonksiyon oluşmasa işe yaramaz ki
bilemem ki canım sonuçta hekim değilim. ama limon doğal bir şey olduğundan zararı olacağını sanmam ama sen bir danışHamilelikte limon sürmek zarar verir mi
Sanirim en iyisi doktora danismakbilemem ki canım sonuçta hekim değilim. ama limon doğal bir şey olduğundan zararı olacağını sanmam ama sen bir danış
bilemem ki canım sonuçta hekim değilim. ama limon doğal bir şey olduğundan zararı olacağını sanmam ama sen bir danış
Var mi gelişme canim hala kullanıyor musun ?
Var mi gelişme canim hala kullanıyor musun ?
Uzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)
benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz minik minik beyaz yağ bezeleri oluşur limon demenedim bilmiyorum ama acnelys diye bi krem kullanıyorum akşamları yatmadan bi gece arayla ilk hafta biraz soyulma yapıyo ama 3 4 haftalık kullanımda ne leke kalıo ne yağ bezesi ne renk farklıCanım yağ bezeleri için de etkili olurmu acaba
canım benim alnımda ve t bölgemde isilik gibi özellikle alnımda işe yarar mı yaVar mi gelişme canim hala kullanıyor musun ?
canım benim alnımda ve t bölgemde isilik gibi özellikle alnımda işe yarar mı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?