Sivilceli Ciltler Günde 1 dakika ile sivilcelerden, lekelerden kurtuluş .

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kaç günde etkisini görmeye başlarız yapmaya başladıktan sonra birde benim cildim hassas elmacık kemiklerimde pembelik var yani limon asitli zarar verir mi diye korktum...

Denemeden ogrenilmez ki.
Bir gün yapin bakalim.
Zarari olmazsa devam edersiniz.
Kaç günde etkisini görmeye başlarız yapmaya başladıktan sonra birde benim cildim hassas elmacık kemiklerimde pembelik var yani limon asitli zarar verir mi diye korktum...

benimde kızarıyor canım sonuçta limon sitrik asit var. ama geçiyor zaten hiç bi fonksiyon oluşmasa işe yaramaz ki

Var mi gelişme canim hala kullanıyor musun ?

şuan yüzünün durumu nasıl, çıkıyor mu sivilceler?

yediklerimizden ziyade polikistik overden vs. kaynaklayabiliyormuş. yani yaşla alakası yok, ben de tedavi gördüm geçer gibi olup tekrar geldiler ama şuan biraz daha iyi durumda Allah'a şükür

2 gün oldu yüzüme limon suyu sürüp yatıyorum.30 yaşındayım ve belirli dönemlerde cildimde ağrıyan sivilceler çıkıyor özellikle mevsim geçişlerinde.2. gün olmasına rağmen limon suyu yüzümdeki sivilceleri kuruttu.bakalım devam edeceğim limon suyuna umarım sivilce lekelerine de iyi gelir.

Gerçekten çok etkili bir çözüm fakat sürdüğümde yüzüm nar gibi kızarıp alev alev yandı ..

hazır limon suyu mu?
limonun suyu mu?
soran oldu mu bilmiyorum ama bu ikisi arasında fark vard

hazır limon suyu mu?
limonun suyu mu?
soran oldu mu bilmiyorum ama benim kafam bu takıldı

Canım yağ bezeleri için de etkili olurmu acaba
benim yüzümde hiç sivilce çıkmaz minik minik beyaz yağ bezeleri oluşur limon demenedim bilmiyorum ama acnelys diye bi krem kullanıyorum akşamları yatmadan bi gece arayla ilk hafta biraz soyulma yapıyo ama 3 4 haftalık kullanımda ne leke kalıo ne yağ bezesi ne renk farklı ben yüzüm düzelince bırakıyorum olursa tekrar başlıyorum kesin çözüm değil ama cildi yeniliyo resmen tavsiye eden doktor sürekli kullanmanda bi sakınca yok cildini yeniliyo demişti

Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax'a sahip olmak.
Bu mucizeden yararlanmak, sizi rahatsız eden sivilcelerinizden inanamayacağınız kadar kısa süre içerisinde kurtulmak için tek yapmanız gereken Acnemax'a sahip olmak.
Aşağıdaki linkten bu ürüne sadece 69.00 TL'ye sahip olabilirsiniz.
http://www.xticaret.com/xticaret/?2067_99601

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…