- 9 Ağustos 2014
- 1.806
- 224
- 88
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
bende deneyeceğim teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandır sivilcelerimle başım beladaydı .
20 yaşındayım ergenliktendir dedim, regl dönemindendir dedim bir türlü geçmiyordu .
Denemediğim ürün kalmadı, doktora gittim verdiği tedaviyi uyguladım tık yok .
Clean & clear , garnier, neutrogena, pure zone ve daha nice cilt bakım ürünleri kullandım bi ara azalır gibi olduysa da bazılarında işe yaradı diyebileceğim bir şey olmadı maalesef .
Onlarca sabun kullandım kayısı sabunu, nar sabunu, kil sabunu, zeytinyağı sabunu, kükürtlü sabun, salatalık sabunu, ısırgan sabunu, lavanta sabunu vs. Banyonun yarısı sabunla doldu ama azalmadı bu illet .
Ne yaptıysam tık yok .
Kendi akışına bıraktım bir ara derken canım iyice sıkılmaya başlamıştı .
Anneannemin tavsiyesi ile her gece yatmadan yüzüme limon suyu sürmeye başladım .
Başta dedim herkes biliyor bir işe yarasaydı herkesin cildi mükemmel olurdu .
Ama bunu düzenli olarak 1 ay kullandım ve inanın mucizevi bir şey derin sivilce lekelerim vardı gerek sıktığımdan gerek başka nedenlerden hepsi geçti ten rengim açıldı resmen .
İlk bir hafta sivilcelerim azaldı ve sonra çıkmamaya başladı .
1,5 gibi bir süre oldu kullanalı cildim pırıl pırıl .
Herkes bilir mutlaka bunu düzenli kullanım şart .
Gece yatmadan yüzünüzü ılık su ile yıkayın kurulayıp taze limon suyunu yüzünüze sürün yatın .
Sabah uyandığınızda yıkarsınız gerekirse nemlendirin ben nemlendirici kullanmıyorum dışarı çıkmadıkça .
İnanın 1,5 ayda yeni bir sivilce dahi çıkmadı adet dönemim geçti bekledim çıkacak mı diye çıkmadı .
Ve lekeler asla geçmez diye umutsuzluğa kapılmıştım şuan hiç leke kalmadı .
Herkese tavsiye ederim .
Bide şunu söylemem gerek banyoda yüzüme hafifçe kese yaparım oda iyi gelir yalnız fazla bastırmayın .)
merhaba canım :) benimde yüzümde sivilce var çıkınca bi kaç ay geçmiyor ama leke daha fazla bende denemek istiyorum ama yüzümde 2 tane sivilce yarası var onların üzerine sürsem sorun olur mu ?Oh oh çok güzel.:)
merhaba canım :) benimde yüzümde sivilce var çıkınca bi kaç ay geçmiyor ama leke daha fazla bende denemek istiyorum ama yüzümde 2 tane sivilce yarası var onların üzerine sürsem sorun olur mu ?
Ben de çok uzun zamandır mücadele ediyorum sivilceler için. Dediğim gibi limonu tonik olarak kullanmak hem iltihaplı olanların küçülmesinde hem de izlerin hafiflemesinde yardımcı oldu.Ama yediklerimiz de önemli.Sivilcelerin aktif olduğu dönemde havuç suyu içmek çok faydalı olmuştu özellikle içindeki A vitamini sayesinde.Bir de sabah akşam üzüm çekirdeği tüketmek cildi güzelleştiriyor.
Canini yakabilir biraz ama sen bilirsin canim :)
Yüzünün her tarafina sur oralari es geç istersen çünkü feci bir yanma yapar ilk zamanlar.
Simdi benim cildin alisti hic tepki gösteremiyor..
Acısına dayanırım ama iyi gelir mi limon yaralara gecirir mi yani ?
Kabuk baglamis yarada ise yaramaz ama hani sivilce patliyor da kaniyorya ona yarar.
Ben bilerek suruyorum öyle olunca.
Ama titreme tutabilir :)
2 gecedir sürüyorum yüzüme daha sivilcelerim sönmediler kızarıklıkları geçmedi ama fark var tabiki yüzüm birazcık beyazladı bide izlerin rengi biraz daha soldu sabah yüzümüzü yıkadıktan sonra farkediyorum. Devam edicem inşallah geçer :)
İnşallah canim :)
Haberlerini bekliyorum.
Soracagin bsy olursa sorabilirsin .
bende dün sürdüm bakalım biraz devam etcem :)
benim cilt bir acayiptir ilk yaptığımda birşey olmadı gibiydi düzenli yapcam şimdi doğal ağactan koparma limonumda varİnşallah etkisini görürsün canim.
benim cilt bir acayiptir ilk yaptığımda birşey olmadı gibiydi düzenli yapcam şimdi doğal ağactan koparma limonumda varamin canım
Oh en güzeli :)
Ne zamandır bende yapmiyorum alnimdan bir tane cikacak gibi bugün bende yapayim :)
Zamanla cildin gozle gorulur bicimde berraklasiyor canim :)
ceylinim 4 gün falan oldu uyguluyorum bu kadar sürede anlaşılmaz değil miOh en güzeli :)
Ne zamandır bende yapmiyorum alnimdan bir tane cikacak gibi bugün bende yapayim :)
Zamanla cildin gozle gorulur bicimde berraklasiyor canim :)