kesinlikle canım ruh halıne gore seçim yapmak en güzeli. ben bir de aklımda hiçbir tarz yoksa, öylesine gırıyorsam kitapçıya o gün ve muhakkak kitap almam için beni dürten bir içgüdü varsa dünya klasıkleri alıyorum. hiç hayal kırıklıgına ugratmadılartavsıye uzerıne kitap alıpta sövdüğüm cok olmuştur
bende sadece tanıdıgım tarzımı bilen arkadaşlarımın tavsiyelerine kulak veriyorum
jojo moyes senden önce beni %90 begenmiş ağlamaktan helak olmuş
dedim alayımda azcık ağlıyıp rahatlıyım :2::2:
anammm ağlamak ne kelime duygu kıpırdaması bile yaşamadım
şuanda okuduğum açlık oyunlarının 2.kitabı- ateşi yakalamak
cok güzel bi seri ya. ha bitti biticek.
3. kitabına gecicem hemen. alaycı kuş
tess gerritsen-sona kalan
seri kitap okuma halinize hayranım yaa. ben hiç guvenemıyorum kendime birini okurum diğerini okumam diyebi sherlock holmes de kasmıştım o da okunmayacak gibi değildi yaniii ama bir daha da seriye yanaşamadım
wooww guzel secimler okuduklarım var içlerinden hayırlı okumalarhangi siteden alıyorsun canm kitapları? ben internetten alışveriş özürlüyüm biraz. kredı kartım yok kapıda odeme yada havale secenegı falan var mı aldıgın yerde ? Caner Taslaman ve Emre Dorman kitapları arıyorum ama kıtabevlerinde bulamıyorum :2:
Dün uçurtma avcısını bitirdim...
Ve bugün ayşe kulin-dönüş e başladım. Sitede çekilişten bana gelen kitaplarımdan ilki oluyot kendileri
seri kitap okuma halinize hayranım yaa. ben hiç guvenemıyorum kendime birini okurum diğerini okumam diyebi sherlock holmes de kasmıştım o da okunmayacak gibi değildi yaniii ama bir daha da seriye yanaşamadım
bende çok duydum o kıtabı öveni. açıkcası beni bestseller da pek etkileyip aglatan, duygudan duyguya surukleyen kıtap cıkmıyor yav ben mı cınsım kıtapların dilleri mi hafif geliyor anlamadım
uçurtma avcısı okumak istediklerim arasında.
ama okadar çok okunmamış toplu alınmış kitabım varki anlatamam ve halada almaya devam ediyorum
bi dur deyin kendinize bence
okuyun bi an önce hatta güzel bi kitapdı
tatlım onları d&r den almıştım ama dün yukledıklerımı ucuzkıtapal dan aldım hemde acayıp ındırımlı bı sekılde aldım aclık oyunlarının fiyatı normalde 20 lıra ben 14 liraya aldım ve ınanamassın cogu kıtapta 2 lira ve kapıda ödeme var
tatlım biri bana bir haftada 3 kitap okuycaksın deseydi ona deli gibi bakar buna ben bile inanmazdım
ama sana bişi söyliyimmi güzel bir seri tutturduğunda nasıl bittiğini bile anlamıyorsun ki ben 7 serilik kitap bitirmişim :)))))
aynen öyle canım bende bir ara depresyonda filan bile zannetmiştim kendimi ağlayamıyorum gülemiyorum hiç bir kitapta ne istiyorum biliyor musun öyle kitap olmalı ki burnumun direği sızlamalıbu duyguyu sadece canan tanın iz kitabında yaşamıştım başkada bulamadım gitti
çook merak edıyorum şu yazarın kitaplarını çok duydum ama en fazla gıdebıldıgım nokta Harlan Coben ve Jean C. Grange. önce cesaretimi toplamam lazımm gibi geliyor
bence vakit kaybetme hemen cerrah romanindan baslamalisin.
2 liraya kitapkargo parası çok tutmaz herhalde yavv gerçi 2 tl ye kitabı bulduktan sonra kim takar kargo parasını hemmmmeeeeen siteyi incelemeye geçiyorum. ayy İnşaallah vardır aradıgım kitaplar