Güncel Yeni Aldığımız Ve Okuduğumuz Kitaplar

bende sadece tanıdıgım tarzımı bilen arkadaşlarımın tavsiyelerine kulak veriyorum
jojo moyes senden önce beni %90 begenmiş ağlamaktan helak olmuş
dedim alayımda azcık ağlıyıp rahatlıyım :2::2:
anammm ağlamak ne kelime duygu kıpırdaması bile yaşamadım

bugün 23 nisan hep neşeyle doluyor insannnn şarkısını söyleyip çocuk gibi hissetmemi sağlayan kapı zili ve aşklarımmm
serimin son kitabııı neden bitiyoki sankiiii

kargo ödüyordu bakalım nasılmış

canan tanın okumadıgım son kitabı bu kadın bi an önce bi sürü kitap yazmalı

hikayesi iç parlayacı cinsten Türkiye gerçeği Çocuk gelinlere değinilmiş

buda çok kalın be gözüm korktu 767 sayfa

buda konusu trajedik

twetterin yasak olduğu ülkemde kitaplardan tweet okucaz artık

carpe diem kitaplarına bayılıyorum çok güzel mesajlar gizli kitaplarda

buda güzel sevdim konusunu

bende çok duydum o kıtabı öveni. açıkcası beni bestseller da pek etkileyip aglatan, duygudan duyguya surukleyen kıtap cıkmıyor yav ben mı cınsım kıtapların dilleri mi hafif geliyor anlamadım

işte yeni bebeklerimin resimleri

Eki Görüntüle 1062726

wooww guzel secimler okuduklarım var içlerinden hayırlı okumalar hangi siteden alıyorsun canm kitapları? ben internetten alışveriş özürlüyüm biraz. kredı kartım yok kapıda odeme yada havale secenegı falan var mı aldıgın yerde ? Caner Taslaman ve Emre Dorman kitapları arıyorum ama kıtabevlerinde bulamıyorum :2:

Son düzenleme:
şuanda okuduğum açlık oyunlarının 2.kitabı- ateşi yakalamak
cok güzel bi seri ya. ha bitti biticek.
3. kitabına gecicem hemen. alaycı kuş

seri kitap okuma halinize hayranım yaa. ben hiç guvenemıyorum kendime birini okurum diğerini okumam diye bi sherlock holmes de kasmıştım o da okunmayacak gibi değildi yaniii ama bir daha da seriye yanaşamadım

seri kitap okuma halinize hayranım yaa. ben hiç guvenemıyorum kendime birini okurum diğerini okumam diye bi sherlock holmes de kasmıştım o da okunmayacak gibi değildi yaniii ama bir daha da seriye yanaşamadım

Bence bu seriyi okuyun tavsiye ederim şiddetle harikaydı.
Birde aklından bir sayı tut john verdon. Serisinide tavsiye ederim. Dedektif ımmmm harikaydı...

Dün uçurtma avcısını bitirdim...
Ve bugün ayşe kulin-dönüş e başladım. Sitede çekilişten bana gelen kitaplarımdan ilki oluyot kendileri

tatlım onları d&r den almıştım ama dün yukledıklerımı ucuzkıtapal dan aldım hemde acayıp ındırımlı bı sekılde aldım aclık oyunlarının fiyatı normalde 20 lıra ben 14 liraya aldım ve ınanamassın cogu kıtapta 2 lira ve kapıda ödeme var

Dün uçurtma avcısını bitirdim...
Ve bugün ayşe kulin-dönüş e başladım. Sitede çekilişten bana gelen kitaplarımdan ilki oluyot kendileri

uçurtma avcısı okumak istediklerim arasında.
ama okadar çok okunmamış toplu alınmış kitabım varki anlatamam ve halada almaya devam ediyorum

tatlım biri bana bir haftada 3 kitap okuycaksın deseydi ona deli gibi bakar buna ben bile inanmazdım
ama sana bişi söyliyimmi güzel bir seri tutturduğunda nasıl bittiğini bile anlamıyorsun ki ben 7 serilik kitap bitirmişim :)))))

bende çok duydum o kıtabı öveni. açıkcası beni bestseller da pek etkileyip aglatan, duygudan duyguya surukleyen kıtap cıkmıyor yav ben mı cınsım kıtapların dilleri mi hafif geliyor anlamadım

aynen öyle canım bende bir ara depresyonda filan bile zannetmiştim kendimi ağlayamıyorum gülemiyorum hiç bir kitapta ne istiyorum biliyor musun öyle kitap olmalı ki burnumun direği sızlamalı bu duyguyu sadece canan tanın iz kitabında yaşamıştım başkada bulamadım gitti

2 liraya kitap kargo parası çok tutmaz herhalde yavv gerçi 2 tl ye kitabı bulduktan sonra kim takar kargo parasını hemmmmeeeeen siteyi incelemeye geçiyorum. ayy İnşaallah vardır aradıgım kitaplar

cesaretimi toplayacagımmmm yaa özendim valla artarda okudugum Harlan Coben vardı seri sayılır mı bilmiyorum şu aralar tek odaklandıgım Hüsnü Arkan ın kitapları. oturdugum sehırde bulamıyorum, cazip geliyor. Adamın sarkılarına da hastaydım, bir kitabını okudum dıgerlerını de almam lazım. Onu da seriden saydım gitti o zaman

Ah o Canan Tan yok mu üslubu guzel kendi güzel kadın bu ara mevsım geçişiydi falan derken ufak caplı depresyon atlattım,canan ablayı yakın zamanda okumaya yanaşamam kendime güvenemiyorum

2 liraya kitap kargo parası çok tutmaz herhalde yavv gerçi 2 tl ye kitabı bulduktan sonra kim takar kargo parasını hemmmmeeeeen siteyi incelemeye geçiyorum. ayy İnşaallah vardır aradıgım kitaplar

sana bişiy diyimde şaşır o zaman kargo ödeyen kitaplar bile var 4 lirayaaaaa ben 9 kitabı 60 liraya aldım kargoda vermedimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…