cesaretimi toplayacagımmmm yaa özendim vallaartarda okudugum Harlan Coben vardı seri sayılır mı bilmiyorum şu aralar tek odaklandıgım Hüsnü Arkan ın kitapları. oturdugum sehırde bulamıyorum, cazip geliyor. Adamın sarkılarına da hastaydım, bir kitabını okudum dıgerlerını de almam lazım. Onu da seriden saydım gitti o zaman
Ah o Canan Tan yok mu üslubu guzel kendi güzel kadınbu ara mevsım geçişiydi falan derken ufak caplı depresyon atlattım,canan ablayı yakın zamanda okumaya yanaşamam kendime güvenemiyorum
sana bişiy diyimde şaşır o zamankargo ödeyen kitaplar bile var 4 lirayaaaaa ben 9 kitabı 60 liraya aldım kargoda vermedimmmmmm
gayeet iyi yaa Caner Taslaman ve Emre Dormanı da buldum. Hatta Hüsnü Arkanın 2 kitabını daha buldum. İyice bi inceleyim şu siteyi çok hosuma gıttı
yani olabilir bende mesela sinan akyüzün canan tanın tüm kitaplarını okudum sevdiğim yazar olunca bir kitabını sevince hepsini okumak istiyor insan
fantastik seviyorsan ve mitolojik sana muhteşemm bi seri önerebilirim başka dünyalara uçupp gidersin pc cast tanrıça serisi beni seriye bağlayan kitap dizisi
aynen canım acayip ucuz kapıda ödemede var ama siparişlerinden sipariş durumunu kontrol etmeyi unutma ya emaıl yada telefonla sms yada arama seklınde siparişini onaylatman gerek
dikkat edicem canım üye olayım ben bu aksam. birde okuoku.com diye birşey duymuştum ona da bakayım. kitap diyince gözüm dönüyo yaaveeee kpss kitapları da varmışş ayy cok ısıme yarayacak cok teşekkur ederımm
rica ederim cnm ne demek bende senın dedıgıne bakayım
canım bu arada şimdi araştırırken buldum. okuokucom da kargo ödeyen kitap varmış. yanlarında yazıyor mesela o kıtaplardan bırını sepete atınca kargo parası ödemiyormuşsun. şimdi keşfettim bende paylaşmak istedim
funda mentaloğlu si*tirgitli aşklar bitti
ouuuu geçen gün gördüm kitapçıda bende merak ediyorum bende alıcam
2 günde okudum bitti ama ilk defa kahkaha attım kitap okurken millet bakıo ne gülüo bu deli diye çok eğlendim
ama şöyle söyliyim kitapta çok argo var birazcık törpülenmişte olsa beni rahatsız etmedi eğlenceli yani ama aykırı bi kitap