Güncel Burun Estetiği Fiyatları

Revizyon icin ilhan egilmezi tek gecerim. Gorusmenizi tavsiye ederim.
Merhabalar . Her yerde her yorumunuzda İlhan Eğilmezden bahsetmişsiniz. İnanmak istiyorum gerçekten bu fiyata güzel bir revizyon ameliyatı geçirebileceğime. Siz ameliyat oldunuz sanırım kendisine. Resim atabilmeniz mümkün mü?

birazdan link atacagim bir gonderiye eklemistim forumda. bide instagram acmis doktorum orada da before afterlari koymus.

burdaki sayfaya yuklemistim bakabilirsiniz. bi de instagram acmis ilhanegilmez hesap adi, orda da before afterlari var hastalarin.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bu-burun-duzelirmi-resimliiiii.1099495/page-3

Bu fiyatlar ne böyle.
Bunları gördükçe ilk ameliyati hiç mi olmasam diye düşündüm resmen.
Dolar artışı en çok onları etkilemiş sanirim...
Allah revizyon olacakların yardımcısı olsun.

merhaba, kime oldunuz?

Ders
Hayatımın hatası Eyüp bozkurt

Ders

Hayatımın hatası Eyüp bozkurt

Ben de vazgeçtim kendisinden, insta'da şova dökenlere güvenemiyorum, 1 iyi deniyorsa 5 kötü deniyor risk alamayacağım, sağlık önceliğim olduğu için. Daha kurumsal bir yer ile görüşmeye gideceğim yarın ve son kararımı vereceğim. Ne gibi problemler yaşadınız acaba?

Onu asla önermiyorum gitmediniz umarım.

Merhabalar alplarsan yildirim ile ilgili çok madur hastalar ile konustum kendileri bile sayfa açtilar yaptigi burunlar mahf etmis

arkadaşlar 10 bin biriktirdim revizyon için önerebileceğiniz Ddr varmı mümkünse istanbul ve estenetikci olsun kbb istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…