• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel Burun Estetiği Fiyatları

Merhabalar, aşağıda hazırlamış olduğum listedeki doktorlara, bizzat Instagram ve Whatsapp aracılığıyla fiyatları sordum. Ortalama, kişiden kişiye esneme payı muhakkak vardır. Tecrübeli olanlar, doktor ve fiyatlar hakkında bu başlık altında bilgi verebilirse çok faydalı olur. Listeyi yeniler eklendikçe güncelleyeceğim. Bu fiyatlar geçtiğimiz hafta alınmış fiyatlar.

Y65dX2.jpg
Arda pelen 16 bin isitiyor daha gecen ay konustum size nasıl 10 bin demişler anlayamadım

Ben de iki haftaya Eyüp Bozkurt a ameliyat olacağım . Çok tedirginim ve korkuyorum her an vazgeçebilirim.

Ben 10 bin civarına Eyüp Bozkurt'a ameliyat olmuştum iyi sonuç aldığım için verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum ancak tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir bu fiyatlar konusunda
Eyüp Bozkurt a gitmiştim minik bir değişiklik için baba 19 bin fiyat vermişti

Merhaba, benim ameliyat olali 20 gun oldu. Henuz odemler tamamen inmedi tabi, burnum sis ama gun gectikce oturuyor. Benim revizyon degildi, ilk ameliyatimdi. Ilerde revizyona ihtiyac duymayayim diye maddi durumumu ayarlayip ali murat akkus a ameliyat oldum. Ben doktor beye cok guvendim, icime cok sinerek yaptirdim. Cok memnunum simdiye kadar. Rahat atlattim postop sureci. Kimse ameliyat olduguma inanamiyor. Su an burnum odemli oldugu icin onden biraz buyuk duruyor ama yandan cok guzel, atel ciktigindan beri begeniyorum. Dr un ameliyat sonunda koydugu fotoyu ve burnumun su anki halini ozelden atabilirim.
Merhabalar bende ali murat beyle görüşmeye gidicem ancak bana da özelden fotoğraflarınızı gönderebilir misiniz bir de acaba kalın derili mi ince derilimiydi burnunuz

Ben 10 bin civarına Eyüp Bozkurt'a ameliyat olmuştum iyi sonuç aldığım için verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum ancak tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir bu fiyatlar konusunda
Selam, deneyiminiz nasıldı acaba ben de op. olacağım biraz tedirginlik hakim :)

Back