• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel Burun Estetiği Fiyatları

Merhabalar, aşağıda hazırlamış olduğum listedeki doktorlara, bizzat Instagram ve Whatsapp aracılığıyla fiyatları sordum. Ortalama, kişiden kişiye esneme payı muhakkak vardır. Tecrübeli olanlar, doktor ve fiyatlar hakkında bu başlık altında bilgi verebilirse çok faydalı olur. Listeyi yeniler eklendikçe güncelleyeceğim. Bu fiyatlar geçtiğimiz hafta alınmış fiyatlar.

Y65dX2.jpg
sizin ikinci ameliyatınız için mi fiyatlar yoksa ilk ameliyatlar için mi?

Niye beklentiyi dusuk tutuyor biliyormusunuz. Buyuk beklentiyle ameliyata giren hastalar ameliyat sonrasi hayal kirikligina ugramasin diye. Sonrada minicik bir kusurda doktoru yerden yere vuruyorlar. Benim burnumda kalin derili genis ve ucu etliydi. Doktorum basindan soyledi. Buna kendimi hazirladim. Cok memnunum simdi. Kimse anlamiyor ameliyat oldugumu herkes genclessmissin diyor sadece.
Siz kime oldunuz gecmis olsun darisi basima

Ben copypaste yaptım instadan yazdim ilk sonra görüşmeye gittim yanlıs anlama reklâm olmasın diye olduğu gibi yolladım şu an ılk ameliyat için fiyatı 8 bin 8 binbeş yüz dokturun insanlar fiyat araştırmasında yoruluyor toplu taşıma ayrı taksi ayrı sen muayene ücreti yüz kırk tl mustafa karadca
Karaca iki yüz tl hakan gence ücretsiz
Ben üç isimden birine karar vericem

Burad a da fiyat bilgisi vermemdeki amacli çok yorucu iş git gel bütçeye bağlı arkadaslar yorulması n diye listeye yardimci oldum.
Siz karar verebildinizmi

Listem bayağı tarih oldu arkadaşlar, o yüzden kendiniz bu isimlere tekrar sorun derim. Fiyatsız görüşmeye gideceğim bir kaç doktor ismi ekleyeyim, bunlar içime sinenler şimdilik:

MEHMET BEHRAM ÇAM
ZERRİN BOYACI
EYÜP BOZKURT
DİLAVER ÖZTURAN

TAHA TANYELİ
ERSİN ÜLKÜR
FATİH DAĞDELEN
SEZGİN ÖZTÜRK

ZERRİN BOYACI VE EYÜP BOZKURT ile Pazartesi günü görüşmem var, güncellerim gelişmeleri.
Bu doktorlarla ilgisi olan varsa, bilgilendirirse çok sevinirim.

Ben Volkan kahyaya oldum 7.000 tl ödedim son kuruşuna kadar helal olsun 20.000 bine yapan doktorlardan fersah fersah iyi bir burun yaptı şükür. Demem o ki fiyat kaliteyi belirlemiyor arkadaşlar:super:
merhaba. ameliyatinizin uzerinden zaman gecmis hala memnun musunuz? ben de revizyon icin volkan beyi dusunuyorumama kararsizim

Ben denaldığım revizyon fiyatlarını paylaşayım:
Ümit Taşkın 15 bin tl
Alparslan Yıldırım 18-21 bin tl
Fahrettin Yılmaz 12 binden başlıyor
Mirza Fırat 25 binden başlıyor
Süleyman Taş 25 bin
Maalesef revizyon olunca fiyatlar çok uçuk . O yüzden ilk amelyatınızda çok iyi düşünüp acele karar vermeyin derim.

Ümit Taşkın 15 bin tl
Süleyman Taş 25 bin
Maalesef revizyon olunca fiyatlar çok uçuk . O yüzden ilk amelyatınızda çok iyi düşünüp acele karar vermeyin derim.
Süleyman taşa muayeneye gittiniz mi 25 binden yüksektir onun ücreti

Hayır gitmedim telefonda asistanından bilgi aldım . 25 bin dediler . Ben de normal ücreti 25 duymuştum burda hatta şaşırdım.
Süleyman taş ücreti euro olarak istiyor aynı doktordan mi bahsediyoruz istanbuldaki doktordan bahsediyorum ben.tl olarak söylemiyorlar ücreti.

Süleyman taş ücreti euro olarak istiyor aynı doktordan mi bahsediyoruz istanbuldaki doktordan bahsediyorum ben.tl olarak söylemiyorlar ücreti.
Valla daha iki hafta önce aradım öyle söylediler. Ben de İstanbuldayım . O yüzden hep İstanbul içi aradım. Bir arayıp sorun isterseniz tekrar. Belki de tl ye dönmüştür tekrar:) Ama eminim revizyon ücretini sordum. 25 bin dediler

Valla daha iki hafta önce aradım öyle söylediler. Ben de İstanbuldayım . O yüzden hep İstanbul içi aradım. Bir arayıp sorun isterseniz tekrar. Belki de tl ye dönmüştür tekrar:) Ama eminim revizyon ücretini sordum. 25 bin dediler
Bende merak ettim instagramda mesaj yazıp sordum şimdi.ben ankarada 40 bine olacağım revizyonu.

Ümit Taşkın 15 bin tl
Süleyman Taş 25 bin
Fiyatlar ucmus ümit taskin ilk amelihat icin o fiyat vermisti bana zaten süleyman tas mirza firat baktikdan snra hic icime dahil sinmedi kendini begenmis dr lar resmen isini severeki biraknpara icin yaptiklari belli

Dr Mirza Fırat için asistanıyla görüştüm bugün. 2019 revizyon randevuları doluymuş. Mümkün değil diye düşünüyorum. Bence revizyon yapmak istemiyor.Alparslan Yıldırımla görüştüm. Onda da 11 Mayıs’tan önce randevu bulamadım. Ameliyat için de görüşmeden iki ay sonrasına gün veriyormuş. Bu piyasa ne ara böyle oldu ya. Herkesin mi burnu sorunlu:((

arkadaslar bu doktorlara revizyon olan var mi aranizda ? lutfen bir hilginiz varsa paylashirsaniz sevinirim
alev camcioglu,
mustafa karaca,
volkan kahya,
serkan bariskan

Bir arkadasim icin cok sevgili doktorum ilhan egilmezden fiyat aldik. Revizyon fiyati aldik biz 6000 tl dedi. Baska bir arkadas icin de ilk kez yapilacak estetik operasyonu sorduk ona da 5000 dedi. Listeye ekleyebilirsiniz. Bahcelievler aile hastanesinde.

Back