- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
Evet bunu asistanı da söyledi ve taktik başta hoşumuza gitmese de çok doğru bence.Niye beklentiyi dusuk tutuyor biliyormusunuz. Buyuk beklentiyle ameliyata giren hastalar ameliyat sonrasi hayal kirikligina ugramasin diye. Sonrada minicik bir kusurda doktoru yerden yere vuruyorlar. Benim burnumda kalin derili genis ve ucu etliydi. Doktorum basindan soyledi. Buna kendimi hazirladim. Cok memnunum simdi. Kimse anlamiyor ameliyat oldugumu herkes genclessmissin diyor sadece.
Ahmet İslam 'ın fiyat bilgisini vereyim ben bir de sizlere . Nefes sorunuz var ise 8.500 TL Nefes sorununz yoksa 8.00 bin tlMerhabalar, aşağıda hazırlamış olduğum listedeki doktorlara, bizzat Instagram ve Whatsapp aracılığıyla fiyatları sordum. Ortalama, kişiden kişiye esneme payı muhakkak vardır. Tecrübeli olanlar, doktor ve fiyatlar hakkında bu başlık altında bilgi verebilirse çok faydalı olur. Listeyi yeniler eklendikçe güncelleyeceğim. Bu fiyatlar geçtiğimiz hafta alınmış fiyatlar.
Teşekkürler onu da ekledim listeye. Siz mi ameliyat oldunuz? Yoksa fiyat mı sordunuz sadece?Ahmet İslam 'ın fiyat bilgisini vereyim ben bir de sizlere . Nefes sorunuz var ise 8.500 TL Nefes sorununz yoksa 8.00 bin tl
Nasıl aonuçtan memnun musunuz ? Özelden fotoğraf atabilir misiniz öncesi sonrası ?? Çok kararsısım hiç örnek göremedim yazın yaptırmayı düşünüyorum amaBen Volkan kahyaya oldum 7.000 tl ödedim son kuruşuna kadar helal olsun 20.000 bine yapan doktorlardan fersah fersah iyi bir burun yaptı şükür. Demem o ki fiyat kaliteyi belirlemiyor arkadaşlar
Ahmet İslam 'ın fiyat bilgisini vereyim ben bir de sizlere . Nefes sorunuz var ise 8.500 TL Nefes sorununz yoksa 8.00 bin tl
Merhabalar forum da yeniyim konu açmayı da bilmiyorum şuan o yüzden burdan yazmak istedim. Meltem hastanesinde Gökalp Dizdar a ya da Ahmet Kepekci ye ameliyat olan var mı acaba? Bende uzun zamandır araştırıyorum listedeki hemen hemen her doktoru araştırdım henüz kafama yatan bir yer olmadı şimdi bu iki doktora takıldım onlar hakkında da hiç bir sitede bilgi bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
8-9ay önce 20 bindi bende ücreti tekrar sordum 5500 euro dediler çok kısa sürede çok artıyor fiyatlar.Süleyman taş ne yirmi bini 36 bin liraya yapıyor euro olarak ödeniyor zaten çok uçuk fiyatlar
Canım ameliyat oldun muBen copypaste yaptım instadan yazdim ilk sonra görüşmeye gittim yanlıs anlama reklâm olmasın diye olduğu gibi yolladım şu an ılk ameliyat için fiyatı 8 bin 8 binbeş yüz dokturun insanlar fiyat araştırmasında yoruluyor toplu taşıma ayrı taksi ayrı sen muayene ücreti yüz kırk tl mustafa karadca
Karaca iki yüz tl hakan gence ücretsiz
Ben üç isimden birine karar vericem
Burad a da fiyat bilgisi vermemdeki amacli çok yorucu iş git gel bütçeye bağlı arkadaslar yorulması n diye listeye yardimci oldum.
Aynen öyle çok abartılı fiyatlar o paraya ikinci arabamı alırım yani elinde olsa bile düşünür insan çok şey yapiyolar gibi tamam yapiyolarda insanların mutluluğu yeter bir kere ayrıca makul bir fiyat koyulsa daha çok hastaya ulaşır daha çok para daha çok mutluluk ama az ameliyat çok para peşindeler8-9ay önce 20 bindi bende ücreti tekrar sordum 5500 euro dediler çok kısa sürede çok artıyor fiyatlar.
Peki revizyon ameliyatı ise?Ahmet İslam 'ın fiyat bilgisini vereyim ben bir de sizlere . Nefes sorunuz var ise 8.500 TL Nefes sorununz yoksa 8.00 bin tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?