Bende düşünüyorum mustafa demir ve mehmet palalıyıMerhaba, Mustafa Demire Amelyat olan varmii???
Mirza Fırat bana da revizyon ücreti 30-35 bin aralığı ancak revizyon takvimimiz dolu, revizyon alamıyoruz dedi. alsa bile gitmezdim bunu duyduktan sonra zaten :)
Süleyman taş ücreti euro olarak istiyor aynı doktordan mi bahsediyoruz istanbuldaki doktordan bahsediyorum ben.tl olarak söylemiyorlar ücreti.
Merhaba, benim ameliyat olali 20 gun oldu. Henuz odemler tamamen inmedi tabi, burnum sis ama gun gectikce oturuyor. Benim revizyon degildi, ilk ameliyatimdi. Ilerde revizyona ihtiyac duymayayim diye maddi durumumu ayarlayip ali murat akkus a ameliyat oldum. Ben doktor beye cok guvendim, icime cok sinerek yaptirdim. Cok memnunum simdiye kadar. Rahat atlattim postop sureci. Kimse ameliyat olduguma inanamiyor. Su an burnum odemli oldugu icin onden biraz buyuk duruyor ama yandan cok guzel, atel ciktigindan beri begeniyorum. Dr un ameliyat sonunda koydugu fotoyu ve burnumun su anki halini ozelden atabilirim.
Doktor birden ünlü oldu instagramda, yurtdışından dolar euro geldi, coştu sağolsun. Yazık diyorum. Esnaflığı böylesi sattığı tutunca bir yılda %500 zam..mirza fırat 25 bin mi? mümkün değil, eğer öyleyse şahsen asla gitmem çünkü bi anormallik vardır. geçen sene 5000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. herhangi bir doktor bu kadar kısa sürede değerlenmez :)
Doktor birden ünlü oldu instagramda, yurtdışından dolar euro geldi, coştu sağolsun. Yazık diyorum. Esnaflığı böylesi sattığı tutunca bir yılda %500 zam..
Merhaba ameliyat oldunuz mu?Ben de bana yazdın sandım :) cevap verdim. Burun estetiği ile son bilgileri de vereyim ben sizlere çünkü burun için girdim çok olmam herhalde buralarda kalın derili arkadaşlar benim gibi ameliyattan önce en az bir kez veya iki kez cilt bakımını yaptırması gerekiyormuş ameliyatta girmeden önce bu ödemler için önemli imiş. A vitaminli krem ve gıdalar tüketmeli. E vitaminli krem ve gıdalara ağırlık verip tüketmemek lazımmış. Bir de önemlisi teknikte karma rinoplasti profil rinoplasti olması. Piezo değil arkadaşlar bu son dönem çok kullanıyor yalnız teknik değil o yöntem de değil bir makine alet o yurt dışında çoktandır kullanıyor ve her ameliyat için değil zorunlu oldukça kullanıyor . Kemik ve kıkırdak yapısını etkileyen bir durum .( Yurt dışında birçok makale okudum burun estetiği hakkında son iki ay da ) Etik olmasa da bu dört doktordan uzak durun Ömer Faik Sagun Mehmet Doğru İlker Koçak Bülent Koç . Mehmet Doğru, İlker Koçak ,Bülent Koç beni instadan kendileri ekledi. O dönem hatta Volkan Kahya ile görüşüyordum ben fiyatını sordu Mehmet Doğru etik olmaz dedim fiyatı söylemedim. Kendileri burun estetiği arayan doktorlardan uzak durun derim. Defne Hanım var o da kendi hasta arıyor.
Mehmet Doğru beni ikna etmeye çalıştı ben doktoruma güveniyorum dedim engelledim kendisini. Ömer Faik sagun'a gelince yazmıştım zaten bir gidip tasarım yaptırdınız da kendisine asistanları hemen satış kapama yapmaya çalışıyor size ne zaman ameliyat tarihi verelim size ne zaman olacaksınız gibisinden ki benim gittiğim doktorlardan üç tanesi direk kendi de bunu bana yaptı . Satış kapama yapılması da hoş değil bu tarz doktordan da nacizhane tavsiyem uzak durun. O esnada benim gibi acaba gün alsam mı diye düşünmeye başladığınız da doktor size güven vermediyse kırmızı çizgi cümleleri var estetik doktorlarının onu söyleyin hemen sizden vazgeçiyorlar zaten. Ben çok takıntılıyım. Burunda bir şey olursa ameliyattan sonra intihar seviyesine gelirim derseniz adamlar direk sen bir düşün haber ver diyor. Bu doktorların kırmızı çizgi cümlesi sizi hemen rahat bırakıyorlar. anından :) Volkan Kahya'ya gelince adam harbi o doğru ama asistanları sizi boş bırakıyor . Ameliyat günü alan hasta ben şekil yani tasarımdan sonra beni arayıp soran olmadı hastaya bırakıyorlar kararı bu doğru yaklaşım yalnız şunu asistanları doktor atlıyor. O arada çok doktor oluyor birisi sizin kafanızı karıştırıyor. Çevreniz keza öyle en azından arayıp tasarımdan sonra nasıl tasarım üzerinden rötüş yapalım mı demeleri lazım. Bana demediler. Ben kendim aradım kendim sordum bunu Volkan Kahyanin asistanları bence yapmalı. Takibi bırakıyorlar. Peşin peşin ayağına gelmiş hastalara yapılmalı bence ben peşin peşin ayağına gitmiştim çünkü tek ona gittim o ara tek ona yaptıracaktım. Tasarımdan sonra arayan soran olmadı. O ara da farklı doktorlar çıktı kafam karıştı . Hasta size peşin peşin ayağınıza geldi ise bence bu hasta size yaptıracak zaten diye bakmaları ve takibi bırakmamaları lazım diye düşünüyorum uzun uzun yazdım inşallah yardımcı olmuşumdur.
Merhabalar, aşağıda hazırlamış olduğum listedeki doktorlara, bizzat Instagram ve Whatsapp aracılığıyla fiyatları sordum. Ortalama, kişiden kişiye esneme payı muhakkak vardır. Tecrübeli olanlar, doktor ve fiyatlar hakkında bu başlık altında bilgi verebilirse çok faydalı olur. Listeyi yeniler eklendikçe güncelleyeceğim. Bu fiyatlar geçtiğimiz hafta alınmış fiyatlar.
Vermeyin şu paraları allah aşkına. Biz verdikçe daha fazlasını istiyorlarSuleyman tas 40 bin istiyor su an muayene ucreti 500 tl. Parayı kolay kazanan gitsin. Hic gerek yok
Ay yok vermem zaten. Bir de şu var, en pahalı doktorlara bakın diğerlerinden çok çok güzel burun yapmıyorlar sadece ünlüler. Bazen anadoludaki devlet hastanelerindeki doktorlar bile çok güzel burun yapabiliyorlar. Onlar akşam yemeğini Paris'te yesin diye ameliyat olmam.Vermeyin şu paraları allah aşkına. Biz verdikçe daha fazlasını istiyorlar
Yok artık birkac gun önce sormuştum imstagramdan. Şaşırmış iyice. Bu arada ümit taşkına da sordum. Bana haziran ayi icinde 15 bin. Haziran sonrasi 18 bine çıkaracağım dedi. Tüccar hepsi.An itibari ile Süleyman bey 500 muayene 50 bin ameliyat ücreti istedi .mesaj kayıtlı isteyenle paylaşabilirim inanılır gibi değil.5-10 bin aralığını idrak edebiliyorum da 50 bin 50 ...demekki inanılmaz bir talep söz konusu ona yordum .fiyat yıktı beni açıkçası ona ameliyat olmak istiyordum
Ümit taşkına yaz tatilinde bir arkadaşım 15 bin tl ye oldu fakat berbat bir burun yaptı arkadaşım mutsuz paylaştığı görsellerde bazı kişilere ameliyat öncesi sorular sormak İstemiş kişiler burunlarının ameliyatlı olmadığını görsellerin satın alındığını belirtmiş bilginizeYok artık birkac gun önce sormuştum imstagramdan. Şaşırmış iyice. Bu arada ümit taşkına da sordum. Bana haziran ayi icinde 15 bin. Haziran sonrasi 18 bine çıkaracağım dedi. Tüccar hepsi.
ne zaman ameliyat oldun eyube?Ben 10 bin civarına Eyüp Bozkurt'a ameliyat olmuştum iyi sonuç aldığım için verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum ancak tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir bu fiyatlar konusunda
Ameliyat olan arkadaşınızla konuşabilir miyiz? Fotoğraf gönderebilir mi? Teşekkürler.Ümit taşkına yaz tatilinde bir arkadaşım 15 bin tl ye oldu fakat berbat bir burun yaptı arkadaşım mutsuz paylaştığı görsellerde bazı kişilere ameliyat öncesi sorular sormak İstemiş kişiler burunlarının ameliyatlı olmadığını görsellerin satın alındığını belirtmiş bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?