Güncel Burun Estetiği Fiyatları

Mirza Fırat bana da revizyon ücreti 30-35 bin aralığı ancak revizyon takvimimiz dolu, revizyon alamıyoruz dedi. alsa bile gitmezdim bunu duyduktan sonra zaten :)

Mirza Fırat bana da tıpa tıp aynısını yazdı. Şahsen inanmıyorum revizyon takviminin full dolu olduğuna. Onlarca doktora gittim takvimimiz dolu diyen hiç kimse olmadı. Revizyon yapmak istemiyorum demiyor takvimimiz dolu diyor.

Süleyman taş ücreti euro olarak istiyor aynı doktordan mi bahsediyoruz istanbuldaki doktordan bahsediyorum ben.tl olarak söylemiyorlar ücreti.

Süleyman Taş'ın yaptığı burun sırtı çıkıntılı kalmış ve düzeltmeyi kabul etmediği biriyle tanıştım. Bir de çok reklam yapıyor. Yorumların çoğunu kendinin yazdırdığını düşünüyorum. Kaç senelik doktorlar hakkında 10-15 yorum varken kendisi hakkında 359 tane yorum var. Hiç normal değil. Tamamını asistanlarının yazdığını düşünüyorum

merhaba, bana da resim atabilir misiniz? teşekkürler

Ben 10 bin civarına Eyüp Bozkurt'a ameliyat olmuştum iyi sonuç aldığım için verdiğim parayı hakettiğini düşünüyorum ancak tabii herkesin düşüncesi farklı olabilir bu fiyatlar konusunda

Doktor birden ünlü oldu instagramda, yurtdışından dolar euro geldi, coştu sağolsun. Yazık diyorum. Esnaflığı böylesi sattığı tutunca bir yılda %500 zam..

Merhaba ameliyat oldunuz mu?

Vermeyin şu paraları allah aşkına. Biz verdikçe daha fazlasını istiyorlar
Ay yok vermem zaten. Bir de şu var, en pahalı doktorlara bakın diğerlerinden çok çok güzel burun yapmıyorlar sadece ünlüler. Bazen anadoludaki devlet hastanelerindeki doktorlar bile çok güzel burun yapabiliyorlar. Onlar akşam yemeğini Paris'te yesin diye ameliyat olmam.

An itibari ile Süleyman bey 500 muayene 50 bin ameliyat ücreti istedi .mesaj kayıtlı isteyenle paylaşabilirim inanılır gibi değil.5-10 bin aralığını idrak edebiliyorum da 50 bin 50 ...demekki inanılmaz bir talep söz konusu ona yordum .fiyat yıktı beni açıkçası ona ameliyat olmak istiyordum

Yok artık birkac gun önce sormuştum imstagramdan. Şaşırmış iyice. Bu arada ümit taşkına da sordum. Bana haziran ayi icinde 15 bin. Haziran sonrasi 18 bine çıkaracağım dedi. Tüccar hepsi.

Yok artık birkac gun önce sormuştum imstagramdan. Şaşırmış iyice. Bu arada ümit taşkına da sordum. Bana haziran ayi icinde 15 bin. Haziran sonrasi 18 bine çıkaracağım dedi. Tüccar hepsi.
Ümit taşkına yaz tatilinde bir arkadaşım 15 bin tl ye oldu fakat berbat bir burun yaptı arkadaşım mutsuz paylaştığı görsellerde bazı kişilere ameliyat öncesi sorular sormak İstemiş kişiler burunlarının ameliyatlı olmadığını görsellerin satın alındığını belirtmiş bilginize

Arkadaslar bende doktor arayisindayim, bu gunlerde de fiyatlari soruyorum liste yaptim

Guncel fiyatlar:

Saban Celebi - 15 bin
Muhammet Dilber - 5000 euro (ben sok ben iptal)
Mirza Firat - 25000 TL (ben sok ben iptal)
Volkan Kahya - 2800 euro (ben sok ben iptal)
Dogan Pinar - 15 bin TL civari dedi
Suleyman Tas - 40 bin TL (ben sok ben iptal)

M. Dilber, M. Firat, V. Kahya ve Suleyman Tas'i eledim...
Sizce hangi doktorda ameliyat olmaliyim?

Ameliyat olan arkadaşınızla konuşabilir miyiz? Fotoğraf gönderebilir mi? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…