Günaydın Arkadaşlar!

cumamh3.jpg

Hayırlı Cuma lar a.s.

gun5.gif

gun4.gif

gun7.gif

opuyorumnanaktansevdiklerinizin yanınızda olduğu,güzel,farklı,neşeli bir pazar diliyorum kkdaşlar.yüzünüze kücücük bir tebessümle güne başlayın diye bu gifleri koydum.umarım başarabilmişimdir.haaaa birde ortadaki aynı ben.tıpkısının aynısı şekerim ohaoldumsmile :1: kaydirigubbakcemile3

gun5.gif

gun4.gif

gun7.gif

opuyorumnanaktansevdiklerinizin yanınızda olduğu,güzel,farklı,neşeli bir pazar diliyorum kkdaşlar.yüzünüze kücücük bir tebessümle güne başlayın diye bu gifleri koydum.umarım başarabilmişimdir.haaaa birde ortadaki aynı ben.tıpkısının aynısı şekerim ohaoldumsmile :1: kaydirigubbakcemile3

yerimseniben GÜNE BOYLE BAŞLAMAK ÇOK GÜZEL BURFUR TŞKK
-------------------------GÜNAYDIN
GÜNAYDIN
GÜNAYDIN
GÜNAYDINNNNNNNa.s.a.s.a.s.

Günaydın arkadaşlar. Yeni bir haftaya bugün başlamış bulunuyoruz. Dilerim bu yeni haftada her şey bir önceki haftanızdan daha güzel ve istediğiniz doğrultuda olur. Rabbim gönlünüzdekileri hakkınızda hayırlı eylesin, hakkınızda hayırlı olanı da gönlünüze sevdirsin inşAllah...

mavidussspersn5ru8.gif
GÜNAYDIN her seher açan al gülüm,
GÜNAYDIN visale yürünen yolum,
GÜNAYDIN ağzımda en tatlı dilim,
Mukaddes üç harfli hecem GÜNAYDIN

GÜNAYDIN vatanım, kentim, bucağım
GÜNAYDIN şefkatli ana kucağım
GÜNAYDIN sevgiyle yanan ocağım
İçimi sevinçle dolduran canım kulübüm GÜNAYDIN
Günaydın arkadaşlar.
104uo5.gif
effect028atiyedn5.gif
104uo5.gif
bütün kızlar toplandık,toplandık
41kw4.gif

kadınlar kulübünde kocaman bir aile olduk.hepinize yüreğimin en güzel köşesinden günaydın.

gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm

hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık

1demethuzungunaydinun8.gif
12ja0.gif

aval09me4.gif
x200906034a275ed8711da0.png
aval09me4.gif

12ja0.gif

9cp1.gif
günaydın.çok güzel bir haziran sabahından sıcacık selamlar hepinize.sevgiyle kalın...
9cp1.gif

Back