Günaydın Arkadaşlar!

Günaydın hanımlar.....
Herkese mutlu, keyifli,bereketli,herşeyin gönlünüzce olduğu bir hafta diliyorum...
Bugün miniklerin ilk okul günleri;bütün okula başlayan yavrularada zihin açıklığı diliyorum opuyorumnanaktan

günaydın yokolmuşluğum,
günaydın sahte varoluşlar.
günaydın güzel insanlar,
günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
günaydın güzellikler,
günaydın sahtelikler.
gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar. a.s.

günaydın arkadaşlar

:Saruboceq:mutlu,sağlıklı,kazanclı bir hafta dilerim.:Saruboceq:

opuyorumnanaktan işleriniz rast gitsin,opuyorumnanaktan

bende iyi akşamlar desem olurmuuuakannehir
---------------------yarın kadir gecesiiiii bu günlerde kadir gecesini arayacaksın her gün kadir gecesi olabiler:)
Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili’nde, bir yıllık yaşantımızı, ibadetlerimizi ve iyiliklerimizi iyi düşünecek ve ona göre hayatımıza çekidüzen vererek samimi bir teslimiyetle nefis muhasebesine gireceğiz. Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. kadir geceniz mübarek olsun!

Hepinize sağlıklı, mutlu bir hafta diliyorum. Benim oğlum bugün 1. sınıfa başladı KK teyzeleri o yüzden çok heyecanlıydık sınıfımızı ve öğretmenimizlede tanışınca bütün heyecanımız geçti. Tüm öğretimdeki evlatlarımıza başarılı bir yıl diliyorum... alkisalkisalkisa.s.Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ne güzel hayatı boyunca sağlık ve başarı diliyorum kk teyzesi olaraktan :)allah acısını göstermesinn terlikcim

yerimseniben:)hayırlı olsun güle güle gittsinnnn:)opuyorumnanaktan
okul yıllarımız bitirdikk biz büğüttük ve şimdi kk teyzeleri düğnünümüz varrrr:)
opuyorumnanaktan-----------------------------------

Allah zihin açıklığı versin kuzum
Anlarım senin sevincini
Bizde coşkuyla yaşadık bugünn aynı heyecanı teyzesii
Benim oğlumda başladı bugün 1. sınıfaa
hayırlı bir ders yılı dilerim canımmalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

hayırlı sahurlar
hayırlı kandiller
iyi geceler
ve yeni güne günaydın
her yeni gün yepyeni umutlar getirsin
günaydın şimdiden yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…