Günah mı sevap mı?

katılıyorum sna cnm sölemek istedıklerımın hepsini dile getrmişsin asıl hayvanlar onlara ezıyet edenler !!! amin ....

Son düzenleme:
Allah sizden razi olsun..Hala merhametli ve hayvan sever insanlari görmek cok güzel..Cogu insanlar hayvanlari ciddiye bile almiyor, onlarinda insanlar gibi sevgiye, sicak bir yuvaya sahip olduklarini anlamiyorlar..Yaptiginiz cok güzel bir davranis..Hayvanlara eziyet edenler umarim bin kat daha aci cekerek ölürler..Hayvanlar insanlara muhtac..Nasil böyle igrenc seyler yapabildiklerini ne aklim nede vicdanim kabul ediyor..Köpeklerde maalesef bir süre sonra ailelerinden ayrilmak zorundalar, gönül isterdiki hepsi anneleriyle bir arada yasasin ama o kadar cok köpege birden bakabilecek olan insanlar maalesefki yok, heleki sehirde..Hayvan sevmeyen insanda sevemez..

ALLAH sndende razı olsun cnm emın ol kı bnde çok mutlu oluyorum hyvan sven insanlar görunce...

Bende 5-6 ay önce 4 yavrusu olan bir kedi gördüm yolda...kediler annesinin sütü yetmıyordu yavrular büyük olduğu için hepsine yetişmiyordu...yavrunun tekı bu yüzden hasta olmuştu belli halsizdi...bende kedılerın bır tanesını eve aldım geldım...diğer beslenemedığınden dolayı hasta halsız kalan yavruya sürü yetsin diye...vicadanım el vermedi...aldım geldım bırını...sokak kedısı olduğu için balkonda besledım şimdi aşılattım...ama çişini balkonumun her yerıne yapıyor...yapacak yerı olduğu halde...bıraz daha büyümesini ve havaların ısınmasını beklıyorum... aldığım yere annesının oraya bırakacam..

cnm kedıyı tut kfasını çişini yaptıgı yere hafıf bastır sonra gtur kum olan yere bastır o htasını anlar bn o şklde egıtıyorum veterıner sölemişti :)

çok çok iyi yapmışsınız hayvanları çok seven birisi olarak tebrik ediyorum sizi.hiç öyle annesinden ayırdım günahmı diye düşünmeyin lütfen sonuçta bir süre sonra yavrular büyüyünce anneleri zaten bırakacaktı onları ve her biri sokak köpegi olacak ve çöplerden yemek arayıp pislik insanlar tarafından acı çekeceklerdi
benimde bir köpegim var istanbulda oturuyorum izmire ailemin yanına gittigimde dolaşırken buldum annesi bakmıyomuş götürüp yola bırakıyomuş 3 yavruydu birini ben aldım digerlerinide orda sahiplendirdik adıda zeytin oldu çünkü simsiyahh bi yavru ilk aldıgımda oda agladı ama sonra alıştı artık onun ailesi biziz o yüzden hiç günah diye düşünmeyin lütfen

Canım ilk etapta iyi yapmışsın gibi ama annelerinden ayırmak da çok doğru değil

teşekkür ederim canım bende senı takdir ettım alıp besleyıp buyutmen ne guzel :)) benımkısıde buyuyecek inşALLAH:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…