• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günah mı sevap mı?

doganin kanunu derken
dogada yasamiyorlar onlar
sehir ortasinda kalabalikta vicdansiz insanlar ortasinda yasiyorlar
arabalarin altinda kalma tehlikesi ve maalesef hayvanlara
iskence yapmaktan zevk alan insanlar var
ve hatta onlari kalabalik olarak gorup yok etmek isteyenler..
nasil olsa ailecek yasamayacaklardi anne kopek ve enikleri
dagilacaklardi zaten..
en iyisini yapmis konu sahibi onlari bir arada tutacak bir barinak
bulmadigi takdirde ayri ayri bir yer bulmaktan baska caremi var?
gunahi sevabini bilmem ama agzi var dili yok o hayvanlara
bakmak bizim gorevimiz..
hem su var belediyenin barinaklarina verseler
yada ozel hayvan barinaklarina
onlari yine ayiracaklardi.
ve son olarak
hayvanlara iskence yapmaktan zevk alan o mahluklarin Allan cezalarini versin!
sevmiyorsunuz madem sevmediginizle kalin
ne diye zarar veriyorsunuz!

katılıyorum sna cnm sölemek istedıklerımın hepsini dile getrmişsin asıl hayvanlar onlara ezıyet edenler !!! amin ....

Son düzenleme:
Allah sizden razi olsun..Hala merhametli ve hayvan sever insanlari görmek cok güzel..Cogu insanlar hayvanlari ciddiye bile almiyor, onlarinda insanlar gibi sevgiye, sicak bir yuvaya sahip olduklarini anlamiyorlar..Yaptiginiz cok güzel bir davranis..Hayvanlara eziyet edenler umarim bin kat daha aci cekerek ölürler..Hayvanlar insanlara muhtac..Nasil böyle igrenc seyler yapabildiklerini ne aklim nede vicdanim kabul ediyor..Köpeklerde maalesef bir süre sonra ailelerinden ayrilmak zorundalar, gönül isterdiki hepsi anneleriyle bir arada yasasin ama o kadar cok köpege birden bakabilecek olan insanlar maalesefki yok, heleki sehirde..Hayvan sevmeyen insanda sevemez..

Allah sizden razi olsun..Hala merhametli ve hayvan sever insanlari görmek cok güzel..Cogu insanlar hayvanlari ciddiye bile almiyor, onlarinda insanlar gibi sevgiye, sicak bir yuvaya sahip olduklarini anlamiyorlar..Yaptiginiz cok güzel bir davranis..Hayvanlara eziyet edenler umarim bin kat daha aci cekerek ölürler..Hayvanlar insanlara muhtac..Nasil böyle igrenc seyler yapabildiklerini ne aklim nede vicdanim kabul ediyor..Köpeklerde maalesef bir süre sonra ailelerinden ayrilmak zorundalar, gönül isterdiki hepsi anneleriyle bir arada yasasin ama o kadar cok köpege birden bakabilecek olan insanlar maalesefki yok, heleki sehirde..Hayvan sevmeyen insanda sevemez..

ALLAH sndende razı olsun cnm emın ol kı bnde çok mutlu oluyorum hyvan sven insanlar görunce...

Bende 5-6 ay önce 4 yavrusu olan bir kedi gördüm yolda...kediler annesinin sütü yetmıyordu yavrular büyük olduğu için hepsine yetişmiyordu...yavrunun tekı bu yüzden hasta olmuştu belli halsizdi...bende kedılerın bır tanesını eve aldım geldım...diğer beslenemedığınden dolayı hasta halsız kalan yavruya sürü yetsin diye...vicadanım el vermedi...aldım geldım bırını...sokak kedısı olduğu için balkonda besledım şimdi aşılattım...ama çişini balkonumun her yerıne yapıyor...yapacak yerı olduğu halde...bıraz daha büyümesini ve havaların ısınmasını beklıyorum... aldığım yere annesının oraya bırakacam..

Bende 5-6 ay önce 4 yavrusu olan bir kedi gördüm yolda...kediler annesinin sütü yetmıyordu yavrular büyük olduğu için hepsine yetişmiyordu...yavrunun tekı bu yüzden hasta olmuştu belli halsizdi...bende kedılerın bır tanesını eve aldım geldım...diğer beslenemedığınden dolayı hasta halsız kalan yavruya sürü yetsin diye...vicadanım el vermedi...aldım geldım bırını...sokak kedısı olduğu için balkonda besledım şimdi aşılattım...ama çişini balkonumun her yerıne yapıyor...yapacak yerı olduğu halde...bıraz daha büyümesini ve havaların ısınmasını beklıyorum... aldığım yere annesının oraya bırakacam..

cnm kedıyı tut kfasını çişini yaptıgı yere hafıf bastır sonra gtur kum olan yere bastır o htasını anlar bn o şklde egıtıyorum veterıner sölemişti :)

iyi akşamlar arkadaşlar içimi yiyip bitiren bir konuyu burda açmaya karar verdım ... 1 hafta önce hastaneden dönüyordum yagmurlu bir havaydı yolda o yagmurun altında 8 tane köpek yavrusu gördüm ıslanmışlar titriyorlardı kıyamadım eve gıttım hemen altlarına koymak için kullanmadığım kıyafetlerden aldım getirdim altlarına koydum bır evın altına sakladım karınlarını falan doyurdum çunku küçüklerdi anneleride ortada yoktu böyle bu şekilde bırkaç gun yemek verdım küçük oldukları için araba nedir bılmıyorlardı yolun ortasında yatıyorlardı 2 tanesını sahıplendırdım bırınıde eşimin köyüne götürmeye karar verdm baktım kı annesinin yanında gene yolun ortasında arabalar sürekli vızır vızır kıyamadım aldım bırını köye götürdüm tabı aglıyor falan ama gunaha mı gırdım sevaba mı gırdım bılmıyorum içim içimi yiyor
:25::25::5::5::5:

çok çok iyi yapmışsınız hayvanları çok seven birisi olarak tebrik ediyorum sizi.hiç öyle annesinden ayırdım günahmı diye düşünmeyin lütfen sonuçta bir süre sonra yavrular büyüyünce anneleri zaten bırakacaktı onları ve her biri sokak köpegi olacak ve çöplerden yemek arayıp pislik insanlar tarafından acı çekeceklerdi:5::5::5:
benimde bir köpegim var istanbulda oturuyorum izmire ailemin yanına gittigimde dolaşırken buldum annesi bakmıyomuş götürüp yola bırakıyomuş 3 yavruydu birini ben aldım digerlerinide orda sahiplendirdik adıda zeytin oldu çünkü simsiyahh bi yavru ilk aldıgımda oda agladı ama sonra alıştı artık onun ailesi biziz o yüzden hiç günah diye düşünmeyin lütfen:46::46::46:

Canım ilk etapta iyi yapmışsın gibi ama annelerinden ayırmak da çok doğru değil :(

çok çok iyi yapmışsınız hayvanları çok seven birisi olarak tebrik ediyorum sizi.hiç öyle annesinden ayırdım günahmı diye düşünmeyin lütfen sonuçta bir süre sonra yavrular büyüyünce anneleri zaten bırakacaktı onları ve her biri sokak köpegi olacak ve çöplerden yemek arayıp pislik insanlar tarafından acı çekeceklerdi:5::5::5:
benimde bir köpegim var istanbulda oturuyorum izmire ailemin yanına gittigimde dolaşırken buldum annesi bakmıyomuş götürüp yola bırakıyomuş 3 yavruydu birini ben aldım digerlerinide orda sahiplendirdik adıda zeytin oldu çünkü simsiyahh bi yavru ilk aldıgımda oda agladı ama sonra alıştı artık onun ailesi biziz o yüzden hiç günah diye düşünmeyin lütfen:46::46::46:

teşekkür ederim canım bende senı takdir ettım alıp besleyıp buyutmen ne guzel :)) benımkısıde buyuyecek inşALLAH:))

Back
X