- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Rica ederim, hepsi denenmiş ve beğenilmiş tarifler. Gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim, hepsi denenmiş ve beğenilmiş tarifler. Gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.
Evimde gün tarzında bir buluşma olacağını düşünürsem sanırım bunları yapardım
Peynirli şerit poğaçam
Patatesli çıtır böreğim
Mercimek köftesi
Makarna salatası
Çikolatalı truff
Pudingli hindistancevizli toplarım
Arap kurabiyem
Kedidilli tirmisum ya da ağlayan pastam olurdu değişiklik istersem chesscake yapardım![]()
Kısır yap bolca ben günlerde nedense daha çok kisiri yakistiriyorum.Tiramisu yaptım bi kere herkes bayıldı :) Acaba cakma tiramisu mu yapsam ? Büyük dikdörtgen borcamda kek yapsam kahveyle islatsam kremasini doksem falan..
O tatlıların tarifini alabilir miyim ? Benimde aklima truff yapmak geldi pudinglisi nasil oluyor acaba ? :)Tesekkur ederim
Kısır yap bolca ben günlerde nedense daha çok kisiri yakistiriyorum.
Gün haftalik olunca zor olmuyor mu her hafta .sıra daha çabuk gelir 15 günde bir olsa daha iyiymiş.
Canım ben kedidilli tiramisu yapıyorum çok basit öneririm valllahi hangisinin istersen tarifini yazayımTiramisu yaptım bi kere herkes bayıldı :) Acaba cakma tiramisu mu yapsam ? Büyük dikdörtgen borcamda kek yapsam kahveyle islatsam kremasini doksem falan..
O tatlıların tarifini alabilir miyim ? Benimde aklima truff yapmak geldi pudinglisi nasil oluyor acaba ? :)Tesekkur ederim
Canım ben kedidilli tiramisu yapıyorum çok basit öneririm valllahi hangisinin istersen tarifini yazayımPudingli çok basit pudingi pişiriyorsun irmik ekliyorsun bayağı koyulaştırıyor az margarin falan onu sonra hindistancevizi cevizine batırıp bitiriyoruz tam tarifini de eklerim ne yapmak istediğine karar verirsen bende tarif çok
![]()
Canım ben mesela o pudingli topları yuvarlıyorum ve üzerine çikolata sosu döküyorum çok güzel oluyor öyle düşünebilirsin ama tatlı olarak tek başına yetmez yanına ekstra bir tatlı yapman gerekir bu atıştırmalık gibi bir şeyTiramisu yetmiyor bizimkilere canım yaptım bir kere çok sevdiler de az geldi
O truffu pudingi pişirip irmik değilde baton kekleren alsam öyle yogursam o da olur galiba demi ? Üstüne de çikolatalı sos.. :)
Canım ben mesela o pudingli topları yuvarlıyorum ve üzerine çikolata sosu döküyorum çok güzel oluyor öyle düşünebilirsin ama tatlı olarak tek başına yetmez yanına ekstra bir tatlı yapman gerekir bu atıştırmalık gibi bir şey![]()
İncirli tatlı yapacaksan gerek yok pankek pastaya bence fazla olur çünkü bir tek tatlı olmayacak sanırım menüde ee anca yenir bu kadar şeyle sonra kaldığında hepsini tüketmesi zor oluyor ee önümüzde bayramAynen aynen :)
İncirli tatlı yapicam birde pankek pastası mi yapsam diyorum . Çikolatalı karamelli falan ?
İncirli tatlı yapacaksan gerek yok pankek pastaya bence fazla olur çünkü bir tek tatlı olmayacak sanırım menüde ee anca yenir bu kadar şeyle sonra kaldığında hepsini tüketmesi zor oluyor ee önümüzde bayram![]()
Bende çok tatlı sevdiğimden genelde bol tutarım çeşiti ama işte fazla oluyorOda doğru :) bakalım gelin çantası falan yaparım olmadı :) Tatlı bol olunca güzel oluyor
Bende çok tatlı sevdiğimden genelde bol tutarım çeşiti ama işte fazla oluyor![]()
Maşallah yeniyor o zaman canım ne güzel ben misafire yapıyorum yiyorlarsa ne ala yoksa eşim tatlıcı değil ben tek başıma yiyorum şişiyorum o yüzden kendimi tutmaya çalışıyorum bu sefer kalıyorlar işteBitiyor inan ki bizde
Bir tepsi şerbetli tatlı 1 tepsi kurabiye birde yaş pasta vardı babama ayırdığım 2 dilim kaldı sadece . Salatalar borekler hepsi bitti![]()
Maşallah yeniyor o zaman canım ne güzel ben misafire yapıyorum yiyorlarsa ne ala yoksa eşim tatlıcı değil ben tek başıma yiyorum şişiyorum o yüzden kendimi tutmaya çalışıyorum bu sefer kalıyorlar işte![]()
Komşularımı henüz tanımıyorum canım 3 ay oldu evleneliKomşulara gönder
Babam dün portakallı lokum istedi yaptım. Geçen sefer az yaptım yetmedi diye çok yaptım, kalır bu büyük ihtimal komşulara göndericem birazdan :))
Komşularımı henüz tanımıyorum canım 3 ay oldu evleneliOhh hamarat hatun
![]()
Amin canım teşekkür ederim hepimiz çok mutlu olalım inşallahHayırlı olsun canım :) Bir omur mutluluklar :)