Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
off arkadaslar yaaa geçen gün de yazmıştım ama yine gözüm takıldı bu konuya...yaaa dün istanbulda hava süperdi resmen için ısındı herşeye,yaşama sevincim geldi sanki...umutlarım çogaldı... ama bugün yine kapalı ve soguk hava yataktan zor çıktım öglenden önce kalkamıyorum yaaa.bide benim de oda güneş görmüyor hiç offf yaz gelsede biraz psikolojimiz düzelse.
bnm her zmn gece olsun istiyorum hava kararsın,gece olsn herkes odasına kapansın bn yalnız kalayım yatağıma gömülüyim,uyuyum uyuym bi daha kalkmıyım okul olmasın,muhattap olacağım insanlar olmasın böle istiyorum ama olmuyor!
aynen bende evlendikten sonra yanlızlıktan dolayı kendimi eve kapadım biraz kilo aldım o yüzdende morelim bozuk kendimi çok kötü hissediyorum eşim iyi olucaksan pisikiyatrise git diyor ama bi gün bi gittim saat 8 olmasına rağmen sıra kalmamış sabah altıda kalkıp gitmem gerekiyormuy özelide 100 ytl anlıycağını biran öönce yaz gelsede bende kendimi bi yerlere atıp kurtulsam bu hayattan
ben yazıda severim kışıda hiç öyle hava karanlık diye ruhum sıkılmaz serin serin ohh.. güneş beni rahatsız ediyor o yüzden mi acaba?? güneşe bakınca, güneşin altında oturunca başım çatlıcak gibi ağrır ama yazı çokta severim sırff tatil deniz,havuz nedeniyle... ama kışında ayrı bir güzelliği var yaa.. yağmur yağar hava biraz sogur yağmur kokusu gelir..falan işte