Ben daha çok yalnız takılmayı seviyorum. Çok üzgün veya çok mutlu değilsem kimseyi darlamamArkadaslar merhaba. Merak ettigim bir sey varGun icinde arkadaslarinizla sevdiklerinizle surekli konusur musunuz? Yoksa gerektikce ya da ara ara mi yazisir arasirsiniz? Bazi insanlar goruyorum surekli arayani mesaj atani vs oluyor gun icinde. Ben bi kac yakin arkadasimla oyleyim onun disinda cok konusmuyorum genel olarak. Sizde nasil merak ettim arayan soraniniz cok oluyor muu ☺
Bazı zamanlar güzel geliyor ama bazende bunalıyor insan. :)Surekli birileriyle iletisimde olmak guzel bence yaa. Bazen benimde wp den cikamadigim oluyor bazen kimse mesaj atmiyor canım sıkılıyor oyle olunca kimse merak etmiyor mu diye niyeyse
Evet haklisiniz bazen sakinlikte gerekiyor. Ama iste sıkılınca ve yakinda kimsenizde yoksa yalnizlik hissi veriyor bana biraz :)Bazı zamanlar güzel geliyor ama bazende bunalıyor insan. :)
Siz yazın o zaman. :) Yakın gördüklerinizi dürtün ara ara. Bakarsınız alışırlar onlarda sizi dürter.Evet haklisiniz bazen sakinlikte gerekiyor. Ama iste sıkılınca ve yakinda kimsenizde yoksa yalnizlik hissi veriyor bana biraz :)
Surekli arayan soran taraf olmayida sevmiyorum genel olarak ben yaziyorum ama cok karsilik gelmezse yarim kaliyorSiz yazın o zaman. :) Yakın gördüklerinizi dürtün ara ara. Bakarsınız alışırlar onlarda sizi dürter.
nasıl geçti pekalaaaaaAynı şekilde görüşmeye gitmeden önce de heyecanımı aldılar, sonrasında nasıl geçti diye sordular:))
Fena değildi:) teşekkürlernasıl geçti pekalaaaaa
Bizimde oyle bi grubumuz var zaten bi o grup aktif :) onun disinda cok konustugum biri yok farkli gruplarimda yok hemen hemen hep ayni kisiler. Ben de istiyorum farkli insanlardan olusan aktif gruplarim olsun ama olmuyor malesefValla benim telefonum hiç susmaz. Devamlı yazanım olur. Bossam yaparım muhabbetimi, müsait degilsem , tatildeysem, işteysem, geziyorsam öpücük atar sonra cevap veririm .
Konuşma havamda değilsem kısa keserim .
Kendim de ne zaman iletişim desteğine ihtiyaç olsam hemen ona buna yazarim. Bence güzel bir şey. Mesela geçenlerde yıllar sonra ilk defa iş görüşmesine gidecektim,giyinecek hiç klasik kıyafetim ve ayakkabım yoktu. Ve ben de nerede ne giyilir,kombin konusunda falan gerçekten berbatim ve alisveristen nefret ederim. Çıktım dışarıya denediğim kıyafetleri kız gruplarima,arkadaşlarımdan bazılarına attım, sağolsun mesai saati olmasına rağmen yardımcı oldular :) uzak da olsa desteklerini hissettim. Aynı şekilde görüşmeye gitmeden önce de heyecanımı aldılar, sonrasında nasıl geçti diye sordular:))
Hayat arkadaşlarla güzel. Bazen baskalarinin anlattıkları seni sıksa da yine de dinlemek,rahatlatmak lazım bence. Arkadaşlık kiymetlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?