• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün içinde eşim beni hiç aramıyor

turamit

Guru
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.595
21
358
İstanbul
Hanımlar merhaba,

hep derin dertlerimi anlatmaktan sıkıldım. şimdi onları yok gibi sayıp daha küçük bir derdimle ilgili fikirlerinizi istiyorum lütfen.

1.5 seneden az evliyim. evveli 4sene birliktelik. evlenmeyi başından beri eşim istiyordu. 4 seneye çıkma sebebi benim ailem. yaş farkımız 7,5. ilk evliliiklerimiz. hatta eşimin o yaşına rağmen ilk ciddi beraberliğiyim.

benim eşim beni sık aramaz. iş yeri kendi işi. gelen gideni yok. aklım kalacak bir durum yok. ama gene de bana tuhaf geliyor. mesela bugün akşam 7de aradı. tüm gün aramadı. bunu çok sık yapıyor. hiiç aramadan geldiği de oluyor ya da gelmesine yakın arıyor.

nişanlıyken de sık aramazdı. flörtde de.

tamam huyu diyorum. ama o bunun normal olduğunu söylüyor. bir de arar da açmazsam "meraktan öldüm" demez mi o kadar merak ediyorsan niye 7 de arıyorsun dediğimde kavga çıkıyor. ben de aramıyorum artık bişey lazım olmadıkça.

yeni evliyiz daha insnalardan utanıyorum. bi arkadaşımla buluştuk mesela, eşi sık sık arar. benim ki belki 1 o da kıskançlığından vardım mı öğrenir o kadar. bir kaç kişi çevremden "aa eşin seni hiç aramıyor" dedi. küs falan durumunu demiyorum normal iyi hali bu adamın.

sizin eşleriniz ne sıklıkla arar? eşi şehir dışında olanları demiyorum. aynı şehirdesiniz her akşam eve geliyor eşiniz benimki gibi diyelim. benimki gibi mi? aramaz mı? benimki böyle gibi geliyor bana. ama ona göre normal.

canım ama eskıdende oleydı dıyorsun yanı bır farklılık yok sen onu ole abul etmıssın mesela bızdede sevgılı ıken sureklı konusurduk o zamankı ısı de daha rahattı cok konusurduk ama evlendık ıs degıstırdı eskısı gıbı aramıyor bende garıpsemıyorumm gerek yokk cunku gunduzlerıde ozleyelım bırbırımızı dımı :)

evet bilerek kabul ettim. bunu çok sorun yapmıyorum zaten. bazen ağzımla güzelce söylüyorum okadar.

ama evlenmeden önce msn den falan çok konuşurduk. onu bahane ederdi. msnden hergün konuşuyoruz evlenince böyle olmaz diyordu. ya atıyordu bana sorun çıkarmıyım diye ya da öyle zannediyordu. gene işe dalıyor.

benim demek istediğim eşimin beni günde 1 kere bazen hiç aramaması normal mi? eşime göre her koca böyledir. bence benim eşime has. arkadaşlarımla buluştuğumda saat başı arıyor eşleri.

nişandan önce,nişanlıyken ve evliliğimizin ilk zamanları çok arardı işyerindeki sekretere tembihlerdim ararsa meşgul de diye okadar sık arayıp sık boğaz ederdi ki anlatamam....sonra zamanla bitirdi çok şükür şimdi 1 kere ya arar ya aramaz bence aramasın boşver saat başı ararsa daha zor..tadını çıkar derim

biZde eskisi gibi telefonla uyumuyoruz nisanlilik doenminde deli gibi tel elimde gezerdfim simdiyse unutuyorum ama esimi araamyan benim o beni cok sik arar msg atar ama evde beraberiz ona zaman vermek beni ozlesdin diye araamiyorum belki seninkide oyledir...

günde 1 normal yani :)) sağolun hanımlarrr. aramasın dimi? ben çalışırken sık arardı bunalırdım bende. şimdi evdeyim. işsizim onun da rahatlığı var sanırım aramamasında. hoş ben de onu aramıyorum. anca bişey lazımsa. ama arkadaşlarla buluştumuzda özeniyor muyum diyim ne bilim. herkesin kendine göre düzeni.

esine yol goster mesela canim ebn bugun kizlarlayim gibi benim esim bilir bunun anlamini aramizda sifre diyeyim..:D o dabizim sirrimiz.. sifre derken karsina gecip soyle yapmani istiyorum demedim ama yol gosterdim mana ettim.. o da yapti istediklerimi simdi iiyiz:D yani :D erkekler bazen cocuk gibiler sen kendin anlaticaksin ki manali yoldan anlasinalr..

Evliliğimin ilk zamanlarında ben de bunu problem etmiştim.. Eşim haftada bir bile aramaz.. =) Telefonun icadından haberi yok gibi davranır.. Oysa telefonu bütün gün elindedir.. Benim her durumda iyi olacağımdan ve akşam beni göreceğinden zaten emin gibidir... Bir bakıma bu iş gittikçe de işime gelmeye başladı.. Kazara arıyorsa bile artık "ne yapıyorsun?" sorusunu, beni kontrol mu ediyor acaba? diye düşünerek geçiştiriyorum.. Ama neresinden bakılırsa bakılsın, aslında bu biraz ilgisizlik ve olumsuz bir davranış.. bunu kabul ediyorum.. Tek yaptığım başka bir çerçeveden bakarak benim için "sorun" olmaktan çıkartıyorum...
galiba Pollyanna görse beni, ilk kez ağlardı... =))

Naçizane görüşüm, kendim uygulamadım tabi... Bir süre her gün aynı saatte arayarak nasıl olduğunu ve onu merak ettiğini sor... Sonra birden kes... Ama buna mutlaka alışmış olsun.. Tahmin ediyorum bir iki gün içinde, alışkanlık yaptığı için o seni arayacaktır... Neden aramadığın bir sorunsal olacaktır çünkü..

Evlilik bazen satranç oyunu gibi... ya da satranç oyununun aslı belki de evlilikten geliyordur... Herkesin kendi kalesi.. kendi şahı... piyonları var çünkü...

En iyisini elbette sen bilirsin,
Selamlar,

bence abartiyorsunuz...bende ilk zamanlar oyleydim...simdi arasa diyorum niye aradinn:1::1:
zaten esinizle sabah aksam berabersiniz...
gun icinde aramasada dert etmeyin ozleyin biraz birbirinizi...
aramiyor diye bosuna dert edip esinle arani bos yere bozma...:51:

biz eşimle telefon sesinden bile nefret ederiz oda bende telefonda konuşmaktan hiç hoşlanmayız.
telefon çaldığında üüff bu kim şimdi diyoruz o kadar yani.
biraz tuhafmıyız neyiz :44:
sanki özgürlüğüm kısıtlanıyormuş gibi geliyor. bende senin gibi bir şey lazımsa arıyorum yada akşama bir yere gidelimmi demek için.
birbirinizin sevgisinden emin olduktan sonra hiç sorun yok merak etme.

Sabah 10 da ben ararım :)
Öğlen yemeğe cıkınca ararım :)
Sigara molasında veya saat 2-3 gibi o arar :)
Akşam 7 de ne alayım diye arar :)

Önceden de böyleydi :) Evlenince saatler kendiliğinden rutine bindi :)

Eğer 12 ye kadar aramazsam çatlar ölür meraktan, keza ben de öyle.....

Ama her ilişkinin kendine göre bir tarzı olur bana göre normal olan buyken başkasına göre bir kez aramak yeterlidir...

Çok sık konuşulmasından yana değilim; fakat gelmeden önce aranması çok önemli bence.Eve habersiz gelmesi hiç etik değil.Gelmeden birşey lazım mı diye sorması gerekiyor bence bir eşin.

Aranılsada sık aranılmasada, eşlere bu konuda tek kelime bile sitem edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

2 senelik evliyim sabah 9 da çıkar evden gelene kadar 6-7 kere arar napıyorsun diye, nişanlıykende böyleydi evlenicede aynen devam:16::16::16::16:

bir yere gideceksem haber vermek için ben ararım.
o işten eve evden işe gittiği için ani oluşan planlamaları yoktur.
gün içinde bu yüzden aramaz
sadece geleceğine yakın bir şey alınacakmı diye sormak için arar o kadar...

yapmayin huylu huyundan vazgecmezki bence sikmayinda esinizi neden aramyirosun vs gibi..benim esimde nisanliyken ayri ülkelerde olmamiza ragmen aramazdi pek..msj ben atarsam cvp verirdi..sevmezdi..zaten arasada konusacak önemli birsey yoksa sIkici bir konusma olurdu..simdi isteyken arar 2 defa her molasinda ama ben konsutururm onu:) benim kocamin huyu bu..

bebım eşimin işi kendı işi
bı problem yoksa telefonlaşmayız biz:26:
yanı cocukta fılan bı problem varsa ararım:26:

problem neredekı ben anlamadım:24:

gün içinde dört beş kere ararız birbirimizi hem sesimizi duymak için
hem akşam bir program var mı yok mu onu öğrenmek için
kimin aklına gelirse o arar
mesela saat 10'da o aramışsa
öğlen ben onu ararım
öğleden sonra o beni öyle sürüp gidiyor işte
ama senin eşinin huyu böyleymiş
şimdi sende evde olduğun için aramaması senin daha çok dikkatini çekiyor
o aramıyorsa sen ara
:34:

Canım eşin önceden de öyleymiş zaten bir problem yok yani bence her ilişkinin kendine göre bir düzeni var.
Eşim önemli bir konu yoksa eğer öğlen yemekte, akşam gelmeden bir şey lazım mı diye, bir yere gideceksek arar beni.

Back
X