• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gün gün zayıflaya hazırım :)

Quenn1906

Ev , spor arasi mekik dokuyan bir kadin
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
43
53
8
:63: Selam kızlar bu benım dıyet gunlugum olucak. Ilk okul 4. sınıfa gıderken cok zyaıf bır kızdım okulun ıkıncı donemı regl olmamla bırlıkte hızlı kılo alımım basladı. cok gecmeden lısede 75 kılo oldum unıversıeye basladıgımda 85lere yukseldı sımdı unıversıte son sınıftayım ve en son 100.00 kıloyu gordum daha once bır cok dıyetısyene gıttım dıyetısyenlerle bırlıkte 6 ayda 10-12 kılo verdım bır kac kere fakat sonra motıvasyonum azaldıgı ve kılo vermem yavasladıgı ıcın dıyetı bırakıp tekrar kılo almaya basladım . abur cubur cok sevmem salata sebzede cok sevmem bu ıkısını hayatıma sokmaya karar verdım artık. alkol hayatımda yok , tek kotu alıskanlıgım sıgara sanırım. sıgarayıda dıyet boyunca azaltıp sonunda bırakmayı hedeflıyroum. su kılo testlerınde bır soru olur hareketlımısınız dıye genelde az hareketlı en dusuk cevptır benım hayatımda hareket yok denılebılcek kadar az bunun ıcın bu hafta ıcersınde bır spor salonuna yazılıyorum. plates yuzme fıtness gıbı bır cok ımkanım olucak.Burada gunluk kılo dususlerımı cıkıslarımı ve sızlerede yararlı olabılecek bılgılerı paylasmak ıstıyorum . Bu hem baa destek vermıs olacak hemde sızlere motıvasyo olucak dıyetıme yenı basladım.

170 boyundayım
21 yasındayım

12.10.2015 ------ 100.00 kg:KK62:
19.10.2015 ----- 98.00 kg:mad:

20.10.2015----- 97.70 kg:KK14:
21.10.2015------97.60 kg:KK48:
22.10.2015------97.60kg
27.10.2015------ 96.40kg

Son düzenleme:
Bu sabah 9.00da ıkı yumurtadan sade omlet yaptım bır bardak sekersız sut ıctım .
Ara olarak 11.30da bır elma yedım.
Öğle yemegınde 13.00da bır kase yogurt ve cıg semızotu yedım.
Arada 15.30da 1 bardak ayran ıctım
Aksam yemegınde ıse 18.30da 80 gr tavuk , haslanmıs kırmızı bıber ve bır lavasın ceyregını yedım
gece yatmadan once sekerız yesıl cay ıcıcem.
45 dakıka tempolu yuruyus yaptım. ve yaklasık 3 lıtre su ıctım :))
sabah tartılıcam hayırlısıyla eksı gramları gorucem :)

Canım günlüğün hayırlı olsun kiloların çabucak gitsin inşallah, ben de 100 kilo ile başladım şu an 93,5 kiloyum 65 olana kadar bırakmıycam sen de bırakma gençliğini büyük beden ile geçirme.

Menun çok guzel boyle giderse zayiflamamak icin bir neden yok boyunda uzunmuş zayiflayinca manken gibi olucaksin ve butun kiyafetler çok yakişicak kesinlikle devam:KK9::KK9:

Canım günlüğün hayırlı olsun kiloların çabucak gitsin inşallah, ben de 100 kilo ile başladım şu an 93,5 kiloyum 65 olana kadar bırakmıycam sen de bırakma gençliğini büyük beden ile geçirme.
Tesekkurler canim tek amacim bu :)

Evet bu sabah tartıldıgımda 97.50 kg cıktım ^^

Bir kac gundur yogunum yazamiyorum hedefledigim gibi yavas yavas ama azimli bir sekilde kilom azaliyot 3gun once spora basladim cok hirsliyim dun tartildim 96.4 kg ciktim hadi bakalim kizlar sizde zayiflayin hep beraber kurtulalim su kilolardan :))

Back