Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir zamanlar bu ticker yerinden oynamazdı hiç Malüm 15 ay askerlik 3 ay hergün aynı tickere bakarak attırdık safaklarımızı Ondan sonra birer birer erimeye basladı aylar Aylar eridikçe baktık ki bir sene olmuş Koca bir seneyi devirmişiz Ve simdi baktığımda 1 ay yazısını görüyorum Rüya mı acaba:44: Daha düne kadar oracıkta bir yıl yazıyordu 10 ay yazıyordu 8 ay diyordu En büyük hayalimdi bu tickerin sahibi olabilmek Daha cok varr diyordumm o tickerde bir ay yazacakta bende görecegim diyordum Sabırla tek tek erittim günlerii ve başardım Az kaldı askerim son 57 günümüzz onuda başaracagız bitecek bu hasretlik
Gittin ardından bakakaldık,ben ve ıssız sokaklarıyla bu şehir..Ne denizin yosun kokusu kaldı ne benim neşem..Ne kal diyebildi dilim ne git.Biliyorum döneceksin bu şehrin sokaklarından geçip..