Gün Gün Şafak Özlemi...

şafak 453 onsuz bir hafta geride bırakılır….

Atarsa 452 ! Gün gelecek sadece 42 diyeceğiim geçicek bugünleri gülerek hatırlıyacağız biliyoruuuum :KK16::KK16:

Omrum sen benim hayatımın anlamısın kısacası ömrümsün işte, yemin ettim kendime yemin ettim en değerli olan varlığım senin üstüne, sen gelene kadar kendimi hiçbir şey için uzmeyecegim, üzüldüğüm sıkıldığım zamanlar olsa bile kimseye belli etmeyeceğim, hiç gitmemissin hep yanımdaymıssın gibi kimseye taviz vermeyeceğim,kimse için arkamdan konusturmayacağım, yokluğunun ağırlığı belimi bükse de pinokyo olacağım kimseye eyvallah demeyeceğim, söz verdim bir kere yemin ettim kendime ve en değerli varlığım olan senin üzerine hep başım dik duracağım çünkü ben senin yareninim çünkü ben senin ruh eşinim ....

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE Şafak 359En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Beklenen an geldi çattıı
Atarsa Düzceee:nazar:
Allahımm bu nasıl bir mutlulukturrrrrrrr:KK16::KK16:
Şükürlerr olsun sanaa
Artık tek hedefimm kaldıı
Oda;
'Şafak doğan güneş'En Büyük TÜRKİYE

Attı ve şafak oldu 82 ...

Ve yarın gece süper olacak şafak 81 Düzce olacak inanamıyorum o gün geldi ya geldi :KK52::KK52::KK52::KK52:

DÜZCE'YE SELAMLAR OLSUN YOLUMUZA DEVAM / KALAN DURAK 80

En Büyük TÜRKİYE81En Büyük TÜRKİYE:nazar:

D%C3%BCzce-Manzaralar%C4%B1.jpg

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE Şafak 434 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69: Mehtap 10 :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Durdu zaman geçmek bilmiyor, hadi bitanem gel artık.... :KK14:

Son düzenleme:
Yüz yıl oldu yüzünü görmeyeli,
belini sarmayalı,
gözünün içinde durmayalı,
aklının aydınlığına sorular sormayalı,
dokunmayalı sıcaklığına karnının.

Yüz yıldır bekliyor beni
bir şehirde bir kadın.

Aynı daldaydık, aynı daldaydık.
Aynı daldan düşüp ayrıldık.
Aramızda yüz yıllık zaman,
yol yüz yıllık.

Yüz yıldır alacakaranlıkta
koşuyorum ardından.

Nazım Hikmet

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEŞafak 433En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:Mehtap 9 :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Son düzenleme:
SON 80 ! OSMANİYE'YE SELAM :KK3: YOLA DEVAM :KK55: KALAN DURAK 79

49.jpg

Aslantaş Barajı

X