Gün Gün Şafak Özlemi...

Şafak 3 :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Üç
Three
Drei
Trois

Her dilden 3 :KK64:
Üç işte üç :KK53:

:KK9::KK9:

Bana verilmiş en büyük bayram hediyesi
Atarsa: DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞEn Büyük TÜRKİYE

'Şafak daha karanlık!'

Dediğimiz günler hala aklımda...

46o gün biter mi?

Zaman geçer mi?

Nasıl dayanılır bu bekleyişe?

Nasıl sabredilir sensizliğe...

Zorda olsa;

Bitiyormuş!

Geçiyormuş!

Dayanılıyormuş !

Ve

Beklenen sen olunca sevdiğim ömürden giden her bir gün için bile sevinebiliyormuş insan...

Aramıza giren kilometrelerce mesafelere karşı meydan okuduk,bizi delicesine özleme boğan hain rakamları birer birer erittik.

Ve artık aylardan Ağustos...

Günlerden Kavuşma günüdür...

Bize bu günleri gösterdiğin için Sana sonsuz şükürler olsun Allah'ım...

Ve 46o gün yanımda olan biricik arkadaşlarım;

15 ay boyunca birbirimizin tek tesellisi tek destekçisi olduk, bitmek bilmeyen şafağa karşı beraber isyan ettik beraber güldük beraber agladık...

Bizi bizden baska kim anlayabilirdi ki?

Hepimizin derdide özlemide hasretide aynı degil miydi?

İyiki sizleri tanımışım

İyiki varsınızz...

Şafak : Doğan Güneş

-2o.o8.2o12-

Nasıl geçeçek bu 15 ay?
Ben: Ne yapacağım sevgilim ben sensiz 15 ay :'( (Ağlıyorum)
O: Üzülme sevgilim, ben bizim için mutlulugumuz için gidiyorum engelimizi kaldıralım yuvamızı kuralım diye gidiyorum..
Sarılıyorum sımsıkı oda sarılıyor veda ediyoruz ayrılıyoruz dayanamıyorum geri gidiyorum bakıyorum üzgün üzgün duruyor gidememiş oda bırakamamıs beni koştuk tekrar sarıldık agladık birbimizin kokusunu içimize çektik .. Ne ellerimiz ne dudaklarımız ne gözlerimiz birbirini bırakamıyordu..
En sonunda kardeşim zorla eve götürdü beni yoksa bu veda olmayacaktı .. Evde ağlama krizleri geçirdim annem başımda bekledi kendimden geçmiştim..
Sevdiğim adam aradı sesi titriyor,, bekle nolur bekle gelicem ve bütün hayallerimiz gerçek olacak dedi.. Sabret İnci Tanem dedi..

Böyle başladı bizim askerlik serüvenimiz,, zordu,çok canımız yandı..
460 sadece 3 tane rakam ne kadar büyük anlamı vardı oysa ki ,, gecelerce ağladım nefessiz kalıp uyuyakaldıgım zamanlar bile oldu..
Hep üst devrelerimin tickerlarındaydı gözüm çok özendim istedim bende Şafak Doğan Güneş demek çok lüks geldi sanki bana hiç nasip olmayacakmış gibi ..

En nihayetinde bitti bugün dilimde hep bu söz "Artık şafak saymayacağım ben değil mi ? "
Böyle hasretin bağrına düşmeyeceğim...

Sen sevgilim,, ilişkimizin ilk gününden beri bir gün bile incitmedin kırmadın isyan ettirtmedin bana,, her gün ama her gün aradın sesimi duydun/sesini duyurdun bana ..
Korktum ben neler dedim askere gidince ya beni unutursan ya aramazsan ben sensiz ne yaparım ne ederim,,, ama sen söylediğin bütün şeyleri gerçekleştirdin ..
Askerde oldugunu yeri geldi hissettirmedin bana .. En korktugum şey olmadı buna izin vermedin mutlu ettin beni nedir bu 460 gün boyunca bir gün bile konusmadıgımız gün yok ..
Bunları bana sundun sunmak için direndin,,, yeri geldi nöbetlerini bile riske atarak tellere kosup 3 saniye ya sadece 3 saniyede Seni Seviyorum diyerek kapattın ..

Ah sevgili sana çok teşekkür ediyorum haydi tut elimi nişan şafağımızı düğün şafağımızı birlikte sayalım..Yeter ki sana böyle uzak kalmayayım ..
Eridim ama tükenmedim sevgilim..Bekledim,Bekledim,Bekledim..Sen gelecektin....İnandım ..
Yarın doğacak güneşle birlikte hayatımızda çok güzel şeyler olsun sevgilim..
Biran evvel evlenelim .. Evimin erkeği, çocuğumun babası ol.. Hayallerimi süsleyen tek prenssin sen .. Senden başkası olmadı ki...
Ne mutlu bize ki birbimizin çocukluk askıyız,,cocuktuk büyüdük asker beklemek banada nasip oldu...

Hadi gel aşkım askerliğe nanik yapalım :)

:nazar:Şafak Doğan Güneş:nazar:
:KK33:

Son düzenleme:
:KK52: Plakalara Son : 17 Gün.. :KK52:

En Büyük TÜRKİYE Şafak : 98 En Büyük TÜRKİYE

.::emresra::.

:123:

Son düzenleme:
Bu Günlerin Hayaliyle Yaşadım..

ve 2 Ay'a Düşmeme Sadece 6 Gün Kaldı!

Rabbime Çok Şükür:nazar:

15 Ay İle Başlayan Yolculuğumuz 2 Ay'a Düşecek..
Binlerce Kez Şükürler Olsun!

Şafak : 97

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Bu kez böyle Şafak düşeyim dedim, Allahım nettim ben çıldırmak üzereyim :KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ana Şafak: 349

200lere Gelme Şafağı: 50

100lere Gelme Şafağı: 150

İki Hanelilere Düşme Şafağı: 250

Plakalara Gelme Şafağı: 268

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Özledim teninin kokusunu özledim,

Özledim sımsıcak nefesini özledim,

Özledim sohbetini o sesini özledim,

Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım

GELMEDİN!
:KK14: :KK14:

ŞAFAK:359!

X