Gün geçtikçe soğuyorum

2 tane sevgilisi olmuş benden önce bu değildi
Sevgiline şöyle yaz
Kızın zaten binlerce takipçisi var benim bakmamdan neden rahatsız olmuş, ayriyeten sana neden yetiştirme gereği duymuş burda bir mantıksızlık var

Sevgiline şöyle yaz
Kızın zaten binlerce takipçisi var benim bakmamdan neden rahatsız olmuş, ayriyeten sana neden yetiştirme gereği duymuş burda bir mantıksızlık var
Evet lütfen bunu aynen yaz.
Kaldı ki bir sevgili olarak, her durumda senin yanında durması gerekir. O hanımefendi rahatsız oluyorsa, herkese açık olduğu için bakmıştır deyip seni savunması gerekirdi. Ne alaka yav elin kadını?

Ya dur bir dakika.
Sevgilin bu kadını nereden tanıyor? Bunla ilgili bir açıklama ister misin?
Artık mevzuyu sahiplendik, hepimiz için onur meselesi bu durum.
Sen de bu kadının nişanlısını mesela takibe alsan gene anlayış gösterir mi?

Ya dur bir dakika.
Sevgilin bu kadını nereden tanıyor? Bunla ilgili bir açıklama ister misin?
Artık mevzuyu sahiplendik, hepimiz için onur meselesi bu durum.
Cevap belli de neyse Konu sahibini pusturmuş adam. Bu da kaybetmekten korkup vıkk diyemiyor.

Sevgilimin eski görev yerinde olan bir kızcağızmış ablası gibiymiş o kızın böyle bir şey demesinden rahatsız olmuş

Cevap belli de neyse Konu sahibini pusturmuş adam. Bu da kaybetmekten korkup vıkk diyemiyor.
Yok ya korkmuyor bence aslanlar gibi de terk edecek. Gene sebep olacağız ama inan ki konu sahibi bacım.
O düğünde oynayacak gelin havası yok senin sevgilinde.

Yok ya korkmuyor bence aslanlar gibi de terk edecek. Gene sebep olacağız ama inan ki konu sahibi bacım.
O düğünde oynayacak gelin havası yok senin sevgilinde.
Kıskanmamı bekliyordu çünkü sever öyle şeyleri
Kıskanmadım resti çektim şimdi mıymıy bir şeyler anlatıyor sinirden okuduğumu anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…