- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.448
- 33
- 35
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
2 tane sevgilisi olmuş benden önce bu değildiEski sevgilisidir bu kadar basit. Nişanlı olmasına güvenme derim.
Sevgiline şöyle yaz2 tane sevgilisi olmuş benden önce bu değildi
Evet lütfen bunu aynen yaz.Sevgiline şöyle yaz
Kızın zaten binlerce takipçisi var benim bakmamdan neden rahatsız olmuş, ayriyeten sana neden yetiştirme gereği duymuş burda bir mantıksızlık var
Kopardım alttan alıyor güyaKıyameti koparmak için neyi bekliyorsun?
Yazdım o da onun böyle demesinden rahatsız olmuşSevgiline şöyle yaz
Kızın zaten binlerce takipçisi var benim bakmamdan neden rahatsız olmuş, ayriyeten sana neden yetiştirme gereği duymuş burda bir mantıksızlık var
Valla evliler de evli hatta cocuklu ama neler yapiyor. Irdeleyin derimKız nişanlı veya sözlü fotoğraflarını gördüm
Açıkça beni engellese bu kadar rahatsız olmazdım ama gidip sevgilime yetiştirmesi
Kaynak?2 tane sevgilisi olmuş benden önce bu değildi
Cevap belli de neyseYa dur bir dakika.
Sevgilin bu kadını nereden tanıyor? Bunla ilgili bir açıklama ister misin?
Artık mevzuyu sahiplendik, hepimiz için onur meselesi bu durum.
Sevgilimin eski görev yerinde olan bir kızcağızmış ablası gibiymiş o kızın böyle bir şey demesinden rahatsız olmuşYa dur bir dakika.
Sevgilin bu kadını nereden tanıyor? Bunla ilgili bir açıklama ister misin?
Artık mevzuyu sahiplendik, hepimiz için onur meselesi bu durum.
Sen de bu kadının nişanlısını mesela takibe alsan gene anlayış gösterir mi?
Yok ya korkmuyor bence aslanlar gibi de terk edecek. Gene sebep olacağız ama inan ki konu sahibi bacım.Cevap belli de neyseKonu sahibini pusturmuş adam. Bu da kaybetmekten korkup vıkk diyemiyor.
Kendisi demişti artık bu konuda da yalan söylüyorsa…Kaynak?
Kızcağız mıymış?Sevgilimin eski görev yerinde olan bir kızcağızmış ablası gibiymiş o kızın böyle bir şey demesinden rahatsız olmuş
KizcagizzzzzzzSevgilimin eski görev yerinde olan bir kızcağızmış ablası gibiymiş o kızın böyle bir şey demesinden rahatsız olmuş
Kıskanmamı bekliyordu çünkü sever öyle şeyleriYok ya korkmuyor bence aslanlar gibi de terk edecek. Gene sebep olacağız ama inan ki konu sahibi bacım.
O düğünde oynayacak gelin havası yok senin sevgilinde.
Yaaani, Sinan Eng*n'in gür saçları kadar güvenilir bir kaynak olmuş.Kendisi demişti artık bu konuda da yalan söylüyorsa…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?