Gün geçmiyor ki nişanlımla ilgili konu açmayayım ????

önceki konularınızı okumadım tamam altınlar konusunda haklısınız ama babanız neden öyle arıyor? ben direk oraya takıldım. çok sert bir tepki olmuş. daha yumuşak bir şekilde konuşamaz mıydı?

Nisanliniz cok blofcu kesinlikle o ev falan bakmadi. Ayrica altin konusundada aslinda baba bisey demedi gibime geldi.uyanik nisanli altinlari ailesine verecekti ki sen yok deyince geri adim atti.baba israr etseydi yada teklif etseydi nisanli hemn vazgecemzdi. Bununda sebebi evde tek calisan o, halihazirda sizin isinizin olmamasi ona batiyor.

Babaniz iliskiye karismis gibi gorunuyor ama ben takdir ettim. Nisanli sizin arkanizda babanizin oldugunu bilsin. Sonralari o sahip cikan aile cok lazin oluyor.

eski konularinizi okumadım ama zaten sorunu cizmussunuz aslında. Sen vermem altınları gerekirse kendimiz peşinat veririz diye konusulmus.Dugunden sonra altınları bankaya koyalım demişsiniz olaylar çözülmüş. Siz babaniza neyi şikayet ettiniz anlamadım baştan aralarını bozmuşsunuz.Bunun ileride yüzyüze bakması var hastalığı sağlığı var kusura bakmayın babanız şimdiden yuzgoz olmuş kendinden sogutmus sayenizde.Bakalim hayırlısı.Biraz olgunlaşır evlenirken küçük çocuklar gibi velinize anlatmayin herseyi kulağını çekmesi için.

Yok canım kp olacak kişi o lafı edecek biri.. Ada'm geniş rahat biri... Yani bana bile daha önceleri demişti size en yakın Zaman'da ev almak hedef ama siz de destek olcanız diye, ama tabi altınlarımı kastettiği hiç aklıma gelmedi.. Ev bakma işine gelince de gerçekten bakmıştır çünkü kendisi gurursuz biri değil ve ben babaannemleri üzemem eğer evliliği istiyorsan o evde oturcaZ deyince geri adım atttı..

E be arkadaşım sen gördün mü sorunsuz geçen mükemmel evlilik hikayeleri. Hele hele düğüne yakın birbiriyle gerilmeden düğün yapan aileler. Ki işin içinde çok üstte tutulan maddiyat ve egolalar varken. Bak sana tavsiyem sen önce esinle aile olmayı öğren. Her sorununuzu kendiniz cozemiyorsaniz (ki nisanlilik esas bunu provasıdir) ilerde onca zorluk yasandiginda elli akılla hareket edersiniz de yine kk size hak verir ayrıl der.
Kolay olan kaçmak ayrılmak. Esas zor olan onca hayal kırıklığıyla yasamaktir. Ver mucadeleni. Nisanlini kendi tarafına çek. Inatlasarak cozemezsiniz hiçbir şeyi. Sen o adamı adam etmeyi o da seni kadın etmeyi ancak birbirinizden ogrenirsiniz.
Az kadınlık bilin canım. Sessiz kalarak işi yürütün. Madem karar merkezi ikinizsiniz önce adamı bi yola getir.
Ki anladığım kadarıyla ılımlı biri. Zor biri değil.

zaten nişanlısı kuzu, emre amade. yola gelmesi gereken konu sahibi :)

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, şöyle söyleyim bizim 3,5 seneye dayalı bir birlikteliğimiz var.. Ve ben bu süreçte onu çok üzdüğüm Zaman'lar çok oldu.. Diğer konularımda var.. Bugüne kadar olaya ailemi hiç dahil etmedim.. O günde etmezdim, ama babam zamansız aradı ve o an uyduracak başka bir sebep bulamadım.. Kp yüzünden bu aşamadayız şuan, son sorunlarımızdan sonra başka problem kalmamıştı..
Bu birliktelik boyunca nişanlımdan başkası olsa karşımda bana bu kadar tahammül etmezdi eminim..
Ama son olay benim şu şekilde kafamı karıştırdı, nişanlım ailesini kırmayan onlara çok saygılı biri.. Benim aileme karşı da öyle.. Bu güzel birşey tabiki, ama bu durum ileride kendi ailesini bizim evliliğe dahil edebilir mi benim kafama takılan mesele bu..
Babasının düşüncesini bana aksettirmedi bunu aklıma getirdi..
Dediğiniz gibi ikimizi kıyaslamak gerekirse anlaşması zor olan benim o değil..

1.si bu altın para pul konusu çiftler arasında sorun olmamalı ,demek ki ikiniz de birbirinize fazla güvenmiyorsunuz .
2.si babasının besicilik yapıp ev alması çok saçma demek ki gerçekten paraların üstüne yatacaktı ,onu bilemeyiz gerçi tam olarak o konuda haklısınız.
3.sü siz neden bu sorunu hemen babanıza söylediniz?Niye önce kendi aranızda çözmeye çalışmadınız?Hep böyle mi olacak,bir sorun yaşandığında direk gidip babanıza mı söyleyeceksiniz?
4.sü babasından yardım talep etmek zorunda değil veya babası ona yardım etmek zorunda değil .
5.si de o da size demiş"altınlar benim annemde kalabilir mi "diye siz de hayır demişsiniz ,o zaman o da sizin annenize güvenmemekte haklı

%90 nişanlında hata olabilir ama babanıza neden anlattınız altınları hemen aldılar mı elinizden şunun için söylüyorum ailelere yansıttığınız sorunları aranızda halletseniz bile aileler eskisi gibi olmayacak o yüzden aranızdda çözün eğer çözülmeyecek birşeyse ailenize anlatıp bitirin bu işi
Birde aileleri yüzgöz etmeyin

yav şu altınları düğünden sonra gidip bir ortak hesap açıp bankaya atın yahu. bir de bu tarz mevzulardan aileleri uzak tutun. çok zorlarsa babanı da al git der çıkarsın işin içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…