Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Gün Bizim Günümüzdür Yengeçler Buyrun Buraya =)

çapkınlıklarını bilmiyorum,yakınımdakiler fazlasıyla duygusallar,
yalnız balığında hamsisi var,balinası var,:smiley-cool:türlü türlü balık var,farklı hallerede olmaları normal...

8 temmuz doğumluyum,yükselenim ikizler pek dengeliyimdir kaydirigubbakcemile3
neyseki şu duygusallıktan ikizler sayesinde sıyrılabilmiş durumdayım. yengeç olmak zor nişanlımda başak burcu varmı böyle bir çift anlaşabiliomusunuz?

yalnız balığında hamsisi var,balinası var,:smiley-cool:türlü türlü balık var,farklı hallerede olmaları normal...

:roflol:harikasın yaa evet çok haklısın çeşit çeşitler allah köpek balıklarından sakınsın:jeyyar:

yengeç ve başak uyumunu iyi olarak bilirim ancak başaklar çok detaycı ve eleştirci kişiliklerdir bu konuda belki biraz sorun yaşanabilirCADIARZU

yengeç ve başak uyumunu iyi olarak bilirim ancak başaklar çok detaycı ve eleştirci kişiliklerdir bu konuda belki biraz sorun yaşanabilirCADIARZU

aynen öyle eleştiriden nefret eden biri olarak bi eleştiri makinesiyle yaşıcam ..iyileşcek iyileşcek o da kaydirigubbakcemile3

kızlar boğa burcu ve yükseleni başak olan bır ınsan olarak malesef bır yengeçle 3 senedir birlikteyim bır cok sorunlarımız var.yanı ıkı burç arası kötüymüş bunu yaşayarak öğrendim.uzak durun derim boğalardan.

bak buda bana entrasan geldi yengeçlerle boğalarda anlaşır iyi bir çift olur diyebilirdimCADIARZU

ilaydacım bugün senin eşinin doğum günüydü değilmi iyiki doğmuş iyiki senin kocan olmuş canım nice mutlu senelere:lepi:
daha erken kutlamak isterdim biliyorum sana sözüm vardı ama çok yoğun bi gün geçirdim tatlım anca şimdi girebildim kusuruma bakmazsın umarım:kedi:

ewet 27 haziranlı bir yengeç burcu olarak yengeç olduğum için mutluyum ama sadece aşırı duygusalım sizdede oluyormu?

opuyorumnanaktanbende varım bendeeeee
temmuz 16 doğumluyum ve tam bi yengeçimmm kaydirigubbakcemile2

29 Haziranım ben de... Burcumu özelliklerini çok seviyorum ve taşıyorum.. Ama en nefret ettiğim yönüm aşırı duygusal olmam. Ne vardı biraz da mantığımla hareket edebilseydimm...kaydirigubbakcemile5

Benim de 3 Temmuzdu :) Dünkü doğum günün kutlu olsun "beyaz toprak" :) Nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte.. :)

iyiki doğdunnnnn canımmmmmmmmmmmmmmm benimmmm.............nice mutlu seneleree beyaz topragımmm :)))))) herşey gönlünce olsunnnnnn.....

benımde dogum günüm 28 hazirandı geçti tabı hepinizin dogum gunu kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnn

benim dogum günümde 24 hazirandı geçti ama olsun
bende kızımın dogum gününü kutlayım burda 19 temmuz
tüm yengeçler iyiki dogdunuzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…