Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Gün Bizim Günümüzdür Yengeçler Buyrun Buraya =)

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
26
45
evet hanımlar bugün 21 haziran gün bizim günümüzdür 21 haziran 21 temmuz arası doğan bütün bayanları bu topiçte bekliyorum herkez gelsin doğduğu gün yazsın bizde o gün onun doğum günü yapalım sonrada burcumuzu anlaşamadığımız veya çok sevdiğimiz burçları çekiştirelim hadi bakalım yengeçler pomuk eller klavyeye:teytey:

süper ilk senin doğum gününü kutlıcaz demekki:teytey:
benimkine daha çok var güzelim 4 temmuz:ecrin_bebek:

doğalım yahu bizsiz hayat çekilirmi hiçopuyorumnanaktan

hoşgeldin bitanem doğum günü partimize her ne kadar sahibi burda olmasada gelince çok mutlu olacağına eminim:lepi:

aaa ben de 4 temmuuuuz:dance::sm_cool:

öylemi çok güzel ilk defa doğduğum gün doğan biriyle karşılaşıyorumyerimseniben
beraber kutlarız doğum günümüzü burda artık:sm_cool:

öylemi çok güzel ilk defa doğduğum gün doğan biriyle karşılaşıyorumyerimseniben
beraber kutlarız doğum günümüzü burda artık:sm_cool:

kutlariz kutlariz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ben cok gordum ya 4 temmuzda dogan en azindan alt komsumun kizi bile 4 temmuz dogumlu

iyiki doğdun sherin nice mutlu yıllara güzelim allah uzun hayırlı bir ömür nasip etsin sevdiklerinleŞeniz

bu ufaklıkta tüm şarkıları senin için söylüyooooo:dance:

seninkide gelince en güzelinden kutlarız şikerim merak etme siz yeterki beni burda yalnız bırakmayınkaydirigubbakcemile

ooooh ohhh bu ay baya eğlenceli geçecek desenize o günlerde girip ben bugün doğdum demeyi unutmayayın ama pastaları sipariş vermem gerekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…