Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Gün Bizim Günümüzdür Yengeçler Buyrun Buraya =)

evet yangeçler burda paylaşmak istediğiniz başka bir şeylere yokmu sizde böylemisiniz diyeceğiniz bir sorunuz yokmu?
ben koçlarla hiç anlaşamıyorum hanımlar sizde bunu yaşıyomusunuz onlar beni ben onları anlamıyorum daha doğrusu beni anlamaya dahi çalışmıyorlar ne aksiliktirki cipmi vardır bilmiyorum ama koçlarıda çekiyorum:çok üzgünüm:

bende tam tersi burçlar arasında en sevdiğim burç koçtur. gerçi benim de yükselenim koçmuş sonradan öğrendim :)) bana en kendine güvenen karakteri oturmuş kişilerin burçları gibi gelir :)

bende tam tersi burçlar arasında en sevdiğim burç koçtur. gerçi benim de yükselenim koçmuş sonradan öğrendim :)) bana en kendine güvenen karakteri oturmuş kişilerin burçları gibi gelir :)

gerçekten enterasan tam aksini düşünüyorum çünkü aynı burçtan olup bakış açılarımız ne kadar farklı çok şaşırdım:1shok:
bi rivayete göre benimde yükselenim koç ama diğer rivayet boğa ben boğa olduğuna inanıyorum çünkü koçlarla hiiç alakam yok, yaa aslında belkide ben dengesizlerine denk geliyorumdur bilmiyorumkiCADIARZU

ne tesadüf bence yıllarca kendimi boğa sanırdım :) fiziğin nasıl biraz tarif etsene anlarız yükselenin neymiş :)

benim kızım da eşimde en yakın arkadaşlarımda balık :lepi:

ne tesadüf bence yıllarca kendimi boğa sanırdım :) fiziğin nasıl biraz tarif etsene anlarız yükselenin neymiş :)

benim kızım da eşimde en yakın arkadaşlarımda balık :lepi:

orta boylu balık etliyim canım bakıldığında şişman gözükmem yani üst taraf ince armut tipliyim anlıcan ela gözlü kumralım daha ne diyeyimkaydirigubbakcemile3
balık demek eşin uyumunuz nasıl kaç yıllık evlisiniz canım benim arkadaşımda balıkta iyiz iyizde böyle gidermi bilmiyorumCADIARZU

maşallah cok iyi anlaşıyoruz. arasıra didişmelerimiz olsada :ecrin_bebek: 9 yıldır evliyiz

evet 24 haziranlılar sizleri bekliyorum nelerden hoşlanırsınız nasıl pasta seversiniz bi deyin bakalımCADIARZUyerimseniben

kız benimkide koç zıtız anam zıtız vallakaydirigubbakcemile3

valla canım allah kolaylık hemide sabır versin hemide ömrünü onunla geçirmeyi düşünüyosan bi okadar daha sabır versinlmaz:

eee hadiii nerelerdesiniz duyarlı yengeçler
diğer burçtan olanlar sizlerde katılmak istemezmisiniz bize yoruma açığızdır eleştrilmekten hoşlanmasakta:ecrin_bebek:

anam bence bir yengeçle balığı yanyana koy,ömür boyu mutlu mesut duygulu duygulu yaşar giderler,
bendeniz daha öncede söylediğim gibi double akrebim,balıklar bana fazla duygusal gelir,yengeçlerde arasıra öyle,
aynı zamanda su grubunda en duygusal olanlar balıktır.gelelim koçlara ,bence yengeçler ve koçlar farklı gezegenlere ait varlıklar gibidirler.koçlar fırlatma,yangeçler hayatı fazlaca derin yaşayan tiplerdir,
koçlarla iyi anlaşıyorum diyen yengeçler mutlaka yükselenlerini karşılaştırmalılar bence.bana bile biraz uçuk gelen koçlara yengeçler nasıl ayak uydurur bilemiyorum.

çok güzel bi yorum getirmişsin canım gerçekten doğru tespitler tebrik ediyorum seni kendi adımaa.s.
yalnız bu balıklar duygusallar iyi hoşta çokta çapkınlar be tatlım:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…