Yengeç Burcu 22 Haziran - 23 Temmuz Gün Bizim Günümüzdür Yengeçler Buyrun Buraya =)

AYY burası coşmuşş ne güzellllllllllllllllllllllllllll süpersinizzz??????:sm_cool: iyiki doğmuşuzzzzzz alkisalkisalkis

iyiki doğdun sherin nice mutlu yıllara güzelim allah uzun hayırlı bir ömür nasip etsin sevdiklerinleŞeniz

bu ufaklıkta tüm şarkıları senin için söylüyooooo:dance:

İyiki doğdunn sherinnnnnnnnn iyiki doğdun sherinnn.....opuyorumnanaktan Herşey gönlünce olsun tatlımmmmmmm

ama ben çok kıskandım ben giremicemmi buraya benimkini kutlamıcanız yanii :gitme:

olurmu öyle şey canım sen şimdilik partilerimize katıl pastalarımızı yeecokacimcoook arkadaşlarımıza hediyelerini taktim et-tatlicadiarzu- seninde doğumgünün gelince yaparız bi güzellilkyerimseniben

evet saat 12 yi geçti bu gün ayın 22 si kamelyacım ve kuzumun doğum günü iyiki doğdunuz güzeller nice mutlu yıllar

kuzucum bu senin istediğin çukolatalı doğum günü pastan-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

kamelyacım buda senin tatlımopuyorumnanaktan

bu arkadaşta sizler için bişeyler çalmak istedi inanın ben çağırmadım tamamen gönüllü

:roflol::roflol: :dance:

benim kocişte 26 haziran...

şimdi ben akrebim ,hemde en doublesinden,yani yükselenimde akrep...

kızlar siz yengeçler,akrepleri nasıl bulursunuz diyin bakayım bana....

benim kocişte 26 haziran...

şimdi ben akrebim ,hemde en doublesinden,yani yükselenimde akrep...

kızlar siz yengeçler,akrepleri nasıl bulursunuz diyin bakayım bana....

valla canım ben kendi adıma akrepleri severim en yakın dostlarım genelde akrepler olur anlaşırız biz yengeçler ve akrepler olarak beyaa nede olsa su gurubuyuz:1hug:
zamanı gelince hadi sana kıyak olsun kocişininde doğum gününü kutlarız gerçi biz bayanlara ait burası ama sana jet olsun kaydirigubbakcemile5

ay bayıldım ben bu pastaya yedimmmmmmmmmmmm bileeeeee sositosositohepsini çok sağol bebeğemmmmmmmmm

mrb
hanım yengeçler nasılsınız?
iyki doğmuşuz nice mutlu huzurlu sağlıklı sıhatli senelereeeeee

canım çok teşekkür ederim şımarttın beni ya ben 21 haziran doğumluyum ama ikizler burcuyum canım:lepi: 22 hazirandan başlıyo yengeç
iyiki doğdun sherin nice mutlu yıllara güzelim allah uzun hayırlı bir ömür nasip etsin sevdiklerinleŞeniz

bu ufaklıkta tüm şarkıları senin için söylüyooooo:dance:

havai fişek patlatmadanda olmaz dimiii:lepi:

buda hediyem şikerimmm delikafaduldengönlüm zengin naparsınkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞeniz

Bacım buneeeee ayyyyyyyyyyyy çok tşk ederimmmmmmmmmmmm ayy cok mutlu oldumm Şeniz... yeni yaşımı cok sevdimm bennnnnnnnn....Ellerine yüregine saglık beyaz toprakcımmmmmmmmmmmmmŞeniz..Seviyomm kız seniiiiiiiiiiiiiiii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…