Hadi inşallah tutar :)6 gun snra yumurtlama gunum
insallah canm benim hepimizinHadi inşallah tutar :)
Üzme kendini yeni ay yeni umut demek kürler var mesela onları araştır belki işe yarar ben ilk kez bu ay denedim ama faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum... inşallah mayıs ayında olur moralini Yüksel tut ki herşey olumlu ilerlesin
Senin için daha iyi olacağını düşünüyorsan ara ver tabi. Ben de dün test gün kala. Negatif tabi. Olsa diyorum silik de olsa çıkardıSağol canım desteğin icin ama ben bi süre ara verecem sanırim psikolojim kaldirmiyor
Hergun iliskide sperm azligi dan olmuyo diyorlar iki gu de bir girin dyorlar cogalsin diye masallah Allah kucgniza almaya nasip etsin darisi bzim basimiza :)
Merhaba hayırlısı olsun inşallah her gün olunca tutmaz diye evham yapmıyorum bende o zaman boşuna yapıyorum. Oluvasyon yapıyorum bende üst üste 4 gün düşünüyoruz.Bende uzun süre hamile kalmak için uğraştım
Hamile kaldığım ay hem ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım
Hemde yumurtlama yüksek günlerimde bir hafta boyunca hergün ilişki yaşadık
Çok şükür o ay hamile kaldım
Merhaba hayırlısı olsun inşallah her gün olunca tutmaz diye evham yapmıyorum bende o zaman boşuna yapıyorum. Oluvasyon yapıyorum bende üst üste 4 gün düşünüyoruz.
Biz 1 yıl denedik en son ay bu şekilde deniyince tuttu
Belki de nasip ama ben işimi şansa bırakmak istemedim
Ay korkutmayınnnn :)Teşekkür ederim Bizde de iki günde bir deneyince olmamıştı
Demek ki nasip birazda
Her gün yapınca mı tuttuBiz 1 yıl denedik en son ay bu şekilde deniyince tuttu
Belki de nasip ama ben işimi şansa bırakmak istemedim
Bende öyle yapıcam olursa da Allah’tan olmazsa da Allah’tan
Her gün yapınca mı tuttu
Bende duydum onu ama prolaktini yükseltiyor diye demişti burdan bi arkadaş. Benim de sınıra yakın korkuyorum yükselir diye . Allah isteyen herkese versin inşallahİnşallah tutar bebeğiniz
İlişkiden sonra en az yarım saat ayaklarımı karyolanın başına uzatıp öyle yattım
Avokadonun bebeğin tutunmasında faydası olduğunu okumuştum
Yumurtamın çatladığı hafta avokado yedim
Aklınızda bulunsun
Umarım mutlu haberi alırsınız
Çok soru sordum ama yumurtlama döneminde mi gergin yoksa adet e kadar muEvet hergün denediğimiz ay tuttu bebeğimiz
Ben hiç bilmiyorum vallahi daha yolun balındayım öğreneceğim çoook şey varBende duydum onu ama prolaktini yükseltiyor diye demişti burdan bi arkadaş. Benim de sınıra yakın korkuyorum yükselir diye . Allah isteyen herkese versin inşallah
İnşalalh adet değildir hamilesindirBenimde agrilarm gelmeye basladi yaa 17 nisanda olmafi bugun nolcak bakalm ama adet agrisi bu biliyorum
Merhaba bende bu ay gün aşırı ilişki içindeyim sizin o ay tuttu mu acaba merak ettmHerkese merhaba. Gün aşırı ilişki ile hamile kalmış olan var mı. Ben adetin son gününden beri bir gün ilişki oluyor bir gün olmuyor. Bir kez iki gün üstüste oldu. Bir kez de günde iki kez oldu. Adete 7 gün var. Biz yine adet gününe kadar böyle gün aşırı devam edecegiz.
Bir de ben 32 günde bir adet oluyorum. benim düşüğüm 42. Gün oldu adet süresi gibi oldu bitti. İlk adetim 32. Gün geldi. İkinci adetim 42. Gün geldi. 3. Adetim 32. Geldi.... şu an 4. Bat o bekliyorum. Acaba 32. Gün mü 42. Gün mü gelecek diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?