Gebeliğe Hazırlık Gün aşırı ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağol canım desteğin icin ama ben bi süre ara verecem sanırim psikolojim kaldirmiyor

Sağol canım desteğin icin ama ben bi süre ara verecem sanırim psikolojim kaldirmiyor
Senin için daha iyi olacağını düşünüyorsan ara ver tabi. Ben de dün test gün kala. Negatif tabi. Olsa diyorum silik de olsa çıkardı

Hergun iliskide sperm azligi dan olmuyo diyorlar iki gu de bir girin dyorlar cogalsin diye masallah Allah kucgniza almaya nasip etsin darisi bzim basimiza :)

Teşekkür ederim Bizde de iki günde bir deneyince olmamıştı
Demek ki nasip birazda

Merhaba hayırlısı olsun inşallah her gün olunca tutmaz diye evham yapmıyorum bende o zaman boşuna yapıyorum. Oluvasyon yapıyorum bende üst üste 4 gün düşünüyoruz.

Merhaba hayırlısı olsun inşallah her gün olunca tutmaz diye evham yapmıyorum bende o zaman boşuna yapıyorum. Oluvasyon yapıyorum bende üst üste 4 gün düşünüyoruz.

Biz 1 yıl denedik en son ay bu şekilde deniyince tuttu
Belki de nasip ama ben işimi şansa bırakmak istemedim

Bende öyle yapıcam olursa da Allah’tan olmazsa da Allah’tan

İnşallah tutar bebeğiniz
İlişkiden sonra en az yarım saat ayaklarımı karyolanın başına uzatıp öyle yattım
Avokadonun bebeğin tutunmasında faydası olduğunu okumuştum
Yumurtamın çatladığı hafta avokado yedim
Aklınızda bulunsun
Umarım mutlu haberi alırsınız

Bende duydum onu ama prolaktini yükseltiyor diye demişti burdan bi arkadaş. Benim de sınıra yakın korkuyorum yükselir diye . Allah isteyen herkese versin inşallah

Bende duydum onu ama prolaktini yükseltiyor diye demişti burdan bi arkadaş. Benim de sınıra yakın korkuyorum yükselir diye . Allah isteyen herkese versin inşallah
Ben hiç bilmiyorum vallahi daha yolun balındayım öğreneceğim çoook şey var

Kızlar benim bat 18 ya da 19 nisan. Bu sabah bir iki damla pembe leke geldi ve adet sancım başladı. Sanırım bu ay da olmadı

Benimde agrilarm gelmeye basladi yaa 17 nisanda olmafi bugun nolcak bakalm ama adet agrisi bu biliyorum

Bu hamilelikte kasik batmasi olyo ama bende o yok:)) zaten bole gecikme oluyo bazen belki ondandir:) daha once gec dollenmisti bilmyomki yok.yok adet.bu bakalm nolcak:))

Merhaba bende bu ay gün aşırı ilişki içindeyim sizin o ay tuttu mu acaba merak ettm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…