• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gün aşırı ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım Ovülasyon testiyle deniyorum ben bu ay kafamı da bu mevzudan uzak tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince işte
Iki gu de bir iliski olunca ovulasyonn testine gerek varmi ben anlamiyorm zatrn iki gunde bir iliskide illaki o gun olmasa dunden yada diger gunden illaki spremler baya gun yasiyo biri muhakkak yumurtayi gorup dollucek benn anlamuorm gerek varmiki :)

Bende uzun süre hamile kalmak için uğraştım
Hamile kaldığım ay hem ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım
Hemde yumurtlama yüksek günlerimde bir hafta boyunca hergün ilişki yaşadık
Çok şükür o ay hamile kaldım
Hergun iliskide sperm azligi dan olmuyo diyorlar iki gu de bir girin dyorlar cogalsin diye masallah Allah kucgniza almaya nasip etsin darisi bzim basimiza :)

Iki gu de bir iliski olunca ovulasyonn testine gerek varmi ben anlamiyorm zatrn iki gunde bir iliskide illaki o gun olmasa dunden yada diger gunden illaki spremler baya gun yasiyo biri muhakkak yumurtayi gorup dollucek benn anlamuorm gerek varmiki :)
Ben de öyle düşünüyorum illaki biri tutmaz mı diye sonuçta hiç boş geçmemiş oluyor :)

Ben de öyle düşünüyorum illaki biri tutmaz mı diye sonuçta hiç boş geçmemiş oluyor :)
Ben bir ay iki gunde bir diger ay 3 gunde bir oldu ama tutmadi demekki bunla yada onla hic biseyle alakisi yok kafayi takma sonra kendikiginden kaldi o da kurtaj oldm malesef herseyin sagliklisini hayirlisini isteyelm bende dusunyorm bakalm nolucak bu ay korunmayi biraktik 3 ay korunun demisti doktor bakalm nolcak bende pek umut yok ama 17 nisan bat var bakalm hayirlisi ;))

Canım bazen yumurtlama olmayabiliyormuş onu görmek istedim ben. Ovü testi bu ay yaptım fakat yapanların bahsettiği gibi ovü testinde koyu çizgiyi hiç göremedim :( koyuluk vardı ama herkesin bahsettiği gibi değildi

Kızlar bugün sağ kasığımda hafif hafif Hereketlenme var seğirme gibi batma gibi inşallah vardır bişeyler bata son 4 gün ❤️

Canım bazen yumurtlama olmayabiliyormuş onu görmek istedim ben. Ovü testi bu ay yaptım fakat yapanların bahsettiği gibi ovü testinde koyu çizgiyi hiç göremedim :KK43: koyuluk vardı ama herkesin bahsettiği gibi değildi
Allahim ya bizim dert bitmez ondan olmuo ozman her ay yumurta olsa okadar spermden illaki gorurdu zaten

kizlar merhaba ben cuma gunu rahim filmi cektirdim doktorum 6 gun iliski yasak dedi 5. gunundede yumurtalama gunum bir haftalik fitilde verdi iki kutu iltihap icin hap verdi cogu yorumlari okuyorum rahim filmi cekildikten snra iliskiye girmisler o ayda tutmus hamile kalanlar var rabbim hepimizin kucagiji doldursun insallah

gun asiri iliskiyi bende bu at degerlendirecegim

kizlar merhaba ben cuma gunu rahim filmi cektirdim doktorum 6 gun iliski yasak dedi 5. gunundede yumurtalama gunum bir haftalik fitilde verdi iki kutu iltihap icin hap verdi cogu yorumlari okuyorum rahim filmi cekildikten snra iliskiye girmisler o ayda tutmus hamile kalanlar var rabbim hepimizin kucagiji doldursun insallah
İnşallah senin de tutar güzel haberleri bizimle paylaşırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım adete 3-4 gün kaldı eğer gün aşırı ilişki işe yararsa yazacağım ;) bi de ben bu ay çörek otu bal tarçın denedim. Eğer olursa ikisinin de faydası olmuş olur

İnşallah senin de tutar güzel haberleri bizimle paylaşırsın. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım adete 3-4 gün kaldı eğer gün aşırı ilişki işe yararsa yazacağım :KK66: bi de ben bu ay çörek otu bal tarçın denedim. Eğer olursa ikisinin de faydası olmuş olur
insallah canm tutar rahim filmi xektirdinmi

insallah canm tutar rahim filmi xektirdinmi
Yok ben hiç çektirmedim. 4 ay önce 5 haftalıkken düşük yaptım. 4 aydır bi çaba göstermedim hamilelik çok istedim ama belirli bişey izlemedik. Bu ay ilk kez çörekotu bal tarçın denedim bi de gün aşırı ilişki denedim bakalım

Yok ben hiç çektirmedim. 4 ay önce 5 haftalıkken düşük yaptım. 4 aydır bi çaba göstermedim hamilelik çok istedim ama belirli bişey izlemedik. Bu ay ilk kez çörekotu bal tarçın denedim bi de gün aşırı ilişki denedim bakalım
insallah hayirli sonuclar aliriz bu ay ve diger ayda rabbim herkese nasip etsin insallah doktorum adet olursa tekrar gel demisti ama galiba yumurtlama takibi yapacagiz

insallah hayirli sonuclar aliriz bu ay ve diger ayda rabbim herkese nasip etsin insallah doktorum adet olursa tekrar gel demisti ama galiba yumurtlama takibi yapacagiz
Adetine ne kadar var... inşallah çok bekletmeden gelir bebeğin :)

6 gun snra yumurtlama gunum

Back