Gebeliğe Hazırlık Gün aşırı ilişki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım spermler 3 gün canlı kalıyormuş.. sen gün aşırı ilişki yaşadığın için inşAllah hayırlı bir haber alırsın bu ay.. testi erken yapmışsın hemde normal test yapmışsın.. kırmızıları görene kadar umut hep vardır unutma dua edelim bak hem mübarek aylardayız mübarek günlerdeyiz.. hayırlı haberler alırız inşAllah

Bende uzun süre hamile kalmak için uğraştım
Hamile kaldığım ay hem ovulasyon testi ile yumurta takibi yaptım
Hemde yumurtlama yüksek günlerimde bir hafta boyunca hergün ilişki yaşadık
Çok şükür o ay hamile kaldım

Ne güzel söyledin sagolasın inşallah tutar da evlat sahibi olurum inşallah isteyen herkes hamile kalabilir adet günü tekrar yapacağım bakalım :)

İnşallah bize de nasip olur biz de ilk kez bu kadar sistematik ilerledik :))) bakalım tutar umarım dün yapamadık ama bat a kadar devam edecegim

İnşallah bize de nasip olur biz de ilk kez bu kadar sistematik ilerledik :))) bakalım tutar umarım dün yapamadık ama bat a kadar devam edecegim

İnşallah tutar bebeğiniz bizde daha önceki aylarda bir iki gün arayla deniyorduk ama bir türlü olmayınca hergün denemeye karar vermiştik
Ben bir de yumurtlama döneminde avokada yedim
Etkisi olur diye okumuştum
Sizin de aklınızda bulunsun

Aklımda bulunsun benim de teşekkür ederim :) gün aşırı olmazsa artık her gün deneriz biz de özellikle yumurtlama testi alıp o günlerde

Bende ayni taktigi uyguluorm bu ay ama esim cok sikayetci... boyle zoraki olunca surekli veryansin edio " gorev gbi olur mu" die
Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum
Onu bir defa deneyelim dedik de devam edemedik yıpratıcı oluyor hem duygusal hem fiziksel olarak, ikimiz de çalışıyoruz yorgun oluyoruz ve üstelik görev gibi oluyor soğuyorum cinsel ilişkiden, bu ay oluruna bıraktım, ki misafirdi düğünlerdi vs derken yine iyi değerlendiremedik. Bir kaç ay böyle oluruna bırakıcam, sonra yumurtlama testi almayı düşünüyorum.

Belki beklemediğin anda çıkar gelir bebeğin :)

Ben yumurtlama testine başladım bakalım bu ay tutturdum tutturmadım 27 Nisa n bat sanırım

Belki de hep aklimizda oldugu icin olmuyor
Ben bunu düsünüyorum aman olanin da aklinda olsa da oluyor
Ben uzun bi süre cocuk istemedim
Istedigimde de başıma bunun gelecegini bkr türlü olmayacagini biliyordum
Napim ya nasipte yoksa kendimi hırpalayarak nereye kadar

İnsan yıpranmaktan başka bişey yapamıyor yani olacağı varsa oluyor biz sadece elimizden geleni yapıp gerisini Allah’a bırakmak olacağına bırakmak gerekiyor. BEn kendi adıma elimden geleni yapmaya çalışıyorum olursa başımın üstünde yeri var olmazsa da zamanı gelmemiştir bakalım :)

Ben adet oldum kizlar
Ben yoruldum psikolojim kaldirmiyor artik
Elimden geleni de yaptim
Olmayacaksa zorlamanin da alemi yok

Ben adet oldum kizlar
Ben yoruldum psikolojim kaldirmiyor artik
Elimden geleni de yaptim
Olmayacaksa zorlamanin da alemi yok
Üzme kendini yeni ay yeni umut demek kürler var mesela onları araştır belki işe yarar ben ilk kez bu ay denedim ama faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum... inşallah mayıs ayında olur moralini Yüksel tut ki herşey olumlu ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…