Gun almaya geldim yatirildim :(

Eee geldimi bebiş okumadım yorumları merak ettim geldiyse hoşgeldi gelecekse de sağlıkla kucaklamayı. Nasip etsin Rabbim

Canim illaki senin hesaplamalari dgordudr bebegin kilo artisi fazla sanirim o yine dogcagi zamanda dogcak korkma sakin seker hastliginmi var anlamadim ben eger sekerin varsa bebegin iri olur buda zaten etkilemistir suan bebegin kac kilo gozukyo

:) bende adanadayim.
Allah korusun keşke şeker testi yapsaydin ama sanmıyorum öyle bir kaç hafta önde gitmeyle olmaz baya fark açılması lazım irilikte..
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Keşke şeker yüklemesi yaptırsaydınız ben ona göre ilaç kullanmıştım ama yine de erken doğum oldu.Neyse az kalmış zaten sizin yapacak birşey yok artık.

Canim illaki senin hesaplamalari dgordudr bebegin kilo artisi fazla sanirim o yine dogcagi zamanda dogcak korkma sakin seker hastliginmi var anlamadim ben eger sekerin varsa bebegin iri olur buda zaten etkilemistir suan bebegin kac kilo gozukyo
Kilo hic sormadik canikim sadece dr bebek iri dedi bide bna seker hastaligin varmi dedi.bnm annemin sekeri var bndede olabilirmi hic bilmiyorumki

:) bende adanadayim.
Allah korusun keşke şeker testi yapsaydin ama sanmıyorum öyle bir kaç hafta önde gitmeyle olmaz baya fark açılması lazım irilikte..
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah.
Aa ne guzel hemseriyiz demek :)) insallah kotu bisi yoktur ya.dr sorduk korkmalimiyiz kotu bisi varmi die yok demisti

Benim yengem 3 aylik hamileyken ogrendi bebegin olacagini.tam 3 ay ust uste adet gordu.en son kan testinde cikti hamile oldugu

konunuzla ilgili bilgi veremeyeceğim ne yazık ki ama kendi anım aklıma geldi
bizde eşimle 38 haftalıkken kontrole gitmiştik, doğum iznine ayrılmıştım artık ve kontrol sonrası için kafamda planlar yapıyordum şunu yapayım bunu yapayım diye
kontrol sırasında doktor açılmamın başladığını söyleyip yatış vermişti, ve devlet hastanesi olduğu için herşeyimi eşime teslim edip tek başıma doğum yapacakların bulunduğu odaya girmiştim
eşim sonrasında öyle korkmuş bakıyordun ki, kurbanlık koyun gibiydin resmen diye dalga geçmişti
ama gerçekten korkmuştum hiç ama hiç hazırlamamışım kendimi o psikolojiye
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Banada muayene olacaksın eve gideceksin dediler ebeler ihtimal vermedi doguracagima

Dr geldi muayene etti etrafta alet edevat arıyor suyu açmak için ebeler şok ben iptal

Dr suyu acti 45 dk sonra kızımı kokladim

Eşim dışarda beni beklerken ebeler bebeğin kıyafetini alalım demişler

Allah yardımcısı olsun tüm doğum yapacaklar

amiinnn...
Allah sağlıklı bir ömür nasip etsin EVLADINIZA VE SİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…