- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Benim eltimin ablasi butun hamileliklerinde ilk uc ay normal bir sekilde adet gormus .Olabiliyor yani.Yani bn adetliyken bile hamileymiymisim canikim.
Son dakika bunu diyen doktora güvenmezdim. Beklesin,sancın suyun geldiyse alır sezeryana,acelesi ne ?
Sezeryan doğum yaptım,sancı gelene kadar bekledik ve doğum öyle oldu. Doğacağı zamana bebek karar vermeli eğer bi sıkıntı yoksa tabi..
Inan hicbisi bilmiyom canikim usg kagitlari gelsn hersey belli olacak dr 39 hafta dediYani sen şuan 40 haftanın içindesin dediğine göre
Inan hicbisi bilmiyom canikim usg kagitlari gelsn hersey belli olacak dr 39 hafta dedi
Hiç stres yapma canım ben oğlumu 35+6 da doğurdum 2 hafta geriydi hemde aniden sezeryana almıştı doktorum.Suana kadat hep usg benim adet haftama gore gidiyodu nie simdi boyle oldu bnde anlamadm
iyide sürekli takibinizi yapan bir doktorunuz yokmuydu. benimde hamileliğim 1 hafta önde gidiyor. bebek hızlı gelişiyor. biraz yapısal bir durum. böyle bir şey avrsa önceden söylerdi zaten doktorunuz.Sezeryan icin gun almaya gelmistik.36.4 gun hamileyim bebek 3 hafta onden gidiyomus yani 39 hafta gozukuyomus.dr eski usg kagitlarimi ve ikili testlerimi istedi esim getirmeye gitti.eger usg dede 36 hafta gozukurse sezeryana almicakmis bebek iride olsa.dr bna bazen adet olsanda hamile olabiliyosun dedi.bu nedemek basiniza boyle bisi geldimi hic.offf cok korkuyorum
Niye dr değiştiriyorsunuz ?Ben hic bi dr sabit kalmiyorumki hep degistiriyorum.bi dr vardi bana biara demisti adet tarihinle usg uyumlu degil.adet tarihini yanlismi biliyosin demisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?