Gun almaya geldim yatirildim :(

Bu duruma katılıyorum.
Durduk yere nerden çıkmış şimdi bu? Son dakika mı aklına gelmiş?

Benim ilk oğlum da hep önden gidiyordu.
35 + 4 günlük doğdu mesela, ama erken doğdu.
Suyum geldi zamansız ve hemen sezeryana almak durumunda kaldı ve 1 hafta küvezde kaldı.
Maşallah sağlıklı şu an büyüdü de, ama ben de senin gittiğin doktora güvenmezdim.

Benim doktorum erken gelme ihtimalini 30. haftada söylemişti.
Çünkü kanamam çok oluyordu, progestan ile yaşıyordum resmen...

Hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah.

Hayirlisi olsun tatlim...bazen supriz bi sekilde olmasi daha iyi oluyo.. anlikbi stres oluyo ama sonra iiki bole olmus diyorsun

Inan hicbisi bilmiyom canikim usg kagitlari gelsn hersey belli olacak dr 39 hafta dedi

Ama o ölçümler iriliğine göre değil mi

Mesela arkadaşım doğum sonrası hiç adet olmadan hamile kaldı yani son adet tarihi yoktu

O hamile kaldığı ilişkinin tarihini biliyordu ama usg tarihi onu tutmuyordu

Ya da ne bileyim benim oğlum tüp bebek o da Zaman Zaman bir iki hafta önde gitti ama tarih kesindi

Bebek'te sıkıntı yoksa 39 hafta çıksa da bekleyebilir sezeryanı

Evet adetten sonra saydığın için senin hesabın doğru değilmiş, yani en son adetinde hamileymişsin...

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...

Benim anladığım kadarıyla bu doktor her zaman gittiğiniz doktor değil yolda kayıtları olurdu zaten, bebek iri göründüğü için acaba yanlış mı hesapladılar başta diye düşünmüştür ama ilk haftalarda uyumlu gidiyordu diyorsunuz o zaman bir yanlışlık yoktur sadece bebek iridir

Suana kadat hep usg benim adet haftama gore gidiyodu nie simdi boyle oldu bnde anlamadm
Hiç stres yapma canım ben oğlumu 35+6 da doğurdum 2 hafta geriydi hemde aniden sezeryana almıştı doktorum.
Senin bebiş hafta olarak öndeymiş hiç kafana takma sağlıkla kucağına alırsın InşAllah.

Olabiliyor canim üzülme stres yapma bendede oldu suanki hamileligimde annemde benim üzerime 4 ay adet olmuş anlamamış bile hamile olduğunu bebek iyiyse sıkıntı yapma hayırlı doğumlar inşallah sağ salim biran önce kucağına alırsın yavrunu

Ben hic bi dr sabit kalmiyorumki hep degistiriyorum.bi dr vardi bana biara demisti adet tarihinle usg uyumlu degil.adet tarihini yanlismi biliyosin demisti.

iyide sürekli takibinizi yapan bir doktorunuz yokmuydu. benimde hamileliğim 1 hafta önde gidiyor. bebek hızlı gelişiyor. biraz yapısal bir durum. böyle bir şey avrsa önceden söylerdi zaten doktorunuz.

benimde 2 dr da farklı çıkıyor birinde 29 nisan diğerinde 1 mayıs.küçük görünen doktora gittiğimde diyorum noldu bu çocuk küçüldü mü kendi kendime

Ben o doktora güvenmezdim. Zamanı gelen bebek içerde kalacak değil ya. ? Başka doktora daha gidin ama bence sancınızı bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…