Gun almaya geldim yatirildim :(

Dr bebekte sıkınti var dedimizde yok demisti lutfen korkutmayin bni bebegin gelisimi ondeymis sadece.adet tarihimde dogru cikti yani bebek 36.4 gunluk

Dr bebekte sıkınti var dedimizde yok demisti lutfen korkutmayin bni bebegin gelisimi ondeymis sadece.adet tarihimde dogru cikti yani bebek 36.4 gunluk
Ben konuyu okuyup yorum yaptım. Doktorun 40 haftalık hamilesin, sezaryene alacağım seni demiş. Çok peşin konuşmuş o zaman. Sonraki yorumları ya da gelişmeleri okumadım. Sağlıkla kucağınıza alın. Ama bence farklı bir doktora görünün. Ben de 9 ay önce doğum yaptım 3 farklı doktora gidiyordum. Bazen birbirine uyumsuz konuşabiliyorlar.

Haklisin insallah yavrumun bisiyi yoktur

Doktorun sürekli gittiğin doktorsa sizi usg sonucu için ne diye hastaneye yatırıp eşinizi eve yolluyor anlayamadım?? Tüm hastaların geçmiş kayıtları sonuçları herşeyi o bilgisayarlı cihazlarda zaten kayıt altında oluyor. Doktorun hiç güven vermedi. Bu saatten sonra dr değiştirmek sıkıntı olur muhtemelen ama bundan sonra tekrar bebek düşünürsen bu dru düşünme bence.

Bn hic bi dr sabit kalmadimki hep farkli farkli dr gorundum

Bu ölçümler cihazdan cihaza ve doktordan doktora değişiyor başka sorun yoksa kafana takma zamanı gelince sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Bn hic bi dr sabit kalmadimki hep farkli farkli dr gorundum
Hmm, sabit bir doktorunuzun olması daha sağlıklı olurdu. Şu durumda doktor gayet haklı, adam nerden bilsin gebeliğin seyrini, önden mi gidiyor geriden mi geliyor. Bu arada drlar nasıl kabul ediyorlar bu durumu? Ben muayene tarihini bekleyemeyip başka dra gittiğimde ıncığına cıncığına kadar soruyordu diğer dr, doğru düzgün bilgi vermeden kendi druma yönlendiriyordu.

Yo burda bn hic oyle bi sorumn yasamadim hep kafamin estigi dr gttim.aslinda bi iki tane dr var onlar da sabit kalmayi isterdim ama hastalari okadar cokki.ne randevu alabiliyorim ne fise yetisebiliyorum

Aynen ama bnm son adet tarihim dogru cikti canim :) yani adet gorurken hamile degilmisim.buarada bebegin bnm haftamda dogmus kuveze kattilarmi hic solunum sıkıntisi oluyomus cunku
ben 7 aylıkkende kanamayla yatırılmıştım her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğneler vurmuşlardı sorun olmasın diye. olmadı hiçbirşey çok şükür

Sen adana'damı yaşıyordun cnm ??

Benim kendi doktorumda (özelde) bebek 31 hafta görünüyor.
Devlette bugün gittim 29 hafta dedi.
Ama hamileligimin başından beri durum bu devlette farklı özelde farklı çıkıyor.

Hatta 3 tane özel doktora göründüm yine devlette dedikleri haftaya göre büyük çıkıyor hicbise anlamadim bende valla..

Aynen canikim adanada yasiym.bnm bebek gelisimi ondeymis heralde oyuzdn hafta buyuk cikmis.bu durum insallah sanada sıkınti cikarmaz doguma yakin bugun ne cektimi bi ben bi allah bilir sezeryan olabilirim die bni saatlerce ac susuz biraktilar :) ha bide dr bna dedi seker hastaligin varmi bnde bilmiyorum dedim seker testi yapmamistim umarim oyle bisi yoktur cunku annem seker hastasi bndede olabilir. belki bebek te oyuzden oyle gozukti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…