Gun almaya geldim yatirildim :(

Kızım hep önden gidiyordu. Bir hafta ile başladı, sonra ara açıldı.
Doktorum sezaryen için de SATa göre 38 haftayı doldurmamı bekledi.
38. Haftada bebek 43 haftalık görünüyordu ve sezaryen oldum.

Ben hic bi dr sabit kalmiyorumki hep degistiriyorum.bi dr vardi bana biara demisti adet tarihinle usg uyumlu degil.adet tarihini yanlismi biliyosin demisti.

Keşke tek doktor takibinde kalsaydın, her açıdan senin için daha iyi olurdu.
Ama canını sıkma... Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin inşallah.

benimkine 2 hafta geriden geliyordu küçük oglumda.37.haftada normal doğumla doğdu üstelik.biraz endişe ettik ama olcumlerden daha büyük doğdu.
yani o ölçümler her zaman doğru sonuç vermiyor.
şu ana kadar aynı gidip şimdi önde gözüküyorsa bir anda karar vermesi ne kadar doğru bilemedim.
ciger gelişimi önemli bir durum son ayda ve doğmadan anlayamiyorlar.36. hafta sezaryan için erken sanki.ciddi bir sorun yoksa.
Allah kolaylık versin hakkinizda hayirisu olsun sağlıkla alın kucağınıza.
bir doktora daha giderdim ben olsam ama.

Bazi cocuklar kendiliginden gelmiyor.. 42 haftayi dolduruyo genede gelmiyor.. yani kontrolsuz bir sekilde sanci baslasin oyle diyenlere katilmiyorum.. ya suni sanciyla dogurtmalari gerekiyo ya da sezeryana almak gerekir.. cunku gec dogum tehlikeli olabilir...

canım benim bebeğimde 24 haftaya kadar aynı gdiyordu sonra birden iki hafta geriledi çok ağladım psşkolojim alt üst oldu resmen senin bebeğin sorunlu şöyle böyle baya korkuttular sonuç 40 haftama 4 gün kala doğum yaptım ve sağlıklı tatlı mı tatlı bebeğim var yerinde olsam bir değil üç doktora giderdim çünkü anne karnında gelişmekle dışarda o ayı tamamlamak cok farklı bana göre

Alakasi bile yok ben tedaviyle hamile kaldım klomen çatlatma ignesiyle benimde bebeğim 3 hafta önden gidiyordu yani adetliyken hamilemiydim bu imkansiz çünkü tedaviyle hamile kaldım onun için çok saçma ve mantıksız geldi doktorun önden yada geriden giden bebekler için yorumu genetik olarak kemik gelisimi bazı bebeklerin iridir bazilarinin ise daha geridedir derler bilim bunu destekliyo yani size bunu diyen doktorun doktorlugundan şüphe ettim doğrusu bence nacizane fikrim prof bı doktor vardı bebeklerin anne karnindaki beyin gelişimi 39.hafta tamamlanir sezeryan bile olsa herhangi bi sorun yoksa 39. Haftadan önce alinmamali bebek derdi onun için bana kalırsa çıkın hastaneden bı sıkıntı yoksa bence bı iki hafta daha beklemelisiniz

Suana kadat hep usg benim adet haftama gore gidiyodu nie simdi boyle oldu bnde anlamadm
şu ana kadar hep haftana göre gidiyorsa doktor yanılıyor üstüne görme değil sadece bebek fazla kilo almış. sezeryana gün almaya niye gittin ki? normal doğum için engel durum mu var?

Benim bebiş de 1 hafta önden gidiyor. Gelişimi ilerde demek oluyormuş bu. Başka bi doktora git madem okadar doktor değiştirmişsin. Gittiğin yer özelse tabi riske atmaz, sezaryen yapıp kurtaracak parasını da alacak. Vazgeçme diye de uğraşıyor olabilir.

Ben de 38.haftadayim. bebeğim 2 hafta geride, yani son güne kadar durmasi kar bizim için. Ama sezeryan olacak. Bebek kendi gelmeye çalışınca alalım diyor doktor. Su, sanci, nişan gelince. Ama bu sefer de tok olursam anestezi için 8 saat beklemek gerekiyor. Onu nasil yaptınız

Benim oglum da 36 haftada sezaryenle dunyaya geldi canim. Benim oglumda da haftaya gore ileride gelisim soz konusu idi. Korkma. Allahin izni ile sapasaglam dogacak

Sancım gelene kadar bekleme kararı almıştık doktorumla,suyum geldi ve doğum başladı. Genel anestezi olmadı benim spinal sezeryandı o yüzden sıkıntı yaşanmadı.

Suana kadat hep usg benim adet haftama gore gidiyodu nie simdi boyle oldu bnde anlamadm

Valla başka Dr dan görüş isteyin. Son hafta Keşke yatmayı başka hastanede kontrol ettirseydiniz. Eğer bebeğiniz gerçekten 36 +4 ise size erken müdahale etmiş olacaklar. Hadi diyelim gerçekten 39. Haftada. Ee bursin ortalama süresi zaten 40 hafta. Bu acele niye. Sezaryen istediğiniz için mi?

Iyi aksamlar yorumlariniz icin hepinize tesekurler :)) evet taburcu ettiler bni eski usg ye bakinca dr son adet tarihi dogru dedi bebeyin gelisimi onde masallah kuzuma :))

Ve sezeryan olma sebebim kensdi istedigim degil kasikta fitik cikti oyuzden

36.5 te dogurdum ben de hep böyle düşündüm acaba ilk ay adetmi gördüm demiştim ki varmış böyle bişey sizin dr dediğine göre.. çübkü dogum kilosu da gayet iyiydi

36.5 te dogurdum ben de hep böyle düşündüm acaba ilk ay adetmi gördüm demiştim ki varmış böyle bişey sizin dr dediğine göre.. çübkü dogum kilosu da gayet iyiydi
Aynen ama bnm son adet tarihim dogru cikti canim :) yani adet gorurken hamile degilmisim.buarada bebegin bnm haftamda dogmus kuveze kattilarmi hic solunum sıkıntisi oluyomus cunku

37. Hafta bebeğin birden 3 hafta büyük çıkması ya bebeğin pozisyonuyla ya da ultrason cihazının hatasıyla ilgilidir. Doktor kaynaklı da olabilir elbet. Bir mesajında ''şu zamana kadar haftasıyla uyumluydu'' demişsin.
Üstüne görmede, bebek rahmine düştüğü andan itibaren 3 hafta ileride görünmeliydi. Durduk yere ne oldu da ileri attı bu haftalar? Bu durumda bir terslik var. Başka doktora gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…