- 18 Ağustos 2016
- 5.025
- 20.859
- 348
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben hic bi dr sabit kalmiyorumki hep degistiriyorum.bi dr vardi bana biara demisti adet tarihinle usg uyumlu degil.adet tarihini yanlismi biliyosin demisti.
canım benim bebeğimde 24 haftaya kadar aynı gdiyordu sonra birden iki hafta geriledi çok ağladım psşkolojim alt üst oldu resmen senin bebeğin sorunlu şöyle böyle baya korkuttular sonuç 40 haftama 4 gün kala doğum yaptım ve sağlıklı tatlı mı tatlı bebeğim var yerinde olsam bir değil üç doktora giderdim çünkü anne karnında gelişmekle dışarda o ayı tamamlamak cok farklı bana göreSezeryan icin gun almaya gelmistik.36.4 gun hamileyim bebek 3 hafta onden gidiyomus yani 39 hafta gozukuyomus.dr eski usg kagitlarimi ve ikili testlerimi istedi esim getirmeye gitti.eger usg dede 36 hafta gozukurse sezeryana almicakmis bebek iride olsa.dr bna bazen adet olsanda hamile olabiliyosun dedi.bu nedemek basiniza boyle bisi geldimi hic.offf cok korkuyorum
Alakasi bile yok ben tedaviyle hamile kaldım klomen çatlatma ignesiyle benimde bebeğim 3 hafta önden gidiyordu yani adetliyken hamilemiydim bu imkansiz çünkü tedaviyle hamile kaldım onun için çok saçma ve mantıksız geldi doktorun önden yada geriden giden bebekler için yorumu genetik olarak kemik gelisimi bazı bebeklerin iridir bazilarinin ise daha geridedir derler bilim bunu destekliyo yani size bunu diyen doktorun doktorlugundan şüphe ettim doğrusu bence nacizane fikrim prof bı doktor vardı bebeklerin anne karnindaki beyin gelişimi 39.hafta tamamlanir sezeryan bile olsa herhangi bi sorun yoksa 39. Haftadan önce alinmamali bebek derdi onun için bana kalırsa çıkın hastaneden bı sıkıntı yoksa bence bı iki hafta daha beklemelisinizSezeryan icin gun almaya gelmistik.36.4 gun hamileyim bebek 3 hafta onden gidiyomus yani 39 hafta gozukuyomus.dr eski usg kagitlarimi ve ikili testlerimi istedi esim getirmeye gitti.eger usg dede 36 hafta gozukurse sezeryana almicakmis bebek iride olsa.dr bna bazen adet olsanda hamile olabiliyosun dedi.bu nedemek basiniza boyle bisi geldimi hic.offf cok korkuyorum
şu ana kadar hep haftana göre gidiyorsa doktor yanılıyor üstüne görme değil sadece bebek fazla kilo almış. sezeryana gün almaya niye gittin ki? normal doğum için engel durum mu var?Suana kadat hep usg benim adet haftama gore gidiyodu nie simdi boyle oldu bnde anlamadm
Ben de 38.haftadayim. bebeğim 2 hafta geride, yani son güne kadar durmasi kar bizim için. Ama sezeryan olacak. Bebek kendi gelmeye çalışınca alalım diyor doktor. Su, sanci, nişan gelince. Ama bu sefer de tok olursam anestezi için 8 saat beklemek gerekiyor. Onu nasil yaptınızSon dakika bunu diyen doktora güvenmezdim. Beklesin,sancın suyun geldiyse alır sezeryana,acelesi ne ?
Sezeryan doğum yaptım,sancı gelene kadar bekledik ve doğum öyle oldu. Doğacağı zamana bebek karar vermeli eğer bi sıkıntı yoksa tabi..
Benim oglum da 36 haftada sezaryenle dunyaya geldi canim. Benim oglumda da haftaya gore ileride gelisim soz konusu idi. Korkma. Allahin izni ile sapasaglam dogacakSezeryan icin gun almaya gelmistik.36.4 gun hamileyim bebek 3 hafta onden gidiyomus yani 39 hafta gozukuyomus.dr eski usg kagitlarimi ve ikili testlerimi istedi esim getirmeye gitti.eger usg dede 36 hafta gozukurse sezeryana almicakmis bebek iride olsa.dr bna bazen adet olsanda hamile olabiliyosun dedi.bu nedemek basiniza boyle bisi geldimi hic.offf cok korkuyorum
Sancım gelene kadar bekleme kararı almıştık doktorumla,suyum geldi ve doğum başladı. Genel anestezi olmadı benim spinal sezeryandı o yüzden sıkıntı yaşanmadı.Ben de 38.haftadayim. bebeğim 2 hafta geride, yani son güne kadar durmasi kar bizim için. Ama sezeryan olacak. Bebek kendi gelmeye çalışınca alalım diyor doktor. Su, sanci, nişan gelince. Ama bu sefer de tok olursam anestezi için 8 saat beklemek gerekiyor. Onu nasil yaptınız
Suana kadat hep usg benim adet haftama gore gidiyodu nie simdi boyle oldu bnde anlamadm
Amin cok saolun :)Allah yardımcınız olsun, sağ salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu inşaallah.
Aynen ama bnm son adet tarihim dogru cikti canim :) yani adet gorurken hamile degilmisim.buarada bebegin bnm haftamda dogmus kuveze kattilarmi hic solunum sıkıntisi oluyomus cunku36.5 te dogurdum ben de hep böyle düşündüm acaba ilk ay adetmi gördüm demiştim ki varmış böyle bişey sizin dr dediğine göre.. çübkü dogum kilosu da gayet iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?