Gun almaya geldim yatirildim :(

İki kızımı da 37. haftanın başında doğurdum. Ultrasona göre hep ilerideydi hamilelik haftam. Hiç bir sorun yaşamadık. Hayırlı doğumlar dilerim.

Ben 2 defa seker testi yaptirdim 3. Yude 38 haftada yapalim dediler istemedim.. ayrica cok iri dedikleri cocuk pekte iri dogmadi sukurler olsun :) ultrason yaniltici olabiliyor..

Ayy hic sorma bende cok korktum ya gozlerim falan dolu dolu oldu :) amin tesekurlrr

Amin canikim cok saol :)

İki kızımı da 37. haftanın başında doğurdum. Ultrasona göre hep ilerideydi hamilelik haftam. Hiç bir sorun yaşamadık. Hayırlı doğumlar dilerim.
Ben eve geldim dogurtmadilar beni :) yarin yine hastaneye gitcem aniden yine dogum falan derlerse yeminle dusup bayilirim bu sefer cok korkuyorim :)

Ben 2 defa seker testi yaptirdim 3. Yude 38 haftada yapalim dediler istemedim.. ayrica cok iri dedikleri cocuk pekte iri dogmadi sukurler olsun :) ultrason yaniltici olabiliyor..
banada 38 hafta derlerse acaba bndemi istemesem :) ama yaa sanci tutarsa 3 gundur kasikta belime agri girip cikiyo nefesimde kesiliyor .karnimi tasiyamiyorum artik cok rahatsiz oluyyrum

banada 38 hafta derlerse acaba bndemi istemesem :) ama yaa sanci tutarsa 3 gundur kasikta belime agri girip cikiyo nefesimde kesiliyor .karnimi tasiyamiyorum artik cok rahatsiz oluyyrum
Bende iki kere yapilinca sonuc iyiydi bundada iyi cikma ihtimali daha yuksekti bemce.. diger gebeligimdede yaptirmislardi ve cok sukur oda iyiydi.. bu yuzden o pis seyi bi kez daha icmek istemedim.. Allah bi nefeste kurtarsin canim.. buarada normal dogum yapmayacaksan kilo o kadar sorun olmaz sanirim.. ben sukur nornal dogum yaptim ve nasil cikacak diye dusunuyodum :)

Saol canikim :) saglikli bi sekilde kucama aliyimda yeterli.ve evet sezeryan olucam kasikta fitigim cikti die

Ben eve geldim dogurtmadilar beni :) yarin yine hastaneye gitcem aniden yine dogum falan derlerse yeminle dusup bayilirim bu sefer cok korkuyorim :)
Canım eninde sonunda doğuracaksın başka çare var mı benim ikinci neredeyse arabada doğacaktı sancılarım nasıl arttı anlamamıştım. Hem plansız programsız çok daha iyi stres yapmaya zaman bile olmuyor.

Ya bugun bi dr denk dustum aman Allah'im sinir krizi gecircektim genel cerrah bna sezeryan icin kagit vermisti ama receteye yazil muhurlemisti.diger drlar bunu hic sorun etmedi.bugun gittigim dr tutturdu kons kagidi istiyorum.normalmi sezeryanmi ben karar veririm die.madem oyleydi nden kadin dogum dr lari bnden genel cerrahtan izin almami istedilerki.ve hic bisi bilmiyodu kadin bizi 4 kez genel cerraha yolladi.konsu bilgisayarina gonderiyolar "bunee anlamadim bn " diyip cikti kagit istiyor cikti kagit yolluyolar yine anlamadim dio.diger dr lar hic bize sorun yasatmamisti.ve sonuc bos yere gittik hicbisi yapamadik.ayy cok doldum oyuzden anlatim dedim kusura bkma kafani sisirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…