- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 46
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Yok canikim usg kagitlari benim adet tarihimle uyumlu cikti oyuzdn taburcu oldum :)Son durum ne karpuz hala hastanedemisin
Ayy hic sorma bende cok korktum ya gozlerim falan dolu dolu oldu :) amin tesekurlrrkonunuzla ilgili bilgi veremeyeceğim ne yazık ki ama kendi anım aklıma geldi
bizde eşimle 38 haftalıkken kontrole gitmiştik, doğum iznine ayrılmıştım artık ve kontrol sonrası için kafamda planlar yapıyordum şunu yapayım bunu yapayım diye
kontrol sırasında doktor açılmamın başladığını söyleyip yatış vermişti, ve devlet hastanesi olduğu için herşeyimi eşime teslim edip tek başıma doğum yapacakların bulunduğu odaya girmiştim
eşim sonrasında öyle korkmuş bakıyordun ki, kurbanlık koyun gibiydin resmen diye dalga geçmişti
ama gerçekten korkmuştum hiç ama hiç hazırlamamışım kendimi o psikolojiye
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canikim cok saol :)Banada muayene olacaksın eve gideceksin dediler ebeler ihtimal vermedi doguracagima
Dr geldi muayene etti etrafta alet edevat arıyor suyu açmak için ebeler şok ben iptal
Dr suyu acti 45 dk sonra kızımı kokladim
Eşim dışarda beni beklerken ebeler bebeğin kıyafetini alalım demişler
Allah yardımcısı olsun tüm doğum yapacaklar
Ben eve geldim dogurtmadilar beni :) yarin yine hastaneye gitcem aniden yine dogum falan derlerse yeminle dusup bayilirim bu sefer cok korkuyorim :)İki kızımı da 37. haftanın başında doğurdum. Ultrasona göre hep ilerideydi hamilelik haftam. Hiç bir sorun yaşamadık. Hayırlı doğumlar dilerim.
banada 38 hafta derlerse acaba bndemi istemesem :) ama yaa sanci tutarsa 3 gundur kasikta belime agri girip cikiyo nefesimde kesiliyor .karnimi tasiyamiyorum artik cok rahatsiz oluyyrumBen 2 defa seker testi yaptirdim 3. Yude 38 haftada yapalim dediler istemedim.. ayrica cok iri dedikleri cocuk pekte iri dogmadi sukurler olsun :) ultrason yaniltici olabiliyor..
Bende iki kere yapilinca sonuc iyiydi bundada iyi cikma ihtimali daha yuksekti bemce.. diger gebeligimdede yaptirmislardi ve cok sukur oda iyiydi.. bu yuzden o pis seyi bi kez daha icmek istemedim.. Allah bi nefeste kurtarsin canim.. buarada normal dogum yapmayacaksan kilo o kadar sorun olmaz sanirim.. ben sukur nornal dogum yaptim ve nasil cikacak diye dusunuyodum :)banada 38 hafta derlerse acaba bndemi istemesem :) ama yaa sanci tutarsa 3 gundur kasikta belime agri girip cikiyo nefesimde kesiliyor .karnimi tasiyamiyorum artik cok rahatsiz oluyyrum
Saol canikim :) saglikli bi sekilde kucama aliyimda yeterli.ve evet sezeryan olucam kasikta fitigim cikti dieBende iki kere yapilinca sonuc iyiydi bundada iyi cikma ihtimali daha yuksekti bemce.. diger gebeligimdede yaptirmislardi ve cok sukur oda iyiydi.. bu yuzden o pis seyi bi kez daha icmek istemedim.. Allah bi nefeste kurtarsin canim.. buarada normal dogum yapmayacaksan kilo o kadar sorun olmaz sanirim.. ben sukur nornal dogum yaptim ve nasil cikacak diye dusunuyodum :)
Canım eninde sonunda doğuracaksın başka çare var mıBen eve geldim dogurtmadilar beni :) yarin yine hastaneye gitcem aniden yine dogum falan derlerse yeminle dusup bayilirim bu sefer cok korkuyorim :)
Ya bugun bi dr denk dustum aman Allah'im sinir krizi gecircektimCanım eninde sonunda doğuracaksın başka çare var mıbenim ikinci neredeyse arabada doğacaktı sancılarım nasıl arttı anlamamıştım. Hem plansız programsız çok daha iyi stres yapmaya zaman bile olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?