Gümüşlerim sarardı...

evet krem cif,diş macunu gibi yöntemler ii temizliyor fakat bu tarz şeyler ürünün üstünde çizilmeler yapar o yüzden tavsiyem
marketlerde satılan gümüş temizleyici ürünler en iyisidir.
bulaşık makinanıza sadece gümüş ürünlerinizi koyup yıkatırsanız hiç yorulmadanda temizlemiş olursunuz fakat bu sölediğim yöntem sararmış olanlar için geçerli kararmışlar için değil. ve temizlik işlemi bitincede camekanlı bir ortamda vitrin gibi bir yere koymanız daha geç sararmalarını sağlar bide ben streç filmle sarıyorum misafir gelincede açıyom

EN GÜZELİ BELKİ İNANMAYACAKSIN AMA.
Sigara KÜLÜ İLE OVMAK.
MARKETLERDEN GÜMÜŞ PARLATICI SIVILARDAN ALDIM.
DÜZENLİ OLARAK KULLANMAZSAN. DAHA KISA SÜREDE SARARIYOR.
BEN SİGARA KULLANMIYORUM BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETMİŞTİ BU YÖNTEMİ.
BENDE DENEDİM. SÜPER UZUN SÜREDE SARARMIYOR.

Bu bilgi benimde isime yarayacak arkadaslar, bir yüzük vardi cok sevdigim kac yil önce isim yaziyordu üstünde ama kararmis buldum bugün temizlik yaparken bir yerlerden cikti ve bende parlatip tekrar kullanmak istedim. Acaba sahte mi yaptilar nee, o kadar yüzügüm var hic kararmamisti. Yaptirma olunca hem pahali hemde güvenemiyor insan bazen..
Bilgiler icin cok tesekkürler..

benimde var o tarz sararan gümüşlerim ben sık sık yumuşak bir bez ve krem cifle ovuyorum onları,gümüş satan bi arkadaş tavsiye etti pırıl pırıl oluyorlar tavsiye ederim...

canım bu en yanlış şey.sararmayı bırak karartır mahveder zamanla gümüşlerini.Hele birde ayarlıysa gümüşler...ben Scotch_Britenin Scotch Gard'ını kullanıyorum gümüş temizleyici ve öneriyorum...En azından 1- 2 ay parlak kalıyor.Ve ayrıca poposilin çok iyi geliyor hemen parlatıyor ve zararı da olmuyor...

kızlar gercek ayarlı gümüsler asla temizlik malzemeleri limon falan sürülmez hele cif cizer bozar nazik esyalardır gümüsler gercek gümüs önce sararır sonra kararır altın gibi ayar damgası vardır Silver polish hagerty büyük marketlerde bulunur ben yıllardır bunu kullanıyorum ilacı pamugun üstüne döküp ovun sonra yumusak bir bezle parlatın eger objenin süsleri varsa ve icine dolarsa yıkayıp hemen durulayıp kurulayın objeyi kuruladıktan sonra cok ellemeyin parmak izleri oksit yapıp kararmasını cabuklastırıyor kolay gelsin

benim önerim karbonat.takılarımı ve diğer eşayları karbonat ile ovuyorum.diğer kimyasallardan da daha az zararlı olacağını düşünüyorum.bir de silmek için kullanılan bez de önemli.kadife gibi tüylü bir bez parçası çok hızlı sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…