şişşşşşt mavice yakaladım seni ...ne öğrüyon bacım ..iyimisin ...
vay vay vay kimler gelmişşşş.. sen buraların yoluni biliyormudun caduuuu... nirdesin beee insan merak ediyor ghaneli zati saolsun pek bi hayırlı çıktı birde nicke bak ghaneli... hee hani bu topiği ilk sıradan indirmicekti pehhh saolsun fadik ve kusum varda arad uğrayıp onlar yazıyorlar ghaneli ve hayrunisa bu size:dilcikar:
hoşgeldin canıma.s.ah benim şekerim haklısın nedesen.... de sorun benden deil site yöneticilerinden kaynaklanıyo.. bitürlü giriş yapamadım siteye. bilgilerimi felan yeniledim bişeyler yaptım ancak ok geldi..... seviyorum sizi diğer arkadaşlarada selamlar bırakmayalım şekerlerim topiğimizi.... ben buralardayım artıkın....
:sm_cool: G Ü N A Y D I N N N N N :sm_cool:
herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum....a.s.
hayrünisaaaaaa hoşgeldin datlummmmmm herzaman görmek isteriz seni burada seni ve tüm hemşolarımı öpüyorummmmmmmmmmmma.s.
iyi geceler nerede bizim hemşolar acep? kız mavice nerelere uçtun şekerim? gezenti oldun çıktın kız benide geçtin sen...
hayrünissa kolay gelsin bacım ...burdada bi kapalı hava var sorma gitsin içim daraldı ..mavicem fadikim öptüm ....mavice ne kız o bakire mannağa..