Gümüş kapak?

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Selam kızlar son günlerde göğüslerim baya bi kaşınıyor. Doğuma 38 gün kaldı gümüş kapak kullansam şimdiden faydası olur mu? Ne zaman kullanmaya başlamalıyım?

Selam kızlar son günlerde göğüslerim baya bi kaşınıyor. Doğuma 38 gün kaldı gümüş kapak kullansam şimdiden faydası olur mu? Ne zaman kullanmaya başlamalıyım?
Hiç kullanmadım açıkcası herkesin almasına da gerek oldugunu düşünmüyorum son zamanlarda gümüş kapak baya popüler oldu sadece. Eğer ki emzirmeden dolayı meme ucu yaranız, çatlağınız,hasassiyetiniz var ise gümüş kapak kullanılabilinir.

Benimde çatlama ve kaşıntı sorunum olmuştu. Yaklaşık 1 ay öncesinde kullanmaya başladım. İyi gelmişti. Günde 1-2 saat takiyordum.

Ablam kullandı ve hamilliğin son ayında göğsü neredeyse yara oldu. Çok iyi geldi. Emzirme döneminde de faydasını çok gördü

Ben almadan önce çok fazla yorum vardı.. net üzerinden bakabilirsin .. okuduktan sonra almamaya karar verdim .. hoş şuanda da izdirabini çekiyorum. . bir krem biraz iyi geldi

Bu kapagin ne özelliği var cok duydum bende pahali da.
Gögüs ucu ve sütyenin temasını engelliyor ve meme ucunu nemli tuttugu için çatlak vs yi azaltıyor ama şart değil bence ben sarı kantoron yagını gögüs pedine döküp onu meme ucuna koyardım gayet de faydasını gördüm

Gögüs ucu ve sütyenin temasını engelliyor ve meme ucunu nemli tuttugu için çatlak vs yi azaltıyor ama şart değil bence ben sarı kantoron yagını gögüs pedine döküp onu meme ucuna koyardım gayet de faydasını gördüm
Pekte bi gerek yok o zaman.. kanaatimce ..

Back
X