• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gümüş alyans mı? altın alyans mı?

gümüş alyans mı?altın alyans mı?

• gümüş (bayan)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    7

katniss everdeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
16
2
88
merhaba, erkek arkadaşımla nişanlanıyor uz ve alyans almaya karar verdik. erkeklere haram dedikleri için o gümüş ben altın takacaktım ama altın alyans fiyatlarını görünce bende mi gümüş taksam diye çelişki de kaldım. Fikirlerinize ihtiyacım var?:110:

Düz bir alyans 600 tl çokta pahalı değil .
Ömrünüz bıyunca taşıyacaksınız sonucta ..
ki ben üst segment bir mağazanın ürününü söyledim .
Daha uygunada alınabılır bence

merhaba, erkek arkadaşımla nişanlanıyor uz ve alyans almaya karar verdik. erkeklere haram dedikleri için o gümüş ben altın takacaktım ama altın alyans fiyatlarını görünce bende mi gümüş taksam diye çelişki de kaldım. Fikirlerinize ihtiyacım var?:110:
Biz çelik almak istedik ama istediğimiz gibi bulamadık .şuan altın kullanıyoruz ikimizin yüzükleri de çizikler içinde gümüşde de renk sorunu oluyor bir süre sonra .o açılardan en iyisi çelik kullanan arkadaşlarım da çok memnun

düz klasik model istiyosaniz altın ama istediğiniz modeller çok pahalıysa bütçenizi aşıyorsa gümüş alyansta olabilir. ben gümüşte kullandım (denizde düşürdüm) altın da kullandım. bi fark olmaz maddi konular için canınız sıkılmasın

Maddi açıdan sıkıntı olacaksa gümüş de olur tabi ama altın alyansın da uygununu bulursunuz. alyansın hesabını yapacak kadar durumunuz yoksa daha külfetli şeylerin altından kalkmanız da zor olmaz mı? Yanlış anlama beni, gerçekten masraflı bir süreç

Bizim renk farkından dolayı birinin altın birinin gümüş olması hoşumuza gitmedi eşimin de altın oldu içini gümüş kaplama yaptılar. Tene değen kısmını öyle haram olmuyor dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum vebale girmek istemem fetva verecek birine sormalı

Hem altın hem gümüş alyansım var. Valla hiç fark yok. Zorlanacaksanız gümüş de takabilirsiniz

Back
X