gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

bieşey soracağım şimdi ben işleme gideceğim ama çantamda bazı eşyalarım olacak ağır kaldırmama olayı var ya bunun sınırı nedir valizimi sürüklerim ama in bin yaparken kaldırmam gerekebilir ki en küçük valizi alacağım yanıma

bieşey soracağım şimdi ben işleme gideceğim ama çantamda bazı eşyalarım olacak ağır kaldırmama olayı var ya bunun sınırı nedir valizimi sürüklerim ama in bin yaparken kaldırmam gerekebilir ki en küçük valizi alacağım yanıma
Canim en kucuk valizlerden bide agir olmayanlardan alsan iyi olur icine cok yukleme biseyler 5 kiloya kadar kaldiriliyo ustu yasak canim kaldirirken kendini zorlamazssan sknti yasamazssin

Canim en kucuk valizlerden bide agir olmayanlardan alsan iyi olur icine cok yukleme biseyler 5 kiloya kadar kaldiriliyo ustu yasak canim kaldirirken kendini zorlamazssan sknti yasamazssin
Ben hiç ağır kaldırılmıyor sanıyordum :/

İslem yaptirdiginda iylesme surecinde sigara icen oldumu kizlar
Hakikaten sorun oluyo mu sigara. Çünkü bir yerde akıntı çoksa ve sigara kullanılıyorsa kalıcıyı değil geçiciyi öneriyorum hastalarıma şeklinde okudum. Hangi doktordu bilmiyorum da

Hakikaten sorun oluyo mu sigara. Çünkü bir yerde akıntı çoksa ve sigara kullanılıyorsa kalıcıyı değil geçiciyi öneriyorum hastalarıma şeklinde okudum. Hangi doktordu bilmiyorum da
Canim bizede doktor demisti sigara iciyomusunuz diye ben islem yaptircam diyeuc hafta onceden birakmistim sigarayi sanirim iylesmeyi geciktiriyomus dokulara zarar verebiliyoMus o yuzden merak ettim sigara icen oldumu diye iste dikislere zarar veriyo sanirim

Kizlar bize sinir krizleri geciren bi insan vardi ya ismini veremiyorum o insana isleminizin resmini atmayin sanirim baska insanlarada atiyo kizlar haberiniz olsun uyanik olun
Canim ben onu galiba coktan atmistim daha gercek yuzunu görmeden istemisti bi ara samimiydikya. Artik ne halt yerse yesin

X