- Konu Sahibi Masalruya6
Valla artik eskisi kadar korkmuyom ben halaya girerim cok cekmisiz eglenmek en cok bizim hakkimizBen rahatim artik basa ben geccem sizi de costururum rahat olun kizlar acin bacaklari yok bisey diye diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla artik eskisi kadar korkmuyom ben halaya girerim cok cekmisiz eglenmek en cok bizim hakkimizBen rahatim artik basa ben geccem sizi de costururum rahat olun kizlar acin bacaklari yok bisey diye diye
Ay ne guzel hepsini severim ben ya ah ah ne guzel sizde kilo aliyosunuz bizim bi tarafimiz catliyo bi kilo almak icinBence kek yapio ya da sufle saglam attim dimi Daisyyg yemeye mi gittin yiyip nasil kilo almiosunuz ya adaletin bu mu dunyaaa
Kahkaha attim yine insallah Allahim amin amin bide gitmis yurtdisina artik ordaki kizlarla oo arabada bes evde on bes.insallah prostat olursun insallah gavur kizlardan aids kaparsin adi pislik sen kim kopeksin ya kim kim. Bak adet olcam zaten sinirim tepemde o donemlerde onu vercekler benim elme. Ayy bide egoyu gör.Yakinda geberdigini duyariz insallah bukadar bedduayla cok yasamaz onlar zaten
Kiz kadin dedigin azcik balik etli olur zaten kuru kadinmi olurYok kiz fazlam var yani tamam cok abartilcak degil ama basenler elden gidiyeaah dugun yazin canim :)
Yok kiz fazlam var yani tamam cok abartilcak degil ama basenler elden gidiyeaah dugun yazin canim :)
Biz galiba sonunda ciddi ciddi turgay beye gidip halay cekcez herkes bi karar vermeye fln basladi ben girerim bende girerim diye noluyoruzValla artik eskisi kadar korkmuyom ben halaya girerim cok cekmisiz eglenmek en cok bizim hakkimiz
Şu yaşadıklarımızı film yapsalar hele gişede rekor kırarız yeminleValla artik eskisi kadar korkmuyom ben halaya girerim cok cekmisiz eglenmek en cok bizim hakkimiz
Ay insallah hastalik kapar pisli surune surune gebersin pislik hepsi oyle olsun kizlar eski sevgililerinizden zengin olan varsa iflas etsin insallah kuru ekmege muhtac olsun bende su an cok sinirlendim mutluluga hasret kalin insallah aminKahkaha attim yine insallah Allahim amin amin bide gitmis yurtdisina artik ordaki kizlarla oo arabada bes evde on bes.insallah prostat olursun insallah gavur kizlardan aids kaparsin adi pislik sen kim kopeksin ya kim kim. Bak adet olcam zaten sinirim tepemde o donemlerde onu vercekler benim elme. Ayy bide egoyu gör.
Bence biz gideriz gibi geliyo bana toplasa toplasa ordu gibi olur giderizBiz galiba sonunda ciddi ciddi turgay beye gidip halay cekcez herkes bi karar vermeye fln basladi ben girerim bende girerim diye noluyoruz
Ya inanmiyorum bu dubyada bu kadar harika bi ozellik mi olur yiyip yiyip kilo almamak Allahm neden ben degil.nedenKiz kadin dedigin azcik balik etli olur zaten kuru kadinmi olur
Hazir canim sagolsun annemler yaklasik herseyden 50 tane havlu 50 tane tulbent yapmislar ben dogdugumdan beri ceyiz duzuolarYaza demek cok heyecanlii:):) ceyizin hazirmi gekin hanim:)
Cnm şekersiz iç aslında şekeri kökten bıraksan ve ekmeği kesip az yürüyüş bu olay çözüldü gitti vallah Victoria secret mankenlerine taş çıkartırsınızAyy deme öyle bak yeni basladim zaten kahveyi özledim icsemiydik bi kahve
Ama diyet yapmazsan gelinlik elden gidiyeeahh irtica gelio nelizcim napcaz
Kahkaha attim yine insallah Allahim amin amin bide gitmis yurtdisina artik ordaki kizlarla oo arabada bes evde on bes.insallah prostat olursun insallah gavur kizlardan aids kaparsin adi pislik sen kim kopeksin ya kim kim. Bak adet olcam zaten sinirim tepemde o donemlerde onu vercekler benim elme. Ayy bide egoyu gör.
Kesinlikle hepimiz gidik durumdayiz cok izlenirizŞu yaşadıklarımızı film yapsalar hele gişede rekor kırarız yeminle
Aboo nasil bi kinmis bizdeki de ama hakkaten yani dikim basli basina stres omrumuzden omur goturdu pislkler. Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn.Ay insallah hastalik kapar pisli surune surune gebersin pislik hepsi oyle olsun kizlar eski sevgililerinizden zengin olan varsa iflas etsin insallah kuru ekmege muhtac olsun bende su an cok sinirlendim mutluluga hasret kalin insallah amin
Bence biz gideriz gibi geliyo bana toplasa toplasa ordu gibi olur gideriz
Kiz pastalari sevgilinemi yaptinBu içinde bulunduğumuz durum bazen fazla düşündürüyor ondan
Nerdesinnnnn @xxoxxoxx sıradaki şarkı bana gelsin
Onlara da gicigim var zaten nie guzellerki evt canim cayi fln sekersiz iciyorum ama cikolata fln beni benden alio isteCnm şekersiz iç aslında şekeri kökten bıraksan ve ekmeği kesip az yürüyüş bu olay çözüldü gitti vallah Victoria secret mankenlerine taş çıkartırsınız
Alala resmen vermeye calisiyolar bende almaya calisiyorum iki kilo vermisim diye giden kilolarimin arkasindan aglamK istedimbenim kilom iyi ama şiş hissediyorum kendimi zaten en son 51 dim en iyisimi bende şekeri ve ekmeği keseyim ama ekmeği bırakamıyorum
Sende dugunden once yap gideBenn
ben de düğünden önce yaşayıp kurtulmayı cok isterdim yaa ama olmaz sanırım düğünde rahat rahat oh ne güzel olur o gün düşünmekten eğlenemem de ben doğru düzgün
ayy buyuuk konusmuyum da bi dakika durmam o cocugun yaninda sevinebilrisin canim kiz gerizekaliymisYa alemsinn:):) benimkise ayni evde kaldigi kiz arkadasi varmış icmis bunlar kafa guzel salak beni sayiklamis kiza vernis telefonu ara diye:) kiz beni aradi gecenlerde saydiriyor dedim al tepe tepe kullan herseyiyle senin olsun
Kizda alem lan benm gururuma agir gekir bu durum bide kiz beni ariyor:):)
Bencede basalim ac kapiyi turgay abii biz geldik dieHahaaay hepimiz toplanalim bigun:):) zile basalim